این قضیه بایرن هم چقدر درهم شده!
ولی من که میگم سال بعد هم کلینزمن رو نگه میدارن!
این قضیه بایرن هم چقدر درهم شده!
ولی من که میگم سال بعد هم کلینزمن رو نگه میدارن!
لاپورتا ریبری و لام را نمی خواهد
برای من حفظ رابطه خوب با سران بایرن مهمتر از برترین بازیکنان دنیاست...
سایت گل: خوان لاپورتا در صحبتهایی اعلام کرده که سران باشگاه کاتالان علاقه ای برای به خدمت گرفتن فرانک ریبری و فیلیپ لام، ستاره های باشگاه بایرن ندارد، چرا که تمایل فراوانی دارد تا رابطه خوب باشگاهش با بایرن را حفظ نماید. این در حالی است که این دو تیم در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم رفتند و در نهایت تیم اسپانیایی موفق شد تا از سد باواریایی ها عبور کند. لاپورتا در صحبتهایی به اشپورت بیلد آلمان گفت:« می خواهم به شایعاتی که این روزها به گوش می رسد، پایان دهم! نه ! ما ریبری و لام را نمی خواهیم. برای من حفظ رابطه خوب با سران باشگاه بایرن به مراتب مهمتر از برترین بازیکنان دنیاست. ریبری در بایرن، مثل مسی بارسلوناست. به همین دلیل کاملا درک می کنم که رومینیگه می گوید که ریبری فروشی نیست.هواداران بایرن هیچ وقت این را درک نمی کنند و این موضوعی است که من آن را به راحتی قبول می کنم.» لاپورتا در رابطه با لام ادامه داد:« او بازیکن بسیار جذابی است ولی باید در نظر داشته باشیم که او نیز بازیکن بایرن است و تا زمانی که در لیست فروش قرار نگرفته، نباید برای جذب او وارد عمل شویم و خرید او حکم تابو را دارد. »
او در مورد احتمال انتقال قرضی هلب در فصل تابستان به باشگاه بایرن ادامه داد:« اصلا نمی توانم بگویم که در تابستان چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. ولی اگر قرار باشد اتفاقی بیفتد، مطمئن باشید رومینیگه اولین کسی است که با او تماس خواهم گرفت.»
کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.2205
بوروفسکی ناراحت از حضور در بایرن
هافبک بایرن گفته نگران اوضاع فعلیاش در بایرن است چرا که از ترکیب اصلی دور افتاده.
سایت گل: تیم بوروفسکی بازیکن تیم ملی آلمان تابستان گذشته وردر برمن را ترک کرد و به بایرن مونیخ پیوست. این بازیکن 28 ساله در باشگاه جدید خود شروعی درخشان داشت ولی بعد از تعطیلات زمستانی دیگر نتوانست در ترکیب جا داشته باشد و این او را نگران ساخته: «از وضعیت فعلی بسیار برآشفتهام. در فرم خوبی قبل از زمستان بودم و از بازیکنان خوب تیم بودم. اما به هر دلیل جایگاهم را در تیم از دست دادم. نمیتوانم اوضاع را به این شکل بپذیرم و اگر اوضاع عوض نشود باید درباره آیندهام صحبت کنم. به بایرن نیادم که نیمکت تیم را گرم کنم. البته در حال حاضر ترک باشگاه یکی از گزینههای من است و به این که بازیکن بایرن هستم افتخار میکنم و میخواهم ارزش خود را ثابت کنم.»
بوروفسکی 21 بار در این فصل بازی کرده و پنج گل زده است. بعید است او در پایان فصل بایرن را ترک کند.
بایرن مانچینی را نمی خواهد
به گفته مدیر برنامه های روبرتو مانچینی سرمربی اسبق اینتر تا کنون هیچ باشگاهی پیشنهاد رسمی برای جذب این مربی ایتالیایی اعلام نکرده است..
سایت گل : جورجو دجورجیس مدیر برنامه های روبرتو مانچینی سرمربی اسبق اینتر اعلام کرد مانچینی در انتهای فصل هدایت بایرن مونیخ را به عهده نخواهد گرفت.
لوکا تونی مهاجم بایرن بعد از حذف این تیم از گردونه رقابت های لیگ قهرمانان از مانچینی برای هدایت بایرن در فصل بعد دعوت کرد.گزارش های رسیده حاکی از این است که مسئولان بایرن ملاقاتی پنهانی با مانچینی داشته اند اما دجورجیس آن را تکذیب می کند.
دجورجیس در گفتگو با Calciomercato.it می گوید :"من هیچ اطلاعی از این ملاقات ندارم.به نظرم مانچینی هم چیزی در این مورد نمی داند و این اخبار شایعاتی بیش نیست.ما تا کنون پیشنهادی از هیچ تیمی دریافت نکرده ایم."مانچینی تا سال 2011 با اینتر قرارداد دارد اما مدیربرنامه هایش فسخ آن را بسیار ساده می داند. مانچینی بعد از این که سال گذشته از سرمربیگری اینتر برکنار شد تا به حال هدایت هیچ تیمی را به عهده نگرفته اما اعلام کرده به زودی به دنیای فوتبال بازمی گردد.
ریبری در حد مسی، آنری و اتوئو
مدافع چپ پای بارسلونا از فرانک ریبری هافبک فرانسوی بایرن تمجید کرد.
سایت گل : اریک آبیدال مدافع بارسا معتقد است فرانک ریبری هافبک بایرن بازیکن فوق العاده ای داست و گزینه بسیار مناسبی برای پیوستن به ترکیب بارسا محسوب می شود.اخیرا شایعات پیوستن ریبری به نوکمپ بعد از اینکه او علاقه اش به این تیم اسپانیایی اعلام کرد شدت گرفته است.بعد از بازی سه شنبه شب بایرن مقابل بارسا در مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان ریبری چند دقیقه ای با آبیدال در حال گپ زدن دیده شد.
رسانه های اسپانیایی ابراز امیدواری کردند این بازیکن به زودی به نوکمپ بیاید.آبیدال در گفتگو با روزنامه مارکا می گوید :"من ریبری را به خوبی می شناسم اما دقیقا نمی دانم برای فصل بعد چه تصمیمی دارد.من با او صحبت کردم اما موضوع بحث ما فوتبال نبود.به هر حال من فکر می کنم او به خوبی می تواند در لالیگا بدرخشد.او در حد مسی، آنری و اتوئو است.در صورتی که بخواهد بایرن را ترک کند من خوشحال می شوم که او را در بارسا ببینم.اگر او بخواهد بایرن را ترک کند مسئولان باشگاه به سختی می توانند مانع او شوند."
هفته بيست و هشتم بوندسليگا
ملاقات دو مدعي جام يوفا با هانوفر و هرتابرلين
خبرگزاري فارس: دو نماينده فوتبال باشگاهي آلمان در جام يوفا به مصاف هانوفر و هرتابرلين مي روند.
به گزارش خبرگزاري فارس فردا (يكشنبه) تيم هامبورگ كه در كنار وردربرمن از جمله مدعيان كسب عنوان قهرماني جام يوفا محسوب مي شود، ميزبان هانوفر است.
در ديداري ديگر هرتابرلين در ورزشگاه المپيك به استقبال از وردربرمن مي رود.
برنامه مسابقات امروز(شنبه) به اين شرح است:
اينتراخت فرانكفورت - بروسيا مونشن گلادباخ
بوخوم - بروسيا دورتموند
ولفسبورگ - بايرلوركوزن
اف.ث.كلن - اشتوتگارت
كارلسروهه - هوفن هايم
آرمینیا - بایرن مونیخ
جدول رده بندي:
1-ولفسبورگ 54امتياز
2-بايرنمونيخ51امتياز
3-هامبورگ51امتياز
4-هرتابرلين49امتياز
5-اشتوتگارت48امتياز
براي تقويت خط حمله
بايرن به يورنته پيشنهاد داد
خبرگزاري فارس: باشگاه بايرن مونيخ در تلاش است مهاجم اتلتيك بيلبائو را به خدمت بگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، فرناندو يورنته مهاجم مورد علاقه ويسنته دل بوسكه در تيم ملي اسپانيا و بازيكن تاثيرگذار اتلتيك بيلبائو مدنظر باشگاه بايرن مونيخ است.
