می خوام ابکش درست کنم
بارسلونا با یتم مثل بایرن برای ابکش درست کردننقل قول:
حال چی می خواد
می خوام ابکش درست کنم
بارسلونا با یتم مثل بایرن برای ابکش درست کردننقل قول:
حال چی می خواد
اینا که آبکش شدن !
اگه 5-1 هم ببرن صعود نمیکنن !
منم پیشاپیش صعود به مرحله بعد رو تبریک میگم
تا دقیقه 80 بازی 1 1 هست.
خبر ناراحت کننده برای من تو این بازی که اعصابم رو هنوز خورد کرده کارت زرد آلوز و پویول بود !
که فکر میکنم به خاطرش هر دو بازی بعد محروم باشن !
آلوز هم نصف تیمه ! و پویول نماد باشگاه !
خط دفاع و پیستون تعطیل شد واسه بازی با چلسی !
(البته مطمئن نیستم. شایدم محروم نداشته باشیم ! )
===
چلسی که از لیورپول 4 تا میخوره از بارسا 8 تا خواهد خورد
نتیجه نهایی = 1 1 مساوی
بارسا صعود کرد.
با اينکه تبريک مال بازي رفت بود چون مسجل شده بود : ولي تبريک مبثوت
کاشکی چلسی و بارسلونا تو فینال با هم روبه رو میشدند
حالا موندم بین 2تیم محبوبم از کدومشون طرفداری کنم؟؟چلسی یا بارسلونا!!!؟:(((((((((((((((((
به نظرتون کدوم یکی بهتر میتونه منچستر رو (اگر بیاد بالا) شکست بده؟نقل قول:
من امیدوارم بارسا بره فینال. در فینال هم بازیکناش رو داشته باشه.
با این بازی تهاجمی بارسلونا حتما بارسا منچستر رو می بره...تازه اگه منچستر بتونه بیاد بالا.
خیلی دوست دارم فینال منچستر - بارسا باشه تا انتقام پارسال رو بارسا بگیره
اما به نظرم نمیتونه پورتو رو ببره .
تازه از اون ور هم اگه آرسنال بیاد تکرار فینال چند سال پیش میشه با این تفاوت که هانری تو بارسا هست و چه بازی میشه.
احتمال یه فینال اسپانیایی هم هست !
هر چند امیدوارم در فینال شاهد بارسا و منچستر باشم
صعودتونو تبریک میگم هرچند اگر در بازی رفت هم تو بایرن این همه مصدوم نبود و اینقدر بی انگیزه بازی نمی کردن شاید این تساوی دیشب در نهایت منجر به صعود بایرن میشد.
به هر حال الان بارسلونا بهترین و آماده ترین تیم اروپاست,امیدارم امال قهرمان بشه و پوز این منچستر خوش شانسو به خاک بماله تازه اگه بتونن پورتو رو شکست بدن و در نهایت به فینال برسن.
واقعا حیف شد بایرن و بارسلونا تو این مرحله به هم خوردن.
به احتمال زیاد فینال : آرسنال با بارسلونا باشهنقل قول:
آرسنال امسال انتقام فینال 2006 از بارسلونا میگیره !
طرفدارای بارسلونا برای قهرمانی دلشون و صابون نزنن !
:27:
آرسنال انتقام می گیره؟!به نظر خودت آرسنال در حد بارسلونا هست که بخواد انتقام بگیره؟!
اصلا ببین می تونه از سد منچستر بیاد بالا!!!اگرم بیاد بالا از بارسلونایی که امسال بازی می کنه کم کم 3 ، 4 تا می خوره...
یعنی میشه؟ این اتفاق بیوفته من یکی حسابی شارژ میشم.نقل قول:
آقا چند بازی مونده تا ال کلاسیکو؟؟؟
ال کلاسیکو چیه دیگه باز؟ چنین چیزی تا به حال نشنیده بودم.نقل قول:
بازی رئال و بارسا دیگه!!نقل قول:
ختافه، تنها بازمانده
تیم مادریدی که ویکتور مونوز را به عنوان مربی در اختیار دارد، تنها تیمی است که این فصل از بارسا شکست نخورده است. 24 تیم دیگر، در این فصل، دست کم یک بار از تیم گواردیولا شکست خورده اند.
بارسا در این فصل، در لیگ قهرمانان و جام حذفی و لالیگا، با 25 تیم روبرو شده است که تنها ختافه مقابل بارسا شکست نخورده است.
تساوی در نیوکمپ
ختافه، در این فصل، در هفته 12 لالیگا، با بارسا در نیوکمپ روبرو شد. بازی بسیار پیچیده ای بود. ابتدا ختافه در دقیقه 19 با گل مانو دل مورال پیش افتاد و بارسا در دقایق پایانی بازی توانست با گل کیتا بازی را به تساوی بشکاند و بارسا نتوانست سه امتیاز خانگی را از آن خود کند.
