کمتر نیستیم، ولی یه خورده سخته..نقل قول:
میشه یکی بیاد یه سیستم قبل هر بازی بده و بقیه روش نظر بدن تا به توافق نهایی رو یه سیستم برسیم..
بنظرم اینجوری خوب باشه..
کمتر نیستیم، ولی یه خورده سخته..نقل قول:
میشه یکی بیاد یه سیستم قبل هر بازی بده و بقیه روش نظر بدن تا به توافق نهایی رو یه سیستم برسیم..
بنظرم اینجوری خوب باشه..
باشه اینوپایه هستم :20:نقل قول:
کاملاهم مشخصه این منشوراخلاقیشون ازکجانشات میگیره :19:نقل قول:
بازهم استقلال را شکست می دهیم / به انتقام فکر نمی کنیم
مدیرعامل باشگاه پگاه گیلان مدعی شد تیم فوتبال این باشگاه همچون بازی برگشت فصل گذشته در دیدار فردا (شنبه) نیز استقلال را شکست می دهد.
اسماعیل شاد در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد دیدار تیمش با استقلال تهران گفت: ما برای کسب پیروزی و حداکثر امتیاز دیدارهای خانگی و خارج از خانه خود در لیگ برتر برنامه داریم که دیدار با استقلال هم از این قاعده مستثنی نیست.
وی با بیان اینکه پگاه در این مسابقه در اندیشه انتقام گرفتن نیست، افزود: تنها کسب 3 امتیاز در این دیدار برای مان مهم است، مطمئنا می توانیم دو پیروزی خود برابر استقلال در لیگ هفتم و جام حذفی فصل گذشته را بار دیگر تکرار کنیم. هدف ما این است تا در نخستین دیدار خانگی که برابر هواداران خود انجام می دهیم، یک نتیجه ارزشمند کسب کنیم.
مدیرعامل باشگاه پگاه گیلان با اشاره به اینکه در بازی هفته گذشته هم پگاه می توانست استقلال اهواز را شکست دهد، اظهار داشت: ما در آن دیدار بیش از 5 موقعیت صد درصد گلزنی داشتیم که متاسفانه از دست رفت. با توجه به این موضوع از کسب نتیجه مساوی در آن مسابقه راضی نیستم.
وی خاطر نشان کرد: البته بازیکنان تیم هنوز به هماهنگی کامل نرسیده اند اما مطمئنا با گذشت زمان بهتر می شویم و همانند روزهای پایانی لیگ گذشته، نتایج قابل قبول و درخشانی را در لیگ کسب می کنیم.
شاد در پایان در مورد مشکل های سفر به اهواز گفت: ما برای رفت و برگشت به اهواز 4 روز در راه بودیم و این خستگی زیاد به تیم ضربه زد. البته امیدواریم مسئولان در برنامه ریزی لیگ همه جوانب خصوصا مشکلاتی که به تازگی تیم ها برای سفر به اهواز با آن مواجه شده اند را در نظر بگیرند زیرا تاخیر 24 ساعته بازی ما با استقلال، تاثیر چندانی در برنامه های لیگ نداشت.
همون بهتر که به انتقام فکر نکنن
چون شرایطش رو ندارن!
بابا شير پاكتي و انتقام؟
ماله اين صحبتها نيستن!
این چه جور منشور اخلاقیه که دوتا از استقلالیه اختار کتبی گرفتن ؟
اين قضيه ريش ها خيلي جالب بود!
طرح امنيت اجتماعي به ميادين ورزشي هم كشيده شد
پس خودت زحمت سیستم اولیه رو به عهده بگیر دیگه..نقل قول:
میخوای از همین بازی شروع کن..
خیلی باحالی رضا :16:نقل قول:
فدراسیون فوتبال اززمان دادکان یه نفربه نام حاج آقاعلیزاده ازباشگاه فجرسپاسی رابه عنوان رییس فرهنگی و اینابرگزید بعدش بنابه دلایلی نتونستند برش دارند یعنی برکنارنمیشه کرد :10:این هم با اکبرپوربه شدت لج هست براهمین این بیانیه هارامیده:19:نقل قول:
فردا
استقلال 3 - 0 پگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم اینم مثل قضیه ی قبلی ول میشه.. اون موقع هم کلی تهدید کردن، بعداً خودشون بیخیالش شدن..نقل قول:
ای کاش فردا برق نره .
به لیست اضافه میشه..نقل قول:
Viren جان. ممنون که به تاپیک خودت اومدی و نتیجه رو پیش بینی کردی..
اگه برق شما و رضا بره که خوبه.. استقلال میبره :31:نقل قول:
برق فرداموقع بازی فوتبال نمیره فقط برق رضااینارفت :31:براماهم رفت دودقیقه بعدمجبورشدخودش باپاخودش برگرده :31:نقل قول:
ول کن حاجی... بستنیش خوشمزه تره.
اسامیه افراد جدیدی که تو پیش بینی شرکت کردن، به لیست شرکت کنندگان در مسابقه اضافه شد..
صفحه 265، پست 2641 :
حدوداً 22 ساعت و 45 دقیقه دیگه واسه پیش بینی وقت دارین..کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152196&page=265
بچه ها برد از آن ماست.
چه با برق!