اين بازيكن از بايرن مونيخ آلمان پيشنهاد اوليه 25 ميليون يورو دريافت كرده كه گويا مورد پذيرش باشگاهش نيز واقع شده است.
يورنته همزمان از چند باشگاه انگليسي پيشنهاد دريافت كرده است.
پیروزی مدعیان در شب نیمکتنشینی ایرانیها
هفته بیست و هشتم بوندسلیگای آلمان با پیروزی مدعیان پیگیری شد.
در مهمترین دیدار این هفته، تیم صدرنشین ولسفبورگ در ورزشگاه خانگی خود با برتری 2-1 مقابل بایرلورکوزن فاصلهاش را با بایرن مونیخ حفظ کرد. در این دیدار که " اشکان دژاگه " مهاجم ایرانی ولسفبورگ 30 دقیقه برای تیمش بازی کرد، " گرافیت " در دقیقه 23 از روی نقطه پنالتی شاگردان " فیلیکس ماگات " را پیش انداخت. لورکوزن که نیمه اول با دریافت یک گل به رختکن رفته بود، نیمه دوم را طوفانی آغاز کرد در دقیقه 54 توسط " تونی کراس " به گل مساوی دست یافت اما تیم میزبان که به برای حفظ صدرنشینی خود به این 3 امتیاز نیاز مبرم داشت حملاتی روی دروازه لورکوزن ترتیب داد تا اینکه در دقیقه 85 " گرافیت " برای دومین بار گلزنی کرد و ولسفبورگ را به 3 امتیاز با ارزش رساند.
ولسفبورگ با این پیروزی 57 امتیازی شد و جایگاه خود در صدر جدول تثبیت کرد.
بایرن مونیخ نیز بعد از حذف از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا تنها امیدش قهرمانی در بوندسلیگا است. آنها در زمین آرمینیا بیهفلد با نتیجه 1-0 به برتری دست یافتند. " لوکا تونی " در دقیقه 64 روی کرنر ارسالی " فرانک ریبری " تک گل پیروزیبخش تیمش را به ثمر رساند.
بایرن با این برد 54 امتیازی شد و پشت سر ولسفبورگ در مکان دوم ایستاد.
در بین لژیونرهای ایرانی بوندسلیگا فقط " اشکان دژاگه " 30 دقیقه برای ولسفبورگ بازی کرد و " مهدوی کیا " و " هاشمیان " 90 دقیقه روی نیمکت تیمهایشان قرار داشتند.
نتایج سایر دیدارهای امروز بوندسلیگا بدین شرح است:
کلن 0-3 اشتوتگارت
گلها: ماریو گومز 3 بار
اینتراخت فرانکفورت 4-1 مونشنگلادباخ
گلها: مهیر، لیبرپولوس، روس،فینک(اینتراخت) دمس{پنالتی}(گلادباخ)
کالسروهه 2-2 هافنهایم
گلها: فرایز، فدریکو(کالسروهه) سالیهوویچ، تهبر(هافنهایم)
بوخوم 0-2 دورتمند
گلها: اوومویلا، والدز
اين پيروزي رو تبريك ميگم.
تو اين بازي خيلي خوب بازي كرديم.
كلينزمن هم يك ذره اروم و قرار نداشت رو نيمكت.
البته مشكلات دفاعي تيم همچنان مشهود بود و در يكي دو صحنه خيلي بد كار كردن. مخصوصا دميكليس.
فن بومل هم افتضاح بود. دو سه صحنه نزديك بود از زمين اخراج بشه. حتي دوربين تلويزيوني دو سه تا صحنه از وحشي بازي هاي اين بازيكن در طول بازي رو به تصوير كشيد.
ريبري هم مثل هميشه ستاره ميدان بود. بارها وبارها از چپ و راست بازيكنان بيلفلد رو به زحمت انداخت وبا پاس زيباي خودش به توني موجب گل بايرن شد. حتي چند بار ديگه هم با پاسهاي طلايي خودش موقعيت هاي خوبي رو در اختيار بازيكنان بايرن ميذاشت ولي اونا با بي دقتي توپ رو به بيرون ميزدند . مخصوصا اون موقعيت التينتوپ كه توپ رو از جلوي دروازه ي بدون دروازه بان زد به بيرون!!
در كل بازي خوبي بود.
اميدوارم بازي هاي بعد هم همينجور بازي كنن.
کلوزه:كلينزمن يكى از بهترين مربيان حال حاضر فوتبال اروپا است
ميروسلاو كلوزه مهاجم ملى پوش بايرن مونيخ معتقد است ايجاد تغييرات در كادر هدايت افت بايرن در فصل آينده را به دنبال خواهد داشت.
كلوزه در گفت وگويى با روزنامه بيلد، ضمن حمايت از يورگن كلينزمن ادامه حضور وى در آره ناى مونيخ را خواستار شد. اين مهاجم ملى پوش ضمن تعريف و تمجيد از مربى جوان بايرن گفت: «كلينزمن يكى از بهترين مربيان حال حاضر فوتبال اروپا است. توانايى هاى بالاى اين مربى جوان بر هيچ كس پوشيده نيست. به نظر من عملكرد او در بايرن بسيار خوب و مثبت بوده است. شايد نتوانسته باشيم نتايج چندان خوبى را كسب كنيم اما به هر حال هيچ كس نمى تواند منكر اين شود كه بايرن فوتبال زيبايى را به نمايش مى گذارد. حذف از ليگ قهرمانان اروپا به هيچ عنوان نمى تواند عملكرد كلينزمن را زير سؤال ببرد. مطمئن باشيد بايرن با هدايت كلينزمن به طور قطع، قهرمانى در رقابت هاى بوندس ليگا را از آن خود خواهد كرد. ما براى قهرمانى ۶ فينال حساس پيش رو داريم. من مطمئنم بايرن تمامى بازى هاى باقيمانده را با پيروزى پشت سر خواهد گذاشت: «كلوزه در مورد صدرنشينى ولفسبورگ گفت: «ولفسبورگ تيم بسيار خوبى است اما اگر بايرن با مشكل مصدوميت مواجه نمى شد شك نكنيد كه اين تيم شانسى براى صدرنشينى نداشت. ولفسبورگ تيم قدرتمندى است اما در پايان رقابت هاى اين فصل در نهايت عنوان نايب قهرمانى را از آن خود خواهد كرد زيرا تيم قهرمان اين فصل هم بايرن است.
در اين موضوع هيچ شكي وجود نداره.نقل قول:
کلوزه:كلينزمن يكى از بهترين مربيان حال حاضر فوتبال اروپا است
مقامات بايرن مونيخ با كامني مذاكره كردند
اوليور كان دوم سياه پوست است
خبرگزاري فارس: باشگاه بايرن مونيخ آلمان ميكوشد دروازهبان كامروني تيم فوتبال اسپانيول را به خدمت بگيرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كارلوس كامني دروازه بان كامروني اسپانيول از باشگاه بايرن مونيخ آلمان پيشنهاد يك و نيم ميليون يورويي دريافت كرده است.
اين در حالي است كه رئال مادريد نيز به عنوان دروازه بان دوم مي كوشد كامني را به مبلغ 3 ميليون يورو به خدمت بگيرد.
باشگاه بايرن مونيخ مدت ها است به دنبال يك دروازبان بزرگ مي گردد تا شايد جاي خالي اوليور كان را پر كند. آنها اميدوارند كامني بتواند دروازه بان مطمئني باشد. رنسينگ در حال حاضر دروازه بان شماره يك بايرن مونيخ است.
این دروازبان رو باید بیارن
سلام
امروز اومدم تو گوگل فرانتس بكن باوئر رو سرچ کردم ف ی ل ت ر بود!
واسه منم فيل تره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وستهم به دنبال کورانی
مسئولان باشگاه وستهم قصد دارند کوین کورانی مهاجم باشگاه شالکه را به خدمت بگیرند...