راه بازگشت
با پیروزی هایی که بارسا مقابل نومانسیا (1-4) و ریسینگ (2-1) در نیم فصل دوم به دست آورد، توانست دو تیم دیگری که در اوایل فصل مقابل آنها پیروز نشده بود را وارد لیست 24 تیم بکند. با پیروزی مقابل ختافه، این لیست به 25 تیم افزایش خواهد یافت.
امتیازات از دست رفته در نیوکمپ
ختافه یکی از تیم هایی است که بارسا در نیوکمپ نتوانست مقابل آنها پیروز شود. دیگر تیم ها، ریسینگ و اسپانیول بودند. در اروپا نیز بارسا نتوانست در نیوکمپ، مقابل دو تیم پیروز شود. اولی بازل که بازی با نتیجه 1-1 به پایان رسید و دیگری شاختار بود که بارسا با نتیجه 3-2 شکست خورد.
ختافه در خانه
ختافه در ورزشگاه خانگی اش، دارای نتایج خوبی نیست. آنها در 15 بازی خانگی، پنج برد، شش باخت و چهار تساوی داشته اند. آنها در این بازی به دنبال افزایش شمار گل های زده هستند. آنها در خانه 22 گل به ثمر رسانده اند و 20 گل نیز دریافت کرده اند
دنی آلوس: خوشحالم چلسی نرفتم
چلسی دو فصل پیش قصد داشت دنی آلوس را جذب کند اما این بازیکن یک فصل دیگر در سویا ماند و سپس به بارسا پیوست....
سایت گل : دنی آلوس از این که در تابستان 2007 به چلسی نرفتم و در سویا مانده خوشحال است.ستاره برزیلی بارسا که تابستان گذشته به نوکم آمد در تابستان 2007 وقتی که مورینیو در چلسی حضور داشت پیشنهادهایی از این تیم لندنی دریافت کرد اما خوزه ماریا دل نیدو رئیس سویا با انتقال او مخالفت کرد.آلوس که در آن زمان از مخالفت رئیس باشگاه برای انتقالش به چلسی به شدت عصبانی بود، اکنون از این که به چلسی نرفت و شانس حضور در ترکیب این فصل بارسلونا را پیدا کرد خوشحال است.
او در گفتگو با روزنامه مارکا می گوید :"من در آستانه پیوستن به چلسی قرار داشتم اما خوشبختانه به این تیم نرفتم و اکنون در تیم مورد علاقه ام بازی می کنم.از این که اکنون یکی از 4 تیم مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان هستیم خوشحالم.تا فینال رقابت ها یک قدم فاصله داریم و باید چلسی را برای رسیدن به فینال رقابت ها از پیش رو بر داریم."
کمک مالی مسی به باشگاه سابقش
ستاره جوان آرژانتینی کمکهای مالی ای را به سران تیم سابقش، نویلز اولد بویز برای ترمیم ورزشگاه بیا ویستا ارسال خواهد کرد.
سایت گل:لیونل مسی، ستاره جوان باشگاه بارسلونا اعلام کرد که به سران باشگاه نویلز اولد بویز برای ترمیم ورزشگاه این تیم به نام بیاویستا کمک خواهد کرد. این ستاره جوان، فوتبالش را در این تیم آغاز نمود و تا سال 2000 برای این تیم توپ می زد.
خورخه مسی، پدر لیو، از ورزشگاه این تیم بازدید کرده و با گوستاوو دسوتی، رئیس این باشگاه دیدار نمود تا دریابد که آنها به چه کمکهایی نیازدارند.خورخه ریگوبیی، حسابدار این باشگاه به روزنامه La Capital اعلام کرده که مسی به این تیم دربازسازی ورزشگاهشان کمک خواهد کرد. او گفت:« مسی از ما خواسته تا هزینه هایمان را برآورد نمائیم، چرا که می خواهد به ما کمک مالی برساند. ولی هنوز هیچ چیز مشخص نیست.او همیشه در کمک رسانی داوطلب است!»
به نقل از ریگوبیی، سران این باشگاه در نظر دارند تا علاوه بر بازسازی ،یک مجموعه ورزشی نیز برای تیمشان احداث کنند
سلام
بازی رفت جام باشگاها بازم تو نیوکمپ ـه ؟
منم خیلی دوست دارم فینال بیـن بارسا و منچستر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی میشه؟ این اتفاق بیوفته من یکی حسابی شارژ میشم.
ولی ی جورایی آرسنال رو برای رسیدن به فینال سرحال تر میبینم !
