نقل قول:
شما گفتی certificate رو انتخاب کن وبعد اسم یوزرت رو
اصلا توی اون پنجره certificate نیست.
مشکل من encrypt شدن فایلهام در ویندوز قبلی بود.
Printable View
نقل قول:
شما گفتی certificate رو انتخاب کن وبعد اسم یوزرت رو
اصلا توی اون پنجره certificate نیست.
مشکل من encrypt شدن فایلهام در ویندوز قبلی بود.
سلام من یه برنامه ای به نام تبدیل Windows Vista به MacosX Leopard رو روی xp نصب کردم که کامپیوتر رو به طور کلی ریخته به هم .
برنامه هم درست نصب نشده و ارور می ده
وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم منم و یه موس و یه صفحه ی خالی!!!!!!!!!
لطفا کمکم کنین بدجوری گیج شدم. :19::19::19::19:
خب برید به کنترل پنل و از اونجا نرم افزار رو پاک کنیدنقل قول:
درست میشه
میشه دسترسی به درایو h رو محدود کرد؟ مثلا گذاشتن رمز یا اجازه دادن توسط یک یوزر خاص یا هر نوع محدودیت دیگر. اگر برنامه ای هم هست که این کار رو انجام میده معرفی کنید.
ببخشید
ولی کسی جواب من رو (پست 2559) نداد
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم (البته اگه جواب بدید)
من یه چند تا فیلم از اینترنت (البته تورنت) دانلود کردم که فرمتشون هم WMV و avi هست اما حالا که می خوام اجراشون کنم هیچ کدوم از پلیر ها نمی تونن بخوننش
البته مدا پلیر این پیغام را می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد می خواد از طریق اینترنت مشکلش را حل کنه که باز نمی تونه
اینم بگم که قبلا هم از تورنت فیلم دانلود کردم و همه کار می کنن و همچنین فیلم های مشکل دار رو با K-Lite Codec Pack هم امتحان کرده ام
خب، شما می دونید مشکل می تونه از کجا باشه؟ آیا این همه دانلودی که کردم بیخودی بوده؟
خیلی ممنون
نقل قول:تنها چیزی که دارم یه موسه که باش راست کلیک هم نمی شه کرد!!!!!!!نقل قول:
safe mode هم نميتوني بري تو ويندوز؟نقل قول:
سلام چطور می تونم یک اسم یک فایل یا کلمه رو در یک فولدر خاص در ویندوز جستجو کنم ؟چون قابلیت سرچ ویندوز فقط کل درایو رو میگرده نه یک فولدر خاص و اینجوری خیلی وقتگیره.
در ضمن در بین چند فایل notepad میشه یک اسم رو که در یکی از اونها ذخیره شده جستجو کرد؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما ميتوني روي فولدر مورد نظرت کليک راست کني بعد گزينه ...search رو انتخاب کني !
در ضمن در بین چند فایل notepad میشه یک اسم رو که در یکی از اونها ذخیره شده جستجو کرد؟ خير مگه اينکه بازشون کني از منوي edit گزينه find رو انتخاب کني !
تو safe mode هم همین آشه و همین کاسه!!!نقل قول:
نمیشه یه جوری ریستورش کرد؟
سلام
من هر دفعه سیستمم رو خاموش میکنم دوباره که روشن میشه ساعت و تاریخ عوض میشه و تاریخ میره 2004 لطفا راهنمای کنید
با ctrl alt delete هم نمیشه تسک منیجر رو باز کرد ؟نقل قول:
با اين اوصاف راحت ترين کاري که ميتوني بکني ( اگه نميخواي ويندوز عوض کني ) اينه که ويندوزتو repair کني !نقل قول:
من الان آمریکام سی دی ویندوزش رو هم نیاوردمنقل قول:
از اینا گذشته کلی چیزای خیلی مهم بابام توش داره , همه ی عکس های خانوادگی و...