چه بدون برق
اس اس 2 شیرپاکتی 0
23 ساعت دیگه تا دومین برد و تداوم صدر نشینی :26:
پیش بینیت ثبت میشه..نقل قول:
میتونی تا 2 دقیقه دیگه بری بقیه پیش بینی ها و پیش بینیه خودت رو ببینی..
ما با همیم با همین امکانات کم هم تو عرشیم :دی
تا این لحظه این افراد با این پیش بینی ها شرکت کرده اند
r4pbr4p پگاه 0 - استقلال 1
-------------------------------------
FC Bayern استقلال2 - پگاه 1
unartig استقلال 1 پگاه 0
------------------------------------
amir_a استقلال 1- پگاه 0
--------------------------------------
AnarchAshkan استقلال 3 - پگاه 0
-------------------------------------------------------
maryampaezi202000 استقلال 2-- پگاه 0
---------------------------------------------------------
mahn90 استقلال 2 و پگاه 0
iman_s استقلال 2-1پگاه
-----------------------------------
LeBron استقلال2-پگاه1
--------------------------------------
emad64 پگاه0 - 2 استقلال
----------------------------------------
saeed atletico استقلال 2-0 پگاه
iman84 پگاه 1 - استقلال 1
-----------------------------------------------
jamshidjap استقلال2- 1 پگاه
حاج جعفر استقلال 3 - پگاه 1
---------------------------------------------
amirtaker استقلال2-پگاه0
----------------------------------------------
m_r1986 استقلال 4 _ پگاه1
--------------------------------------------------
persian365 استقلال تهران 3-0 پگاه گیلان
-----------------------------------------------------
Mohamma:D پگاه0-0استقلال
-------------------------------------------------------------
Viren استقلال 3 - 0 پگاه
--------------------------------------------------
Nasser_ZRE استقلال 2 پگاه 0
--------------------------------------------------------------------------------------------------------********
اگه اشتباهی شده بگید یا اگر قصد تغییر نظر دارید همین جا اعلام کنید وپست قبلی خودتون رو ویرایش کنید تا من براتون ثبت کنم
اِ، نظر خودت رو یادت رفت بذاری مسعود..
جدی میگم. نگاه کن، نیست..
این علی دایی وحیدطالبلو رادعوت نکرد نکرد الان که استقلال فقر دروازه بان داره دعوتش کرد ضمنا حسین کاظمیو هم دعوت کرده خدابگم چکارش کنه
پس بگو چرا اومده طالب لو رو دعوت کرده.. من شنیدم وحید دعوت شده، تعجب کردم.. گفتم مگه میشه اون پنالتی رو یادش رفته باشه..نقل قول:
انشاا.. طالب لو خودش رو خوب نشون بده و به حقش برسه..
من که هنوز چیزی نگفتم بابا اگه گفتم بگید کجاست:27::27:نقل قول:
ببینم نکنه میری پیش رمالها :31:رفتی یه دعایی یه وردی بگو بخونندبرابازی فردا :5:ضررنداره ها:31:نقل قول:
آخه میترسم یادت بره تو پیش بینی شرکت کنی..نقل قول:
بگو، به کسی نمیگم.. بین خودمو خودت، و تمام بچه های تاپیک میمونه..
بابا چه عجله ایی دارید وقت هست هنوز خب
روانخواه هفته آينده تحت عمل جراحي قرار ميگيرد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران كه دچار پارگي رباط صليبي شده است، هفته آينده تحت عمل جراحي قرار مي گيرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، اميد روانخواه در جريان بازي با ابومسلم به شدت از ناحيه زانو آسيب ديد به دليل پارگي رباط صليبي بايد تحت عمل جراحي قرار گيرد.
اين بازيكن به دليل ورم زانوي خود فعلا نمي تواند تحت عمل قرار گيرد.
به احتمال فراوان روانخواه پنج شنبه هفته آينده راهي بيمارستان مي شود.
* مصدوميت پولادي برطرف شده است
مهرداد پولادي كه اواخر فصل گذشته با شكستگي قوزك پا مواجه شد، مدتي است كه تمرينات گروهي خود را آغاز كرده است.
وي اگر از لحاظ بدني در شرايط مطلوبي قرار گيرد از سوي قلعه نويي مورد استفاده قرار خواهد گرفت
استقلال 3 پگاه 0
من شرکت بدین
آخه این مسعود خیلی مشکوک میزنه :)
حتماً.. 2 دقیقه دیگه میتونی بری لیست رو ببینی..نقل قول:
اقا من استقلالیه تیرما ولی ای کاش اصلا خوب نشه چون ازش خوشم نمیاد و بازیکن نیستنقل قول:
اسامیه افراد جدیدی که تو پیش بینی شرکت کردن، به لیست شرکت کنندگان در مسابقه اضافه شد..
صفحه 265، پست 2641 :
حدوداً 21 ساعت و 50 دقیقه دیگه واسه پیش بینی وقت دارین..کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152196&page=265
منم بااینکه سال قبل برامون بدبازی کردموافقم آماری که گرفتم 80درصدپاساش به دشمن میرسید اما سال پیش به خاطرنداشتن هافبک دفاعی اوضامون خوب نبودالان خیلی بهترشدیم
نمیدونم :23:نقل قول:
ولی فصل قبل، خوب واسه استقلال خوب میدویید و به ___ هم خوب گل میزد..