هه هه ههنقل قول:
اخه pes كجا فيفا كجا؟
رفيق صبح بخير
گويا هنوز خبر نداري کونامي با اين گند جديدش ر** به اعصاب همه pes بازها؟
pes 2008 اگه نگيم 100 % ولي 90 % از روي فيفا طراحي شده
Printable View
هه هه ههنقل قول:
اخه pes كجا فيفا كجا؟
رفيق صبح بخير
گويا هنوز خبر نداري کونامي با اين گند جديدش ر** به اعصاب همه pes بازها؟
pes 2008 اگه نگيم 100 % ولي 90 % از روي فيفا طراحي شده
فیفا یعنی فدراسیون جهانی فوتبال
من کارت گرافیکم 8400Gs 512 هست رو high بازی میکردم بعد از 2-3 تا بازی قفل میکرد الان گزاشتم رو مدیوم تنها فرقی که داره اینه که تماشاچیا شطرنجین ولی چمنو بازیکنا و... فرقی نداره با high
100% تایید میشه.نقل قول:
من فکر میکنم اونایی که این نسخه رو خیلی عالی میدونن و باهاش حال میکنن کسایی هستند که قبلآ هم تفاوت زیادی بین فیفا و PES حس نمی کردن.
شاید این طور باشه ولی زیاد هم مزخرف نیست ارزش بازی کردن رو داره تا موقعی که pes2009 بیادنقل قول:
میشه این رو بازی کرد بالاخره که از fifa بهتره.
سبک نسخه 2008 با 6 فرق کرده ولی بازی هرچی باشه از فیفا بهتره
درسته باید ببینیم نسخه جدید از این سبک استفاده میکنه یا بر میگرده به سبک قبلی بازی.نقل قول:
شاید یه چیزی بین این دو تا
پچ فيفا plzzzzzzzzzzzzzz
این جا تاپیک Pes هست نه Fifa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه نفر دیگه هم مثل تو همین حرفو زد ومن گفتم:
تو نفر دومی هستی که همچین اشتباهی میکنینقل قول:
سلام دوستان
آغاز نوروز همیشه پیروز مبارک
سیستم من دارای مشخصات ذیل می باشد اما فقط در حالت low بازی اجرا میگردد.
cpu : pentium dual - core inside 1.60 GHZ
main: asus p5gc-mx
ram: 1gig
vga: onboard 256
خواهشمندم مرا یاری کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز گرافیک شما آنبورد است برای همین در حالت low بازی اجرا یشه و شما نمی تونید بیشتر از این حالت بازی رو تغییر بدید بهتر به فک یک گرافیک از سری 8 باشید.نقل قول:
ممنون ، لطفا یک کارت گرافیکی خوب برام معرفی کنید
بهتره يه گرافيك سري 8 بگيري اگه نميخواي زيادخرج كني بهتره يه 8600gt بگيري.نقل قول:
آره راست ميگه منم نظرم همينهنقل قول:
5 New Stadiums for PES 2008 have been added to our Download Zone :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by riquelme1987-jfjalburquerque
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by rava71
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by rava71
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by Adrimg-Elkhattabi-jfjalburquerque
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by johnao
جالب بود خیلی ممنون
سلام به همگی
ببخشید کسی کد تقلبی یا ترفندی از pes 8 نداره ؟
کد تقلب که فکر نمی کنم ولی پچ براش اومده که زمین بازی و صورت بازیکنان و توپهای بیشتر وغیره رو اضافه میکنه.نقل قول:
كد تقلب كه نه :41:ولي يه پچ اومده كه تمام توپ ها و... رو باز ميكنه سرچ كن اگه پيدا نكردي بگو برات بزارمنقل قول:
باي باي
سلام به همگی
ببخشید کسی کد تقلبی یا ترفندی از pes 8 نداره ؟
عزيزم چرا دقت نميكني اول صفحات قبل اين تاپيك رو ببين بعد پست بده.صفحات قبل رو ببين پيدا ميكنينقل قول:
سلام
من چنتا کفش و توپ
گرفتم ولی حالا نمی دونم کجا باید بگذارم که کار بده
اگه کمکم کنیند ممنون میشم
باید برنامه گیم گرافیک استدیو داشته باشی یا کیت سرور جدید داشته باشی که بریزی داخل بازینقل قول:
من به چند تا چیز جدید می خوام بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گل اینترنقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=19307