در کل امیدوارم پله ی بعدی رو بازم محکم مقابل چلسی برداریم ...
هر چی باشه دیگه چلسی یا سایر تیم های انگلیسی , بایر مونیخ نیستند !
یعنی می خوای بگی از بایرن بهترن؟!
منم خیلی دوست دارم بارسا و منچستر بیان بالا و بخورن به هم.
برد بارسا رو جلوی ختافه که داوری رو به کمک مادریدی ها خریده بودن رو تبریک میگم.
دعوای لاپورتا با مدیران ختافه هم دیدنیست ! هلشون داد !
لینکش رو براتون میزارم بعدا
بارسا ختافه رو با گل مسی در دقیقه 19 برد.
وقایع بازی:
کد:http://livescore.goal.com/?page=json_details&matchid=822144&language=en
همچنان با اختلاف 6 امتیاز صدرنشین!
بابا این تیم رئال عجب خر شانسی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وقایع بازی :
بزار دل ـه بچه ها(رئال) خوش باشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همچنان با اختلاف 6 امتیاز صدرنشین!
نه میخوام بگم خیلی بهتر از بایرن ان ...نقل قول:
یعنی می خوای بگی از بایرن بهترن؟!
خب اینو کمتر کسی بهش شک داره !
قربون دستت وحید جوننقل قول:
لینکش رو براتون میزارم بعدا
Getafe - Barcelona 0 - 1
Athletic Bilbao - Deportivo 0 - 1
Atletico Madrid - Numancia 3 - 0
Malaga - Mallorca 1 - 1
Recreativo - Real Madrid 0 - 1
Valladolid - Villarreal 0 - 0
Almeria - Osasuna 2 - 1
Espanyol - Racing 1 - 0
Valencia - Sevilla 3 - 1
Betis - Sporting de Gijon 2 - 0
آندرس اینیستا از برد مقابل ختافه بسیار خوشحال بود. او اعتقاد دارد بارسا در نیمه اول فوق العاده کار کرد. اینیستا بعد از بازی به خبرنگاران گفت: «این یک برد مهم و ارزشمند بود، این یک بازی مهم بود و ما نشان دادیم که صدرنشینان واقعی لیگ هستیم. ما بسیار مشتاق بودیم تا بالاترین سطح بازی خود را به نمایش بگذاریم و فاصله را با دیگر رقیبانمان حفظ کنیم.»
اینیستا در مورد مدافعان ختافه گفت: «آنها روی من هشت خطا انجام دادند اما طمع شیرین برد، درد تمامی این خطاها را به فراموشی می سپارد. داور بعضی از تصمیماتش بر علیه ما بود. ما در نیمه اول نمایش فوق العاده ای داشتیم، به خصوص اینکه ما می دانستیم بازی در خارج از خانه بسیار سخت است. ما احساس می کنیم که می توانیم همه چیز را به خوبی انجام دهیم و می دانیم در مسیر صحیحی قرار داریم و این را هم می دانیم که برای ادامه این راه باید خوب بجنگیم و این تلاش را تا بدست آوردن قهرمانی، ادامه دهیم.»
رافا مارکز
ما در دفاع، بسیار مطمئن کار کردیم. من از اینکه یک پیروزی دیگر بدست آوردیم، بسیار خوشحال هستم. ما باید با همین تلاش و کوشش، راهمان را ادامه دهیم، حتی باید تلاشمان را بیشتر کنیم، ما باید تعداد پیروزی های تیم را افزایش دهیم. تمام اعضای تیم، تلاش می کنند تا حریف به دروازه بارسا نزدیک نشوند. ما در این بازی، شانس های گلزنی بسیاری داشتیم و کمی هم بدشانس بودیم که موقعیت های ما تبدیل به گل نشدند اما به هر حال ما از این پیروزی خوشحالیم.
آخرین بازی
شنبه, 29 فروردین 1388
هفته 31 لالیگا
ختافه 0-1 ا بارسلونا
گلها: مسی
بازی بعدی
پنجشنبه, 3 اردیبهشت 1388
هفته 32 لالیگا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بارسلونا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]VSسویا
ورزشگاه: نیوکمپ
ساعت 00:30 صبح به وقت ایران
پسر جا در پاي پدر ميگذارد
انزو زيدان: يك زيدان جديد ميشوم
خبرگزاري فارس: فرزند ستاره سابق فوتبال فرانسه و جهان گفت: من شيفته فوتبال هستم و ميكوشم در آينده يك زيدان جديد شوم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه، انزو زيدان عنوان كرد: بسيار خوشحال هستم كه مي توانم در تيم نوجوانان رئال مادريد بازي كنم. هدف من از حضور در اين باشگاه فراگيري تمام تكنيك هاي فوتبال و آشنايي كامل با شيوه هاي بازي است. از طرفي سعي مي كنم از پدرم هم چيزهايي بياموزم؛ زيرا مايلم نحوه بازي او را ادامه دهم.