سایت گل : مسئولان باشگاه وستهم قصد دارند کوین کورانی مهاجم شالکه را به این تیم لیگ برتری بیاورند.مهاج اسبق اشتوتگارت قبل از این مورد توجه باشگاه ثروتمند منچسترسیتی قرار گرفته بود اما شالکه حاضر به فروش او نشد.
جان فرانکو زولا سرمربی ایتالیایی وستهم قصد دارد کورانی را به عنوان جایگزین کرگ بلیمی که به منچسترسیتی پیوست جذب کند.کورانی که بازیکن چند ملیتی محسوب می شود می توانست برای یکی از تیم های ملی برزیل، مجارستان،پاناما و یا آلمان بازی کند که در نهایت آلمان را برای بازی های ملی انتخاب کرد و اکنون در 52 بازی برای ژرمن ها به میدان رفته است.
او همچنین می تواند به راحتی به زبان انگلیسی صحبت کند و برای حضور در لیگ برتر انگلیس مشکل زبان نخواهد داشت.
هفته بيست و هشتم بوندس ليگا
هرتابرلين بر وردربرمن غلبه كرد
تيم فوتبال هرتابرلين در هفته بيست و هشتم بوندسليگا مقابل وردربرمن به برتري رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هرتابرلين يكشنبه شب در ورزشگاه المپيك ميزبان وردربرمن با نتيجه 2 بر يك به امتيازات اين ديدار رسيد.
در اين جدال سيمونيچ 71 و رافائل 87 براي هرتا گل زدند. مرته ساكر دردقيقه 43 زننده تك گل برمن بود.
در آخرين ديدار هامبورگ با نتيجه اي مشابه برنده شد. در اين بازي پتريچ در دقايق 2 و 52 براي هامبورگ و فورسل در دقيقه70 براي هانوفر گل زدند.
جدول ردهبندي:
1-ولفسبورگ 57 امتياز
2-بايرن مونيخ 54 امتياز
3-هامبورگ54 امتياز
4-هرتابرلين52 امتياز
5-اشتوتگارت51امتياز
فان بویتن پیرو ریبری
ستاره بلژیکی باشگاه بایرن اعلام کرده که در صورتی که هم تیمی اش ،ریبری به بارسلونا برود، او نیز به دنبال این ستاره فرانسوی خواهد بود
سایت گل: دانیل فان بویتن، مدافع بایرن مونیخ اعلام کرده که در صورتی که فرانک ریبری تابستان امسال به نوکمپ برود، او نیز تمایل فراوانی دارد تا به رختکن آبی اناری پوشان بپیوندد.
شایعاتی که در هفته های اخیر به گوش می رسد از احتمال انتقال ریبری با مبلغی هنگفت به بارسلونا خبر می دهد تا درکنار مسی و تیری آنری تحت مربی گری پپ گواردیولا توپ بزند.
فان بویتن در پاسخ به سوال خبرنگاری در این رابطه که آیا از ماجرای انتقال ریبری به اسپانیا خبری دارد یا خیر اعلام کرد که درصورتی که ریبری به نوکمپ برود، او نیز تمایل زیادی دارد تا همراه با او به باشگاه کاتالان بپیوندد.او در این رابطه گفت:«چه کسی می داند؟ اگر فرانک بخواهد به بارسا برود، من هم آماده ام تا دنباله رو او باشم.»
فان بویتن و ریبری دوستان بسیار صمیمی ای در درون و خارج از زمین چمن هستند . در جریان نتایج نه چندان مطلوب بایرن در هفته های اخیر این مدافع همراه با مربی آلمانی باواریایی ها به شدت مورد انتقاد رسانه های آلمانی قرار گرفته اند.
اینتر دیهگو را نخواسته بود
سالواتوره بانی ستاره سابق ناپولی و کارشناس فوتبال ایتالیا گفته اینتر میتوانست در سال 2003 دیهگو را به خدمت بگیرد.
سایت گل: دیهگو ریبای داکونیا بازیساز برزیلی وردربرمن که مورد توجه یوونتوس قرار گرفته، در سال 2003 زیر نظر اینتر قرار داشت. سالواتوره بانی که به عنوان گزارشگر و کارشناس فوتبال شبکه رای فعالیت میکند ماجرای عجیبی درباره دیهگو تعریف کرده است.
او به روزنامه گاتزتا دلوسپورت میگوید: «بین سالهای 2003 و 2004، همراه پدر دیهگو به دفتر مرکزی اینتر رفتیم. او میتوانست با مبلغ کمی از سانتوس برزیل جدا شود و به اینتر بپیوندد. او داشت پاسپورت ایتالیایی میگرفت، ولی لـله اوریالی مدیر اینتر مانع این انتقال شد. دیهگو بعد به پورتو رفت و سپس به وردربرمن پیوست. چطور این اتفاق افتاد؟ نمیدانم. من سوال نمیپرسم، تنها بازیکن پیشنهاد میدهم.» بانی میگوید دیهگو بازیکنی بود که به کار اینتر میآمد: «به نظر من او از آن بازیکنانی است که ژوزه مورینیو نیاز دارد. دژان استانکوویچ بازیسازی واقعی نیست، ولی دیهگو هست. به نظر من اینتر بیش از یووه به او احتیاج دارد، وقتی از کلودیو رانیری پرسیدم میخواهد سیستم 2-4-4 را با ورود دیهگو عوض کند یا نه، او پاسخ منفی داد. به نظر من دیهگو در این سیستم کارآمد نیست.»
================================================== ==========
دیه گو : می خواهم به یوونتوس بروم
دیه گو ستاره وردربرمن قصد دارد فوتبالش را در سری a و با پیراهن یوونتوس ادامه دهد...
سایت گل : دیه گو ستاره وردربرمن بار دیگر علاقه اش به باشگاه تورینی را اعلام کرد.گفته می شود دیه گو در صدر خریدهای تابستانی بینکونری قرار دارد به طوری که کلودیو رانیری سرمربی یووه اعلام کرده می خواهد این بازیکن را به زودی در تورین ببیند.دیه گو نمایش فوق العاده ای در طول این فصل داشته و نقش موثری در حضور برمن در مرحله نیمه نهایی رقابت های جام یوفا داشته است.
او در گفتگو با توتواسپورت می گوید :"در سری a بازیکنان بزرگی حضور دارند ، من می خواهم با پیراهن یونتوس مقابل آنها بازی کنم.حضور در لیگ ایتالیا برای پیشرفت فوتبال من شانس بزرگی است." با وجود اینکه رسانه های ایتالیایی از توافق طرفین و قریب الوقوع بودن این انتقال خبر می دهند باشگاه وردربرمن این اخبار را تکذیب می کند.
کلوس آلوفس مدیر فنی برمن در گفتگو با توتواسپورت می گوید :"دیه گو قیمت ندارد.وجود او برای تیم ما بسیار مهم است و ما قصد داریم او را حفظ کنیم.هر کاری لازم باشد انجام می دهیم تا او فصل بعد هم در برمن بماند."
ورونین به لیورپول بازمی گردد
هرتا نمی تواند رقم درخواستی لیورپول برای خرید ورونین را بپردازد و این بازیکن در انتهای فصل به لیگ برتر بازمی گردد.
سایت گل : به نوشته روزنامه انگلیسی دیلی میرور آندری ورونین مهاجم اوکراینی بعد از گذراندن یک فصل قرضی در هرتابرلین به لیورپول بازمی گردد.ورونین 29 ساله عملکرد خوبی برای هرتا داشته و توانسته در 23 بازی 11 گل برای این تیم به ثمر برساند و نقش عمده ای در قرار گرفتن هرتا در بین چهار تیم بالای جدول داشته باشد.
آندری ورونین که 57 بازی ملی در کارنامه خود دارد امیدوار بود در هرتا بماند اما دیتر هوینس مدیر فنی هرتا اعلام کرد که این تیم آلمانی نمی تواند رقم درخواستی لیورپول برای خرید ورونین را بپردازد و این بازیکن در انتهای فصل به لیورپول باز می گردد.ورونین می گوید :"ظاهرا باید به لیورپول بازگردم.از این که باید هرتا را ترک کنم متاسفم.