اینم دستکش دروازباننقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=19302
[QUOTE][اگه کسی بلد نیست این ها رو بیاره تو بازی بگه تا بهش بگمکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=19243/QUOTE]
فعلا
بای
ممنون دوست عزيز عاليه
[QUOTE=mahn90;2240927]من به چند تا چیز جدید می خوام بزارم
اینم گل اینتر
اینم دستکش دروازبان
اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشیمنقل قول:
[اگه کسی بلد نیست این ها رو بیاره تو بازی بگه تا بهش بگمکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=19243/QUOTE]
فعلا
بای
آقا مال من همه ی استادیوم هاش یه جوره مال شما هم همینجوره؟
دوست عزیز کلمه پچ فقط 2 حرفه و سرچ فروم نمی تونه پیداش کنه و . تعداد صفحات تاپیک هم اونقدر زیاده که نمی شه همه رو دید! اگه می شه بزارش. منظورم پچی هست که همه توپ ها و ... رو آزاد می کنه ی ها . نه این پچ هایی که تو همین صفحه هست. ممنون.نقل قول:
منظورت از یه جور چیه؟ اگه چمن و سایه ها و... هست که نه! یک جور نیست . امکان داره به خاطر کارت گرافیک پایین باشه.نقل قول:
اینم آموزش به خاطر درخواست بعضیا البته ماله خودم نیست ماله وبلاگ
تصميم گرفتم كه به درخواست شما دوستان بهترين آموزشکد:http://pes-2008.blogfa.com
كيت سرور به همراه آخرين ورژن از اين برنامه رو
براي شما آماده مكنم.
در اين كيت سرور :
1-ابتدا فايل كيت سرور را دانلود
2-آن را از حالت فشرده خارج
3-فولدر كيت سرور را به محل نصب بازي
و داخل پوشه ي Pro Evolution Soccer 2008 كپي كنيد.
4 – اكنون به داخل كيت سرور رفته و از ميان فايل هاي موجود روي گزينه ي
setup.exe
دابل كليك كنيد.
5- حال در پنجره ي باز شده روي گزينه ي Install كليك كنيد و بعد از چند لحظه ok كرده
و پنجره را ببنديد.
6- حالا ميتوانيد هر چيزي رو كه دانلود كرده ايد براي ويرايش بازي
به داخل فولدر img كيت سرور و بخش مربوطه كپي پيست كنيد !
بدين ترتيب ديگر نياز آنچناني به گيم گرافيك استديو نداريد.
هر گونه سوال يا انتقاد خود را مطرح كنيد.
با تشكر : حامد سليمي
لينك مستقيم - سرور پارسا اسپيس - حجم :۳۹۲ كيلوبايت
نقل قول:
کد:http://fans.parsaspace.com/Kitserver.rar
سلام عزيزم ايم سيوي رو كه الان ميزارم دانلود كن.نقل قول:
لينك مستقيم از سايت پرشين گيگ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اينكه اين فايل رو دانلود كردي توي آدرس زير كپي كن
C:\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
چه طوری در وازبان هاش عوض میشه ؟
مال خودش خیلی زشته .
دروازبان چه تيمي؟نقل قول:
اصلا منظورت چيه؟
این بازی رو میشه تو اینترنت به صورت آنلاین بازی کرد؟
اگه میشه توضیح بدبد.
نه بايد دي وي دي يا سي دي بازيت اورجينال اصل باشه كه تو ايران نيست پس توي ايران نميشه از طريق اينترنت آنلاين بازي كردنقل قول:
ممنونم دوست عزیز. ولی تو این سیوت تو بازی اسم بازی کن ها رو سرشون نوشته می شه ! من اینطوری خوشم نمیاد تو کدوم قسمت باید برمو و برگردونمش به حالت اول؟ تصویرشم زیاد از دوره! می شه راهنماییم کنید. ممنون. آخه من زیاد PES بازی نکردم. قبلا فیفا بازی می کردم.:27:نقل قول:
نميدونم شايد اشتباه ريختي آخه من خودم اين سيو رو ريختم الان همه ي توپ ها و تيم هاي كلاسيك باز شده اسم بازيكن ها هم درسته.براي نزديك كردن تصوير هم توي بازي Esc رو بزن بورو روي camera بعد خودت تنظيم كن.نقل قول:
من كه با اين سيو هيچ مشكلي ندارم
منظورم اینه که تور دروازه هاش مانند pes 6 باشه نه اینجوری .