انزو 14 ساله كه فرزند بزرگ زين الدين زيدان محسوب مي شود، از سال گذشته به عضويت باشگاه رئال مادريد درآمده است. وي كه پدرش نيز در سال هاي پاياني دوران ورزشي خود، حضور در تيم مادريدي را تجربه كرد، قصد دارد ادامه دهنده راه پدرش در اين تيم و فوتبال جهان باشد.
انزو صحبت هايش را اينگونه ادامه مي دهد: به گواهي مربيانم، حركات من در زمين مسابقه بي شباهت به بازي پدرم نيست. من انگيزه زيادي دارم تا حتي از حد او پا را فراتر بگذارم. البته بايد خيلي تلاش كنم تا معايب كارم برطرف شود.
زين الدين زيدان پس از بازي نهايي جام جهاني 2006 از دنياي فوتبال به عنوان بازيكن كنار رفت. او پس از خداحافظي همواره ارتباط خود را با رئال مادريد حفظ كرده و يكي از دستاوردهاي حفظ اين ارتباط مستمر، عضويت انزو بوده است.
زيدان و همسرش هم اكنون علاوه بر انزو، دو پسر ديگر به اسامي لوكا و تئو نيز دارند
آدریانو امروز اخراج شد و جلوی بارسا بازی نخواهد کرد
البته قدرت بارسا بیشتر از این حرفاس که نبود یه بازیکن تاثیری داشته باشه ولی کار والدز راحتتره !
بازی با رئال آخرای لیگه؟ چقدر احتمال داره برامون کف بزنن؟
سه چهار تا بازي قبل از پايان ليگنقل قول:
کد:http://www.goal.com/en-us/match/23746/real-madrid-vs-barcelona/preview
كرايف: رئال مادريد از بارسلونا ميترسد
خبرگزاري فارس: رئيس افتخاري باشگاه بارسلونا از قهرماني تيمش در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا اطمينان دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، يوهان كرايف گفت: رئال مادريد از ما مي ترسد و مي داند كه ديگر باخت در كار بارسلونا نيست.
وي افزود: بارسلونا در تمام بازي هاي باقيمانده خود به پيروزي مي رسد حتي اگر رئال مادريد ديگر رقيب اين تيم نباشد. از طرفي در ليگ قهرمانان اروپا نيز شانس اول قهرماني هستيم و هيچ هراسي از تيم هاي انگليسي نداريم
شادی مسی از پیروزی
مسی کلیدی ترین بازیکن تیم کاتالان در جریان دیدار شنبه شب این تیم مقابل ختافه بود و تک گل تیم پپ را در این دیدار به ثمر رساند.
او در این رابطه و در پایان بازی گفت: «این بسیار مهم بود که ما در ورزشگاه ختافه به پیروزی برسیم. بازی شنبه شب، بازی بسیار سختی بود. تنها دیدارهای اندکی باقی مانده است و ما نباید در این میان به استراحت و آرامش فکر کنیم، چرا که روز به روز، به جام قهرمانی نزدیکتر می شویم و می بایست برای رسیدن به آن تلاش کنیم. ما مثل همیشه پیروزی را در رختکن تیممان جشن گرفتیم، به ویژه پیروزی مقابل ختافه که دیداری بسیار نفس گیر بود.»
مسی در ادامه به سوالی که درمورد مسائل داوری مطرح شده بود پاسخ نداد و گفت: «مهم این بود که ما به پیروزی برسیم و سه امتیاز حساس این دیدار را از آن خود کنیم. همه ما به خوبی می دانیم که چنددیدار دیگر پیش روست که می بایست با تمام قوا در این دیدارها به میدان برویم
سايت اسپورت خبر داد
مسي و اتوئو بهترين گلزنان تاريخ لاليگا
خبرگزاري فارس: دو بازيكن تيم فوتبال بارسلونا طبق آمار متشر شده در روزنامه هاي اسپانيا بهترين گلزنان تاريخ لاليگا لقب گرفتهاند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، ليونل مسي با 20 گل و اتوئو با 26 گل جمعا 46 گل را در يك فصل با همكاري يكديگر به ثمر رسانده اند.
پيش از اين ركورد تعداد گل ها از سوي زوج هاي خط حمله به سال 1971 باز مي گشت كه در آن هوگو سانچس و مارتين واسكوئس با همكاري يكديگر 45 گل به ثمر رسانده بودند.