چند خبر به نقل از كانون هواداران بايرن مونيخ:
يك سال ناموفق در مونيخ
اُفت هديه يورگن كلينزمن به بازيكنان بايرن مونيخ
پس از حضور يورگن كلينزمن درآليانتس آره ناى مونيخ، همگان منتظر تماشاى بازى هاى زيباى بايرن در رقابت هاى بوندس ليگا و ليگ قهرمانان اروپا بودند. بسيارى معتقد بودند كلينزمن با سابقه درخشانى كه در فوتبال آلمان دارد، مى تواند از بايرن تيمى قدرتمند و مدعى بسازد. اين مربى جوان براى رسيدن به اين مهم، تمامى ابزارهاى لازم را در اختيار داشت. حضور ستارگانى همچون ريبرى، تونى، كلوزه، شواين اشتايگر، لام، زى روبرتو و لوسيو در كنار حمايت مسئولان باشگاه و هواداران مى توانست كلينزمن را براى رسيدن به اهدافش همراهى كند.كلينزمن در جام جهانى ۲۰۰۶ ثابت كرده بود كه به عنوان مربى مى تواند از بازيكنان نه چندان مطرح و جوان، ستاره بسازد. بازيكنانى همچون پودولسكى، لام، شواين اشتايگر، ادونكو و يانسن ستارگانى بودند كه اين مربى جوان به فوتبال ژرمن ها و جهان معرفى كرد. با توجه به اين مسأله، انتظار مى رفت با شروع رقابت هاى بوندس ليگا، كلينزمن چندين ستاره جوان ديگر را به دنياى توپ گرد معرفى كند اما نه تنها اين اتفاق رخ نداد بلكه حضور اين مربى جوان باعث شده تا ستارگان فصل گذشته بايرنى ها به بازيكنانى كاملاً معمولى تبديل شوند!
خبرنگار وب سايت Sport bild با مقايسه عملكرد بازيكنان بايرن در ۲ فصل اخير به اين نتيجه رسيده است كه ستارگان قرمزپوش شهر مونيخ نسبت به فصل گذشته كه تحت هدايت اوتمار هيتزفلد داشته اند، افت محسوسى كرده اند. به عبارت ديگر اين كادر هدايت بايرنى ها بوده كه باعث افت بازيكنان سرشناس اين تيم نشده است خبرنگار وب سايت ياد شده در ادامه مى نويسد: «شايد كلينزمن در پايان فصل جارى به اين نتيجه برسد كه يك مربى ملى است و نمى تواند در رده باشگاهى به موفقيت هاى قابل توجهى دست يابد.»در ادامه اين مطلب به مقايسه عملكرد بازيكنان بايرن در ۲ فصل اخير خواهيم پرداخت.
ميشائيل رنسينگ
هر چند كه فصل گذشته ميشائيل رنسينگ سنگربان شماره يك بايرنى ها نبود اما هرگاه اين دروازه بان جوان در درون دروازه قرار مى گرفت، مى توانستيم نشانه هايى از يك دروازه بان آينده دار را از او ببينيم. اين دروازه بان جوان در اين فصل هرگز نتوانست در حد و اندازه هاى مرد شماره يك تيم بزرگى همچون بايرن مونيخ ظاهر شود. عملكرد ضعيف رنسينگ باعث شده تا كلينزمن مجبور شود به هانس يورگ بوت اعتماد كند و از اين دروازه بان باتجربه در درون دروازه تيم خود بهره ببرد.
مارتين دميكليس
مارتين دميكليس، مدافع سرشناس و باتجربه بايرنى ها در بين همتيمى هاى خود بيشترين افت را داشته است. دميكليس در اين فصل هيچ نشانى از آن مدافع باتجربه و تأثيرگذار فصل گذشته بايرن ندارد. عملكرد ضعيف دميكليس در مركز خط دفاعى باعث شده تا حريف بايرن بسيار متزلزل باشد.
مارك ون بومل:2:
مارك ون بومل هافبك هلندى بايرن فصل گذشته يكى از بازيكنان تأثيرگذار تيمش بود. بعد از اينكه كلينزمن سكان هدايت بايرن را در دست گرفت، باتوجه به بازى هاى خوب ون بومل در فصل ۲۰۰۸-،۲۰۰۷ بازوبند كاپيتانى تيم خود را به بازوى اين هافبك هلندى بست اما به نظر مى رسد اين تصميم كلينزمن كه اضافه شدن مسئوليت هاى ون بومل را به دنبال داشته، باعث شده تا اين هافبك هلندى نيز به مانند اكثر همتيمى هايش افت كند.
لوكاتونى
لوكاتونى، ستاره ايتاليايى بايرن مونيخ نيز در اين فصل به مانند فصل گذشته نتوانسته است عملكرد چندان خوبى در خط حمله بايرنى ها داشته باشد. اين در حالى است كه تونى يكى از بهترين مهاجمان حال حاضر فوتبال آلمان و اروپا است اما كلينزمن نتوانست از وجود وى در فصل جارى به خوبى استفاده كند .
لوكاس پودولسكى
هر چند كه اوتمار هيتلزفلد اعتقاد زيادى به پودولسكى جوان نداشت اما اين مهاجم ملى پوش بايرن، هرگاه به عنوان بازيكن جانشين به ميدان مى رفت، مى توانست تأثيرگذار ظاهر شود. پولدى نيز نسبت به فصل گذشته افت محسوسى داشته است. عملكرد ضعيف پودولسكى در تيم يورگن كلينزمن باعث شده تا يوآخيم لو نيز به راحتى پديده فوتبال آلمان در جام جهانى ۲۰۰۶ را از تيم خود كنار بگذارد.
فرانك ريبرى
بدون شك فرانك ريبرى بهترين بازيكن بايرن در فصل جارى رقابت هاى بوندس ليگا و ليگ قهرمانان بوده است اما با نگاهى به جدول عملكرد اين ستاره فرانسوى به اين نتيجه مى رسيم كه او هم مانند همتيمى هايش نسبت به فصل گذشته افت كرده است. البته ريبرى در بين همتيمى هاى خود، كمترين افت را داشته است. برخى ها معتقدند، تاكتيك هاى كلينزمن باعث شده تا ريبرى نتواند به مانند فصل گذشته در تركيب تيمش تأثيرگذار باشد.
دانيل ون بويتن
دوستداران فوتبال، در سال هاى گذشته از دانيل ون بويتن به عنوان يكى از بهترين مدافعين قاره سبز ياد كرده اند. اين مدافع دانماركى در تيم كلينزمن هيچ نشانى از آن مدافع تنومند فصول گذشته نداشته است. افت فاحش ون بويتن باعث شده تا او جاى خود را در تركيب ثابت بايرن از دست بدهد.
آندرياس اوتل
اوتل در فصل ۲۰۰۸- ۲۰۰۷ توانست خود را به عنوان يك پديده در باشگاه بايرن مطرح كند. او فصل ۲۰۰۸-۲۰۰۷ سير صعودى قابل توجهى داشت. در حالى كه انتظار مى رفت اين سير صعودى در اين فصل نيز ادامه پيدا كند، اين هافبك جوان نيز با مشكل ديگر همتيمى هاى خود مواجه شد!
زى روبرتو
زى روبرتو نيز به مانند فرانك ريبرى، يكى از بهترين هاى بايرن در فصل جارى بوده است اما اين هافبك برزيلى نيز در تيم يورگن كلينزمن دچار افت شده است. اين فصل آخرين فصل حضور اين برزيلى در بايرن مونيخ است و بدون شك در كارنامه او نقطه تاريكى خواهد بود .
فيليپ لام
مدافع ملى پوش بايرن مونيخ در اين فصل هرگز نتوانسته بازى هاى ملى خوب فصول گذشته خود را تكرار كند. لام نيز از نظر سير روند نزولى يكى از پيشتازان تيم خود بوده است! اما شايد لام در فصل آينده با حضور در بارسلونا ضعف خود در اين فصل را به فراموشى بسپارد .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لام در مونيخ مى ماند
عملكرد ضعيف لام در اين فصل مشتريان او را فراري داده است.