دوستان راه دیگه ای به نظرشون نمی رسه؟
برید و در یک درایو دیه ویندوز نصب کنید و بعد اطلاعات مربوطه که میخواید رو کپی کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
یکی هم زحمت بکشه و جواب منو بده
ممنون
میگه به روز کنید مدیا پلیر رو ولی اینکه نمیشه دلیلش احتمالآ اصل نبودن ویندوز هستنقل قول:
ميتوني با استفاده از يه سيستم عامل live سيستمتو بوت کني بعد بري اطلاعاتتو تو يه درايو ديگه کپي کني اينجوري لااقل اطلاعاتتو نجات ميدي!نقل قول:
اگرم سرعتت بالاست ( که 100% هم هست!) تو همين فروم يه سرچ بزني لينک دانلود انواع و اقسام ويندوز و سيستم عامل لايو گيرت مياد!
نقل قول:ممنون از هر دوی شما ببینم چی می شهنقل قول:
یه سوال
وقتی که ویندوز رو دانلود کردم (که الان دانلود کردم)از حالت فشرده درش بیارم بعد رایت کنم یا نه؟
سلام
من هر دفعه سیستمم رو خاموش میکنم دوباره که روشن میشه ساعت و تاریخ عوض میشه و تاریخ میره 2004 لطفا راهنمای کنید
چه ويندوزي دانلود کردي ؟ قاعدتا از حالت فشرده که خارجش کني بايد يه فايل ISO بهت بده که شما کافيه رايتش کني روي CD ! بعدشم بااستفاده از اون ويندوزتو Repair کني !نقل قول:
شما يا باتري بايوست خالي شده ( که بايد يه باتري نو بندازي ) يا اينکه مادربردته که ميتوني با بايوس آپديت مشکلشو حل کني اگرم نشد بايد بره نمايندگي!نقل قول:
من سه بار ویندوز دانلود کردم ولی iso ندیدمنقل قول:
می شه یه لینک دانلودی که میشناسید برام بزارید؟
سلامنقل قول:
این هم تمام اطلاعات یکی از این فیلم هاست
ببینید شما سر در می آرید و می فهمید عیب از کجاست که اجرا نمی شه
خیلی ممنونکد:http://rapidshare.com/files/212806332/Media.txt.html
سلام ،جدیدا بعد از boot شدن win xp،آیکونهایی مثل power meter و volume controlبالا نمیاد،در صورتیکه گزینه ی که مربوط به نمایش این آیکونها در taskbar تیک داره و هر دو جزو ایتم های startup هستند،ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
احتمال داره سیستم ویروسی شده باشه یا تنظیمات ریجستری دستکارینقل قول:
میشه جایه دیگه ای آپلود کنیدنقل قول:
من با ریپر مشکل دارم
سلام دوستان من ميخام تو بخش more programs تو media center ويندوز xp برنامه جديد اضافه كنم مثل yahoo massenger حالا طريقه كار رو بلد نيستم ؟؟؟
ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه !!
بچه میشه بگید start up ویندوز چی هست و کارش چیه ؟
مگه نباید اینطور باشه که برنامه هایی که تو استارت آپ قرار گرفتند بعد از لود شدن ویندوز بصورت اتومات بالا بیاند ؟
در حالی که برا من اینطور نیست ؟
متاسفانه ویندوز من ویستا هست و دقیق یادم نیستنقل قول:
ولی کارشو که درست گفتید
تا اونجا که یادمه باید بهش زمان میدادید تا اجرا بشه
مثلآ من دیسک کلین آپ رو تنظیم کرده بودم تویه اکس پی
بفرمانقل قول:
کد:http://p30akbari693.persiangig.com/other/About.txt
باید دقت بشه به صورت بوت ایبل رایت بشهنقل قول:
سلام ببنید آیا تیک بخشی که اشاره کرده زده شده باشه و قسمت پاینی هم فعال باشه اگه غیرفعال بود باید کارت صداتون را تعریف کنید.نقل قول:
سلام ،جدیدا بعد از boot شدن win xp،آیکونهایی مثل power meter و volume controlبالا نمیاد،در صورتیکه گزینه ی که مربوط به نمایش این آیکونها در taskbar تیک داره و هر دو جزو ایتم های startup هستند،ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
یکی از فرمت های ایمیج هم باشه مشکلی نیست حتما نباید iso باشهنقل قول:
من سه بار ویندوز دانلود کردم ولی iso ندیدم
می شه یه لینک دانلودی که میشناسید برام بزارید؟
سلام
از عزیزان کسی میدونه که چرا از حدود یک ماه پیش تا الان, Free Space درایو C مناز حدود 2000MB به حدود 1200MB رسیده؟
البته Disk Cleanup رو هم اجرا کردم که هیچ تاثیری نداشت و در ضمن سیستمم ویروسی هم نیست.