فيليپ لام، مدافع سرشناس بايرن مونيخ يكى از سوژه هاى داغ بازار نقل و انتقالات اروپايى در زمستان گذشته بود. عملكرد خوب لام در فصل گذشته بوندس ليگا باعث شده بود تا اين مدافع جوان مورد توجه چندين باشگاه سرشناس انگليسى قرار بگيرد.
تمايل باشگاه هاى ثروتمند جزيره براى به خدمت گرفتن اين مدافع ملى پوش نگرانى شديد مسئولان بايرن را به دنبال داشت. بايرنى ها به هيچ عنوان دوست نداشتند مدافع تأثيرگذار خودشان را از دست بدهند. با توجه به اتفاقات فصل نقل و انتقالات زمستانى مى شد انتظار داشت كه با پايان يافتن فصل جارى رقابت هاى بوندس ليگا يك بار ديگر شاهد تلاش تيم هاى انگليسى براى جذب مدافع جوان بايرنى ها باشيم اما به نظر مى رسد بايرنى ها ديگر نبايد نگران باشند.
به نقل از روزنامه سان عملكرد نه چندان خوب فيليپ لام در رقابت هاى فصل جارى بوندس ليگا باعث شده تا باشگاه هاى نامدار جزيره از جمع مشتريان وى جدا شوند. به نقل از اين روزنامه در حال حاضر فقط چند تيم ميانه جدولى در جزيره، خواهان به خدمت گرفتن لام هستند.اين در حالى است كه لام فصل گذشته عنوان كرده بود كه دوست دارد بازى در يكى از تيم هاى بزرگ جزيره را تجربه كند. با توجه به انتظارات لام از تيم آينده اش بعيد به نظر مى رسد اين مدافع جوان به درخواست باشگاه هاى نه چندان مطرح انگليسى پاسخ مثبت بدهد. او فقط در صورت دريافت پيشنهادى قابل توجه از سوى تيم هاى بزرگ انگليسى يا اسپانيايى از بايرن مونيخ جدا خواهد شد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
نام هاى سرشناس در ليست مونيخى ها
«ريكارد» و «شوستر» هم به ليست بايرن مونيخ اضافه شدند
عملكرد ضعيف بايرن در فصل جارى رقابت هاى بوندس ليگا باعث شد تا كلينزمن اميد چندانى براى ماندن در آليانتس آره ناى مونيخ نداشته باشد هرچند كه بايرن هنوز هم شانس كسب عنوان قهرمانى در رقابت هاى بوندس ليگا را دارد اما به نقل از مطبوعات آلمانى، مسئولان بايرن مونيخ از عملكرد كلى كلينزمن در تيم خود به هيچ عنوان رضايت ندارند و قصد دارند در پايان فصل با پرداخت غرامت قبل از پايان قرارداد، كار كلينزمن در بايرن را تمام شده اعلام كنند.
هفته گذشته چهر ه هاى سرشناسى همچون آنچلوتى و مانچينى به عنوان جانشينان احتمالى كلينزمن از سوى مطبوعات كشور آلمان معرفى شدند. پس از پيشنهاد نجومى چلسى به كارلو آنچلوتى و عدم تمايل مانچينى براى حضور در فوتبال آلمان مسئولان بايرن گزينه هاى جديدى را در نظر گرفته اند. به نقل از روزنامه بيلد، تمام چهره هاى سرشناسى همچون فرانك ريكارد، برند شوستر، لوئيز ون گال، مارتين يول و آورام گرانت در ليست كانديدهاى بايرن مونيخ ديده مى شود. گفته شده مسئولان بايرن قصد دارند پس از اتمام رقابت هاى بوندس ليگا مذاكرات خود را براى به خدمت گرفتن يكى از گزينه هاى موردنظر، آغاز كنند. در پايان گفتنى است بايرن اگر بخواهد به همكارى با يورگن كلينزمن، قبل از اتمام قرارداد پايان دهد و به نوعى حكم اخراج وى را صادر كند، بايد حدود ۵ ميليون يورو به عنوان غرامت به اين مربى جوان پرداخت نمايد. اين در حالى است كه كلينزمن جوان همچنان به ادامه حضور در آره ناى مونيخ اميدوار است.
خدا کنه فقط همین نیاد که بدتر از کلینزی هستش!نقل قول:
آورام گرانت
برند شوستر مناسبه
احتمالا به خاطر کلمه بکن(bokon) هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برا من که ----- نیست
اگه ونگر میومد برای بایرن خیلی خوب بود هر چند اون از آرسنال تکون نمیخوره
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، مسئولان باشگاه بايرن مونيخ اعلام كردند فرانك ريبري پيشنهاد رسمي 45 ميليون يورويي از باشگاه بارسلونا دريافت كرده است.
گفته مي شود خوان لاپورتا مديرعامل باشگاه بارسلونا بر عدم تغيير اين مبلغ تاكيد كرده است.
بايرن مونيخ به دنبال جذب چند بازيكن بزرگ براي فصل آينده است و شايد فروش ريبري اين تيم را در خريدهاي آينده كمك كند. .
این بازیکن هم دلش با بایرن نیست بهتره بره!
به چرت و پرت هاي خبر گزاري فارس زياد توجه نكنيد.
مرحله نیمه نهایی جام حذفی آلمان
در مرحله نيمه نهايي جام حذفي آلمان تيم فوتبال بايرلوركوزن پذيراي ماينس خواهد بود
تيم بايرلوركوزن در ورزشگاه 22 هزار نفري باي آرهنا برابر ماينس كه در مكان سوم جدول دسته دوم بوندس ليگا حاضر است به ميدان خواهد رفت.لوركوزني ها كه در دو بازي اخير خود طعم برد را نچشيده اند سعي دارند با برد مقابل ماينس و راهيابي به بازي نهايي جام حذفي اين موضوع غلبه كنند.
ديگر ديدار اين مرحله روز چهارشنبه هفته جاري ميان هامبورگ و وردربرمن انجام مي شود.
ثبت يك ركورد منفى از كلينزمن
فقط ۳ مربى با بايرن صدرنشين نشده اند،يكي از آنها كلينزمن است
عملكرد ضعيف يورگن كلينزمن در رقابت هاى اين فصل باعث شده تا انتقادات از اين مربى جوان روز به روز شدت بگيرد. تيم كلينزمن علاوه بر حذف از جام حذفى آلمان و ليگ قهرمانان اروپا در بوندس ليگا نيز نتوانسته نمايش قابل قبولى داشته باشد. كلينزمن ۲۸ هفته است كه هدايت بايرن در رقابت هاى بوندس ليگا را به عهده داشته است. در طول اين ۲۸ هفته كلينزمن و شاگردانش هرگز نتوانسته اند صدرنشينى را تجربه كنند. بايرن مونيخ در فوتبال آلمان همواره در حد و اندازه هاى يك تيم مدعى ظاهر شده است. حضور بازيكنان بزرگ و سرشناس در اين تيم باعث شده تا مربيان بايرن فقط به قهرمانى تيمشان فكر كنند. تاكنون مربيان بزرگى هدايت اين تيم بزرگ آلمانى را به عهده داشته اند. تمامى اين مربيان سرشناس توانسته اند در مدت حضورشان در رأس كادر هدايت بايرن خيلى زود صدرنشينى در رقابت هاى بوندس ليگا را تجربه كنند. مربيانى همچون هيتز فلد، رى هاگل يا هينكس براى رسيدن به اين مهم فقط ۲ هفته زمان نياز داشته اند.جالب است بدانيد كلينزمن، سافيتش و سورن لوبى تنها مربيانى بوده اند كه در مدت حضورشان در بايرن نتوانسته اند صدرنشينى در جدول بوندس ليگا را تجربه كنند. البته كلينزمن هنوز اين فرصت را دارد كه از جمع اين ۲ مربى ناموفق جدا شود. در ادامه مى توانيد عملكرد مربيان بايرن را ملاحظه فرماييد و ببينيد هر يك از مربيان بايرن مونيخ در چندين هفته حضورشان در آره ناى مونيخ توانسته اند صدرنشينى در رقابت هاى بوندس ليگا را تجربه كنند.
۱- برانكو زبك - سال ۱۹۶۸ - اولين هفته
۲- اوتمار هيتزفلد - سال ۱۹۹۸ - دومين هفته
۳- اوتورى هاگل - سال ۱۹۹۵ - دومين هفته
۴- يوپ هاينكس - سال ۱۹۸۷ - دومين هفته
۵- فرانتس بكن باوئر - سال ۱۹۹۴ - سومين هفته
۶- كاجكوفسكى - سال ۱۹۶۵ - چهارمين هفته
۷- اريك ريبك - سال ۱۹۹۲ - دوازدهمين هفته
۸- فيليكس ماگات - سال ۲۰۰۴ - چهاردهمين هفته
۹- دتمار كارمر - سال ۱۹۷۵ - بيستمين هفته
۱۰- اوتو لاتك - سال ۱۹۷۰ - بيست وچهارمين هفته
۱۱- گيلا لورانت - سال ۱۹۷۷ - بيست وپنجمين هفته
۱۲- جيووانى تراپاتونى - سال ۱۹۹۶ - بيستمين هفته
مربيانى كه نتوانسته اند صدرنشينى با بايرن را تجربه كنند.
۱- يورگن كلينزمن - فصل ۲۰۰۹-۲۰۰۸
۲- سورن لربى - فصل ۱۹۹۲ - ۱۹۹۱
۳- راينهارد سافتيش - فصل ۱۹۸۳ - ۱۹۸۲
گفتنى است راينهارد سافتيش فقط ۲ ماه مربى بايرن بود و در اين مدت كوتاه نتوانسته بايرن را به صدر جدول برساند
ابرار ورزشي
جام حذفي آلمان
هامبورگ و وردربرمن به دنبال صعود به ايستگاه آخر
دو تيم فوتبال هامبورگ و وردربرمن براي رسيدن به ديدار نهايي جام حذفي آلمان به مصاف هم مي روند.
اين دو تيم فردا شب در ورزشگاه آئول آره نا هامبورگ به مصاف هم مي روند تا چهره دومين تيم راه يافته ديدار نهايي مشخص شود.
اين ديدار در شرايطي انجام مي گيرد كه دو تيم در پايان هفته گذشته جواز صعود به مرحله نيمه نهايي جام يوفا را دريافت كردند.
همچنين اين دو تيم در چارچوب هفته بيست و هشتم روز يكشنبه به ميدان رفتند كه وردربرمن در زمين هرتابرلين 2 بر يك شكست خورد. اما هامبورگ در خانه با همين نتيجه از پس هانوفر برآمد و برنده شد.
ديدار ديگر اين مرحله ميان تيم هاي بايرلوركوزن و ماينس امروز در ورزشگاه باي آرهنا انجام مي شود.
پیشنهاد38 میلیونی رئال به ریبری
سران باشگاه مادریدی آماده اند تا برای به خدمت گرفتن ستاره فرانسوی بایرن مونیخ وارد کورس بزرگی شوند.
سایت گل: به نقل از گزارشات منتشره، سران باشگاه رئال آماده اند تا مبلغ هنگفتی را برای خریداری ریبری بر روی میز قرارداده و مذاکراتی را با سران بایرن آغاز خواهند کرد.
رسانه های گوناگون در گزارشی در این رابطه به این نکته اشاره کرده اند که پس از آنکه انتخابات ریاست باشگاه مادریدی در ماه ژوئن صورت پذیرد، سران این باشگاه پیشنهادی 38 میلیون یورویی را برای به خدمت گرفتن ریبری به آلیانس ارنا ارسال خواهند کرد. بایرن در تابستان سال 2007، مبلغی معادل 25 میلیون یورو هزینه کرد تا ریبری را از المپیک مارسی خریداری نماید.در طول این مدت ریبری در ترکیب باواریایی ها نمایش بسیار درخشانی داشت و توانست در رقابتهای بوندسلیگا و لیگ قهرمانان اروپاآنچنان بدرخشد که اکنون جنگ عظیمی برای جذب او در اروپا به راه افتاده است.
بارسلونا و به خصوص پپ گواردیولا تمایل فراوانی دارد تا این مهاجم 26 ساله را در ترکیب تیمش ببیند و سران منچستر یونایتد نیز برای به خدمت گرفتن این ستاره فرانسوی اظهار تمایل کرده است. مسئولان بایرن هم نسبت به این ماجرا بی تفاوت نیستند و اولی هوینتس، مدیر ورزشی بایرن قیمت ریبری را 50 میلیون یورو تعیین کرده است .البته او مطمئن است که ستاره فرانسوی تیمش در نهایت قرارداد جدیدی را با بایرن به امضا خواهد رساند و در آلیانس آرنا خواهد ماند.
هوینتس در این رابطه گفت:«قرارداد جدید پیشنهادشده به ریبری حاکی از آن است که او برای دو سال دیگر در تیم ما خواهد ماند و مذاکرات برای تمدید قرارداد او همچنان ادامه دارد.» ریبری در هشت دیدار بایرن در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا 4 گل به ثمر رسانده که قطعا تاثیر فراوانی در سرنوشت ورزشی اش خواهد داشت.
بایرن این بار به دنبال رافینیا
سران باواریایی ها اعلام کرده اند که خواهان به خدمت گرفتن ستاره برزیلی شالکه04 هستند
سایت گل : به نقل از مطبوعات آلمانی سران باشگاه بایرن مونیخ عملکرد رافینیا را به شدت زیر نظر دارند. این ستاره برزیلی هم اکنون در باشگاه شالکه 04 آلمان توپ می زند.
یورگن کلینزمن ، مربی باواریایی ها از عملکرد ماسیمو اوددو و کریستین لل در جناح راست تیمش راضی نیست و به دنبال جایگزین مناسبی برای این پست در فصل نقل و انتقالات است. گزارشها حاکی از آن است که رافینیا اولین گزینه باواریایی ها برای احراز این پست است. قرارداد این ستاره 23 ساله در سال 2011 با شالکه به پایان می رسد. رافینیای جوان در سال 2005 از باشگاه کوریتیبا به شالکه پیوست و در ازای فصلی 5 میلیون یورو، بیش از 100 بار برای تیم آلمانی به میدان رفته است. سران باشگاه شالکه اکنون برچسبی 11 میلیون یورویی را برروی رافینیا قرار داده اند.
جام حذفي باشگاههاي آلمانباير لوركوزن با شكست ماينس راهي ديدار پاياني رقابتهاي جام حذفي باشگاه هاي آلمان شد.
بايرلوركوزن مسافر برلين شد
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سه شنبه شب مرحلهي نيمه نهايي رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي آلمان موسوم به DFB POKAL آغاز شد.
در نخستين ديدار نيمه نهايي باير لوركوزن با نتيجهي چهار بر يك ماينس را شكست داد تا نخستين تيمي باشد كه بليت حضور در ورزشگاه المپيك برلين مرحله برگزاري ديدار پاياني اين رقابتها را بدست آورده باشد.
در اين ديدار كه در وقت قانوني با تساوي يك بر يك پايان يافت لوركوزن در وقت اضافه توانست سه گل به ثمر برساند تا در نهايت با نتجيه چهار بر يك راهي ديدار پاياني شود.
ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي چهارشنبه (امشب) ميان هامبورگ و وردربرمن دو تيم شمالي آلمان برگزار خواهد شد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
قیمت بالای دیه گو و انصراف یووه
به نظر می رسد که قیمت بالایی که سران وردربرمن برای دیه گو در نظر گرفته اند، مسئولان یوونتوس را از این خرید منصرف کرده است.
سایت گل: در حالی که در ماه های اخیر شایعات متعددی در مورد پیوستن دیه گو به یوونتوس در فصل بعدی رقابتها به گوش می رسید ولی قیمت بالای این بازیکن ممکن است سران بینکونری را متقاعد کند که به دنبال بازیکن دیگری باشند. این ستاره برزیلی اخیر اعلام کرده که سری A لیگ مورد علاقه اوست ولی سران باشگاه آلمانی برای به فروش رساندن این ستاره ،برچسبی 20 تا 25 میلیون یورویی را برروی او چسبانده اند. از آنجا که این مبلغ بسیار گران است، به احتمال فراوان سران یووه از خرید او منصرف شده و شاید تیمهای ثروتمندتری از جمله چلسی و یا رئال مادرید برای خریداری او وارد عمل شوند.