(My Windows : XP SP3)
با تشکر
با سلام خدمت دوستان.
من یه سئوال داشتم:
وقتی که یه برنامه به دلایلی ناقص نصب می شه و در اد ریموو پروگرامز نمیاد و می خواهیم اون رو دوباره اینستالش کنیم و چنین اروری بده:
چه طور می تونیم همون برنامه رو دوباره اینستالش کنیم؟
احتمالا بخاطر System Restore ویندوزه.شما می تونی به طریق زیر اون رو غیر فعال کنی(یکم خطریه)
روی My Computer کلیک راست و Properties رو انتخاب کن و از سربرگ System Restore گزینه ی
turn off system restore on all drives رو انتخاب کن و Ok رو بزن.(البته این کار ریسکه)
عزیز عکس رو یه جای دیگه آپ کن.نقل قول:
سلام
من میخواستم ویندوزم سر ساعت مشخصی hibernate بشه، قبلشم از یه برمامه خارج بشه و local area connection هم disable بشه!!!! این کارا با هم ممکنه؟!!!!
اگه نه فقط سر ساعت مشخصی shut down بشه
سلام...
ويندوز من به يك شكل عجيبي هيچ كدوم از فرمانهاي بخش پاور رو درست اجرا نميكنه (مثلا شات داون ميكنم ريست ميشه..!) و...
مشكل از چي ميتونه باشه..؟
اين رو هم بگم كه يهو اينجوري شده..!؟
تشکر. ولی عزیز من عادت دارم همیشه درست بعد از نصب ویندوز System Restore رو خاموش می کنم. و الان هم خاموشه. پس ایراد باید از جای دیگه باشهنقل قول:
سلام به همگی.نقل قول:
شما می تونید از بخش Scheduled Tasks که در Control Panel قرار داره کمک بگیرید.بعضی از نرم افزار ها هم می تونن این کارو انجام بدهند.
احتمال زیاد ویروسی شده یا ویندوز قاطی کرده.ویندوز رو یکبار Repair کن شاید درست بشه و با یک آنتی ویروس قدرتمند آپدیت شده هم امتحان کن.ضرر نداره.نقل قول:
شما رو سیستمت آنتی ویروس نصبه ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
قبل از اينكه اينطوري بشه در كيس رو باز نكردي و سيم هاي مادربرد رو جابه جا نكردي؟
چون اگه سيم هاي كليد مادربرد رو اشتباه وصل كني مثلا سيم ريست رو به جاي شات داون بزني اين اتفاق مي افته البته در اون صورت كامپيوتر مثلا با كليد ريست روشن ميشه و با كليد پاور ريست ميشه
نه سيمها درسته...نقل قول:
سلام
قبل از اينكه اينطوري بشه در كيس رو باز نكردي و سيم هاي مادربرد رو جابه جا نكردي؟
چون اگه سيم هاي كليد مادربرد رو اشتباه وصل كني مثلا سيم ريست رو به جاي شات داون بزني اين اتفاق مي افته البته در اون صورت كامپيوتر مثلا با كليد ريست روشن ميشه و با كليد پاور ريست ميشه
فكر ميكنم مشكل سر همون قاطي كردن ويندوز باشه..!
(بايد repair بشه)