دیه گو عملکرد نسبتا خوبی در ترکیب تیم وردربرمن داشته و موفق شده تا ده بار به گل برسد. او همچنین چهار بار در دو دیدار رفت و برگشت مرحله یک چهارم پایانی جام یوفا مقالبل اودینزه به میدان رفته است.بدین ترتیب ممکن است سران یوونتوس، با انصراف از خرید دیه گو به سراغ داوید سیلوا، ستاره اسپانیایی والنسیا بروند.
ستاره برزیلی بایرن فقط قرارداد دو ساله امضا میکند
" زیروبرتو " هافبک بایرن مونیخ اعلام کرد در صورتی قرارداد خود را تمدید میکند که پیشنهاد 2 ساله به او ارائه شود.
قرارداد " زیروبرتو " در پایان این فصل به اتمام میرسد اما این هافبک برجسته برزیلی که در 34 سالگی هم سرحال نشان میدهد، میخواهد فوتبال خود را در " آلیانز آرنا " ادامه دهد اما فقط در صورت ارائه پیشنهاد دو ساله از سوی مقامات بایرن، قراردادش را تمدید میکند.
بایرن مونیخ که به تازگی " ایویکا اولیچ " مهاجم هامبورگ را برای فصل بعد به خدمت گرفته، امیدوار است " مارک ونبومل " و " مارتین دمیکلیس " را هم حفظ کند.
" زیروبرتو " به رسانههای آلمانی گفت: « برای آینده نگرانم، من دوست دارم قرارداد دو ساله امضا کنم. در این مورد با همسرم صحبت کردهام و ظاهراً این بهترین راه حل است. »
ناگفته هاى :2:ون بومل:2: از بازى مقابل بارسلونا
:2:ون بومل:2::من هنوز هم دل خوشى از مسئولان بارسلونا ندارم
بايرن مونيخ توانست شنبه گذشته مقابل بيله فلد با يك گل به پيروزى برسد تا اختلاف اين تيم با صدر جدول همچنان در عدد ۳ باقى بماند. مارك ون بومل هافبك هلندى بايرن در گفت وگو با روزنامه بيلد درباره بازى هاى اخير بايرن و سرنوشت اين فصل رقابت هاى بوندس ليگا صحبت كرده است. حرف هاى ناگفته ون بومل درباره بازى مقابل بارسلونا در نوع خود بسيار جالب است.
• بايرن و ولفسبورگ هر ۲ بردند تا اختلاف، همان ۳ امتياز باقى بماند. به نظر شما اين روند تا چه وقت ادامه پيدا مى كند؟
- مطمئن باشيد، به زودى بايرن صدر جدول را از آن خود مى كند و ولفسبورگ تا پايان رقابت ها به پيروزى هاى خود ادامه مى دهد. ما منتظر اشتباه اين تيم هستيم تا صدر جدول را بگيريم و در پايان يك بار ديگر جشن قهرمانى در ليگ آلمان را بر پا كنيم.
• بازى بايرن مقابل بيله فلد را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- ما بازى خوبى را به نمايش گذاشتيم البته نتيجه چندان راضى كننده نيست. ما مى توانستيم با گل هاى بيشترى حريف را شكست دهيم اگر بهتر از موقعيت ها استفاده مى كرديم به طور حتم مى توانستيم يك پيروزى پرگل و قاطع را كسب كنيم.
• يكى از مشكلات بايرن در اين فصل عملكرد ضعيف دروازه بان و خط دفاعى بوده است به نظر مى رسد اين مشكل هنوز برطرف نشده و بايرن بايد با همين مشكل بزرگ به استقبال رقباى خود برود. اين مسأله نمى تواند نگران كننده باشد؟
- خير. ما در بازى برگشت مقابل بارسلونا نشان داديم كه با همين نفرات مى توانيم يكى از بهترين خطوط دفاعى آلمان و حتى اروپا را داشته باشيم. مشكل خط دفاعى ما در كارهاى تيمى و گروهى نبود، بلكه اين اشتباهات فردى بود كه باعث مى شد ما بيشتر از هميشه گل دريافت كنيم. با صحبت هايى كه انجام شده و تمريناتى كه برگزار شده اين اشتباهات به حداقل رسيده و حالا ما مى توانيم با اطمينان بيشترى به مصاف رقباى خود برويم.
• به بازى مقابل بارسلونا اشاره كرديد در بازى مقابل اين تيم خيلى عصبانى به نظر مى رسيديد به نوعى قصد داشتيد همتيمى هايتان را مصدوم كنيد.
- اصلاً اين طور نبود. من هنوز هم دل خوشى از مسئولان بارسلونا ندارم اما اين دليل نمى شود از همتيمى هايم انتقام بگيرم. واقعاً قصد مصدوم كردن بازيكنان بارسلونا را نداشتم. طبيعت بازى من فيزيكى است و هميشه در ميانه ميدان درگيرانه بازى مى كنم. بازيكنان بارسلونا همگى جزو بازيكنان سرعتى و تكنيكى اروپا هستند و اين مسأله باعث مى شد تا برخورد من با آنها كمى شديدتر شود. من هنوز هم با تعدادى از بازيكنان بارسا در تماس هستم.
• و سؤال آخر در هلند با فوتبال خداحافظى خواهيد كرد؟
- بله. هميشه دوست داشتم در كشور خودم با دنياى فوتبال خداحافظى كنم. حالا براى رسيدن به اين هدف موقعيت مناسبى پيدا كرده ام در حال حاضر از چند باشگاه هلندى پيشنهاد دارم و مى دانم كه آنها خواستار به خدمت گرفتن من هستند.
منبع:روزنامه ابرار ورزشی
سرمایه گذاران آلمانی خریدار "رم"
رسانه های ایتالیایی از احتمال خرید باشگاه رم توسط سرمایه گذاران آلمانی خبر دادند...
سایت گل : اخیرا شایعاتی مبنی بر فروش باشگاه رم توسط روسلا سنسی مالک باشگاه شنیده میشود.
روزنامه گاتزتا دلواسپورت روز گذشته اعلام کرد فردریک کریستین و گرت رودلف فلیک ماللکان اسبق مرسدس آماده خرید جلوروسی هستند.این دو اخیرا به دنبال خرید باشگاه بولونیا بودند اما بعد از مدتی از تصمیم خود منصرف شدند.گفته می شود باشگاه بدهی در حدود 370 میلیون یورو دارد که سنسی توان پرداخت این بدهی را ندارد و قصد دارد باشگاه را به سرمایه گذاران آلمانی که بودجه زیادی به باشگاه تزریق خواهند کرد بفروشد.این در حالی است که کمپانی ایتالپترولی که به صورت غیر مستقیم از باشگاه حمایت می کند شایه فروش رم را به شدت تکذیب می کند.
مهاجم ايتاليايى بايرن در بيلد
تونى: بدون شك «بايرن مونيخ» قهرمان مى شود
لوكا تونى هم به مانند ديگر بازيكنان بايرن مونيخ در فصل جارى رقابت هاى باشگاهى عملكرد چندان دلچسبى نداشته است. افت اين مهاجم ملى پوش ايتاليايى در بازى هاى اين فصل بايرن كاملاً محسوس بوده است. مهاجم بلندقامت بايرن و تيم ملى ايتاليا در گفت وگو با روزنامه بيلد از مشكلات اين فصل تيم خود گفته است. وى معتقد است با وجود اينكه او و همتيمى هايش مشكلات زيادى داشته اند در پايان فصل مى توانند يك بار ديگر جام قهرمانى را بالاى سر بگيرد. در ادامه مى توانيد بخشى از مصاحبه تونى با روزنامه بيلد را بخوانيد:
• مقابل بيله فلد با يك گل به برترى رسيديد. ديگر تيم صدرنشين يعنى ولفسبورگ هم توانست بازى اين هفته خود را با پيروزى پشت سر بگذارد. به نظر مى رسد ولفسبورگ قصد ندارد صدر جدول را از دست بدهد. نظر شما راجع به اين تيم چيست؟
- ولفسبورگ در اين فصل فراتر از حد انتظارات ظاهر شده است. بى شك اين تيم خوب و باانگيزه در نيم فصل دوم مستحق صدرنشينى بوده است. ولفسبورگ با بازيكنان و نيمكت قدرتمندى كه دارد توانسته در اين فصل نمايش بسيار خوبى داشته باشد اما با تمام احترامى كه براى اين تيم قائلم بايد بگويم كه در هفته پايانى آنها تيم صدرنشين نخواهند بود.
• يعنى ولفسبورگ نمى تواند به روند پيروزى هايش تا پايان فصل ادامه دهد؟
- خير. در بازى آخر بازيكنان اين تيم بسيار خسته به نظر مى آمدند. همان طور كه مربى اين تيم عنوان كرده بازيكنان ولفسبورگ نمى توانند فشارهاى وارده به يك تيم صدرنشين را تحمل كنند. در بازى آخر ولفسبورگ ديديم كه حق كاملاً با ماگات است. ماگات مربى بزرگى است و با قوانين دنياى فوتبال به خوبى آشناست. بايد بگويم از خواندن مصاحبه ماگات با روزنامه شما (بيلد) لذت بردم. او كاملاً احساس كرده كه تيمش در بازى آخر با چه زحمتى توانسته از يك گل برترى خود دفاع كند. با توجه به فشارى كه متوجه ولفسبورگ است خيلى بعيد به نظر مى رسد كه اين تيم بتواند تا آخرين هفته تمام بازى هاى خود را با پيرزوى پشت سر بگذارد.
• فكر مى كنيد در صورت لغزش احتمالى ولفسبورگ بايرن بتواند از فرصت استفاده كند و خود را به صدر جدول برساند.
- ما در فصل جارى فراز و نشيب هاى زيادى داشته ايم اما طى ۲ هفته اخير توانسته ايم سير صعودى خوبى را در پيش بگيريم. تيم ما در حال حاضر در بهترين شرايط قرار دارد. ما منتظر كوچكترين لغزش ولفسبورگ هستيم تا خودمان را به صدر جدول برسانيم. مطمئن باشيد به زودى صدر جدول را از آن خودمان خواهيم كرد. درست است كه فصل چندان خوبى را پشت سر نگذاشته ايم اما شك ندارم كه در پايان فصل مى توانيم باز هم جام قهرمانى ليگ آلمان را بالاى سر بگيريم. ما فقط ۳ امتياز با تيم صدرنشين فاصله داريم. اين امتيازى نيست كه بايرن توانايى جبران آن را نداشته باشد.
• همان طور كه گفتيد بايرن فصل چندانى خوبى را پشت سر نگذاشته است. تمامى بازيكنان بايرن نسبت به فصل گذشته افت محسوسى داشته اند. شما هم از اين امر مستثنى نبوده ايد. فكر نمى كنيد تلاشتان نسبت به فصل گذشته كمتر شده باشد؟
- به هيچ عنوان اين طور نيست. من به اندازه فصل قبل مى دوم و براى موفقيت تيم خود تلاش مى كنم. من سال هاى سال است كه براى تيم هاى مختلف بازى مى كنم. در مدت حضورم در دنياى حرفه اى فوتبال هيچ كس نتوانسته من را به كم كارى محكوم كند.
• به هر حال قبول داريد كه به نسبت فصل گذشته افت زيادى داشته ايد. در اين فصل تاكنون ۱۲ گل را براى بايرن به ثمر رسانده ايد. فصل گذشته در همين مقطع از فصل ۲۰ بار موفق به گلزنى شده بوديد.
- همان طور كه گفتم تيم بايرن اين فصل شرايط چندان خوبى نداشته است. وقتى يك تيم ضعيف كار مى كند افت دروازه بانان و مهاجمان بيش از ديگر بازيكنان به چشم مى آيد. من به مانند فصل گذشته سعى كرده ام به بهترين شكل ممكن از موقعيت هاى به دست آمده استفاده كنم و دروازه رقبا را باز كنم. از نظر فنى افت نكرده ام بلكه نسبت به فصل گذشته در
اين فصل كمتر موقعيت گلزنى به دست آورده ام.
• بايرن در طول فصل با مشكلات زيادى دست و پنجه نرم كرده است. چه چيزى باعث مى شود در باشگاه بزرگى مثل بايرن اين همه مشكل و حرف و حديث به وجود بيايد؟
- خب هميشه همه نگاه ها در فوتبال آلمان به سمت وسوى باشگاه بايرن است. كوچكترين اتفاق در اين باشگاه زير ذره بين مطبوعات و رسانه هاى آلمانى قرار مى گيرد. در ابتداى فصل چند نتيجه ضعيف باعث شد تا حرف و حديث هاى زيادى در ارتباط با باشگاه بايرن به وجود بيايد. اين اتفاق كوچك باعث شد تا تيم ما در همان ابتداى فصل وارد حاشيه شود. متأسفانه اين مسأله روى كار ما در جام حذفى، ليگ قهرمانان و بوندس ليگا تأثير منفى خود را گذاشت.
• چرا اتفاقى كه از آن مى توان به عنوان يك اتفاق پيش پا افتاده ياد كرد باعث شد تا تيم بزرگ همچون بايرن وارد حاشيه شود؟ خيلى ها معتقدند عدم مديريت قوى در باشگاه باعث بروز چنين مشكلاتى شده است. نظر شما در اين باره چيست؟
- باشگاه بزرگى همچون بايرن بدون يك مديريت قوى و حرفه اى حتى يك روز هم نمى تواند به كار خود ادامه دهد. مطمئن باشيد مسائل مديريتى مشكل كار بايرن نبوده. همان طور كه گفتم فقط مسائل حاشيه اى باعث شد تا ما نتوانيم در مقاطعى از فصل با تمام قدرتمان ظاهر شويم.
• اخبارى در مورد حضور مربيان سرشناش ايتاليايى در باشگاه بايرن به گوش مى رسد. دوست داريد در بايرن زير نظر يك مربى ايتاليايى كار كنيد؟
- در اين مورد من حق اظهارنظر ندارم. اطلاعات زيادى در مورد انتشار اين اخبار ندارم و نمى دانم تا چه حد صحت دارد. در حال حاضر مربى بايرن، كلينزمن است و ما بايد به فكر كسب موفقيت با اين مربى باشيم. در چنين مقطع حساسى فكر كردن به آينده چندان درست نيست.
لورکوزن و وردربرمن، در فینال جام حذفی آلمان
تیمهای لورکوزن و وردربرمن برگزار کننده دیدار فینال جام حذفی آلمان خواهند بود.
در دومین دیدار نیمهنهایی جام حذفی آلمان، تیم فوتبال وردربرمن و هامبورگ به مصاف هم رفتند که بعد از تساوی 1-1 در وقت قانونی و اضافی بازی، در ضربات پنالتی شاگردان توماس شاف با نتیجه 3-1 هامبورگ را مغلوب کردند و به فینال راه یافت.
" مرتساکر " برای وردربرمن و " اولیچ " برای هامبورگ گلهای دو تیم را در وقت قانونی به ثمر رساندند.
در اولین بازی مرحله نیمه نهایی، تیم فوتبال لورکوزن با نتیجه پرگل 4-1 تیم دسته دومی ماینز را شکست داد.
================================================== ======
دیگو از آینده خود میگوید
" دیگو " آشکار کرد که او در تابستان یا در وردربرمن میماند یا به یک باشگاه بزرگ اروپایی میرود.
بازیساز برزیلی از سال 2006 که از پورتو به وردبرمن آمد، به یکی از اهداف بزرگ فوتبال اروپا تبدیل شده است.
او به اسپورت بیلد گفت:« از باشگاههای بزرگ اروپا پیشنهاد دارم. کلاوس آلوفس، سرمربی وردربرمن از این موضوع آگاه است. این برای من افتخار است که باشگاههای بزرگ، مانند یوونتوس به من علاقهمند هستند. من در وردربرمن خوشحالم و تا سال 2011 قرارداد دارم.»
بهرحال، امکان دارد او قرارداد خود را تمدید کند:« یا این تیم را ترک میکنم یا میمانم و یا حتی ممکن است قراردادم را تمدید کنم.»