چرا توی همین تایپیک خوندم که میشه از کاردانی به کارشناسی تغییر رشته دادنقل قول:
در کل ممنون خیالم راحت شد
Printable View
چرا توی همین تایپیک خوندم که میشه از کاردانی به کارشناسی تغییر رشته دادنقل قول:
در کل ممنون خیالم راحت شد
خب دوستان دفترچه های آزاد هم اومد چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1- این بند 24 یعنی چی ؟؟ چه فرقی بین کاردانی و کاردانی پیوسته هست ؟؟ من الان دانشجوی ترم آخرم کدومو باید بزنم ؟ دانشجوی ترم آخر کاردانی یا دانشجوی ترم آخر کاردانی پیوسته ؟؟
2-رشته من تو اصفهان واحدهای نجف آباد و مجلسی و کاشان و مبارکه و نایین و میمه رو داره !!
خب اولویت اول که نجف آباده ! از بین بقیه دانشگاه ها اطلاع دارین که سطح علمی کدومشون بالاتره ؟؟
3-بعد الان قبول شدگان این آزمون ورودی مهر ماهن دیگه ؟؟ آخه تاریخ آزمونش 18 شهریوره یه کم دیر نیست ؟؟ اعلام نتایج رو هم زده اوایل مهر !!
امکانش هست که این آزمون رو واسه ورودی بهمن گرفته باشن ؟؟
4-سرفصل های دروس آزاد و دولتی یکین ؟؟ الان من دارم کتابای مدرسان رو میخونم واسه دولتی !! واسه آزاد هم باید همینا رو بخونم دیگه ؟؟
ممنون
1- اگه شما فنی بودید یعنی با دیپلم رفتید کاردانی ، باید کاردانی پیوسته رو بزنید ، اگه با پیش دانشگاهی رفتید کاردانی باید کاردانی رو بزنیدنقل قول:
2- شما بهتره طبق علاقتون دسته بندی کنید ... به نظر من بعد از نجف آباد ، مجلسی ، مبارکه ، کاشان،نائین ،میمه
3 - بله واسه ترم مهر میگرن که کلاسا از آبان ماه شروع میشه
4- سرفصل ها تا حدودی فرق داره ، رشتتون چیه؟
.
دوستان برای ممتازی باید چه معدلی باشه
ممتاز باس بالای 18 باشه و فارغ التحصیل شده باشه.نقل قول:
یعنی من امسال نمی تونم بی آزمون برم و باید کنکور بدم !
18 به بالانقل قول:
کسی میدونه با مدرک کاردانی پیوسته الکتروتکنیک میشه تو رشته آموزش زبان انگلیسی آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد امتحان داد ؟؟؟
من چند سوال داشتم راجع به ثبت نام. من تقریبا دو سه ترم دیگه از کاردانیم مونده و الان فقط میخوام تو کنکور آزاد کارشناسی ناپیوسته شرکت کنم که با نوع سوال ها آشنا بشم. این موردی که نداره؟ یعنی من عملا فقط میخوام آزمایشی شرکت کنم. بعدا مشکلی که برام پیش نمیاد؟ چون من رسما تو کنکور سال دیگه میتونم شرکت کنم و اگر قبلو شدم ثبت نام کنم. یعنی الکی بزنم دانشجوی ترم آخر کاردانی پیوسته دیگه؟ بعد کلا یه بندی داره که معدل زیر 12 کسی داشته باشه فقط گواهی دروس رو بهش میدن. یعنی اگر کسی معدلش کمتر از 12 باشه حق کنکور دادن نداره؟ تکلیفش چیه؟ ممنون از شما.
خیلی ممنون دوست عزیز :11:نقل قول:
من رشتم الکترونیک ـه !! سر فصل های آزاد و دولتیش فرق دارن ؟؟
اینطور که من دیدم درس ماشین تو دولتی 2 واحد داره ولی تو آزاد اصلا جزء دروس نیست !!
من از هنرستان رفتم کاردانی الان باید کاردانی پیوسته رو بزنم دیگه ؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم واسه مجاز شدن تو دولتی و قبول شدن تو آزاد درصد ها رو چجوری بزنیم بهتره ؟؟
منظورم اینه که از هر درسی مثلا 20-30 درصد بزنیم بهتره یا اینکه یه درس رو کامل بخونیم و بالا بزنیم ولی بقیه درس ها رو اصلا نزنیم ؟؟
ممنون
سلام ،دوست من الان رشته نرم افزار کامپیوتر هست ، میخاد کارشناسی آزاد شرکت کنه ، رشته گرافیک !
میخاست بدونه کدوم شهر ها و رشته ها موجوده برای این رشته ؟
رشته گرافیک - گرافیک نه گرافیک - تصویر سازی !
ممنون میشم !
جواب بدید که این رفیقمون کچل کرد منو ..... پشت موهام ریـــخت :دی
دفترچه آزمون رو از لینک زیر دانلود کنین کل اطلاعات آزمون توش هست :نقل قول:
کد:http://78.109.199.250/HelpNotebook/Help.zip
متاسفانه نمیتونه گرافیک شرکت کنه !نقل قول:
گرافیــک کامپیوتر منظورمه ها :دی:20:نقل قول:
امروز صبح ماردم پرسیده بود گفتن 15 مهر می یاد دفترچه ها!! چرا اینا همچینن!! تعجب می کنم واقعا البته من به حرف شما دوستان شکی ندارم می دونم دفتر چه اومده ولی چرا انقدر اینا که شغلشون اینه تو این ضمینه اطلاعاتشون کمه به قول معروف شوت تشریف دارن ... حالا امروز صبح خودم هم می رم اداره پست می پرسم !
بازم خوبه این تاپیک رو دیدم ...
دوستان تو دفتر چه نوشته مثلا من که رشتم عمران بوده یابد برای کاردانی به کارشناسی چه کتابایی رو بخونم؟؟ و به نظرتون اصلا تو این فرصت کم احتمال قبولیم تو دانشگاهی مثل خراسگان یا نجف اباد چند درصده؟؟ می تونم بگم به جر زبان تمام درس ها یادم رفته!
دفترچه رو از این آدرس دانلود کنید :
کد:http://78.109.199.250/HelpNotebook/Help.zip
آقا بازم حرکت
من 6 ترمه بشم (دعا کنید که نشم، همین الان، یه دعا کنید دیگه) یعنی مهر هم برم سر کلاس. آیا حق شرکت تو جفت کنکورا رو دارم؟
مرخصی باید بگیرم؟
کنکور میتونی شرکت کنی ولی وقتی قبول شدی ، برای ثبت نام باید مدرک داشته باشینقل قول:
یعنی تموم کرده باشی
دوستان من رشته ام نرم افزار بوده، حا لا می خوام تو این کنکور شرکت کنم از کجا باید بدونم رتبه هر واحد دانشگاهی چیه و چند نفر می گیره؟
و اینکه از چه منابعی رو باید بخونم -کد رشته 41013
ممنون می شم راهنمایی کنید :40:
لطفا راهنمایی کنید من کاردانی عمران دانشگاه ازاد دارم حالا این کاردانی پیوسته می شه یا ناپیوسته ؟؟ ضمنا من از پیش دانشگاهی رفتم دانشگاه ازاد.
یه سوال دیگه هم تو صفحه 4 تذکر یک نوشته که کاردانی ناپیوسته می تونه هر رشته ای که بخواد انتخاب کنه!!اینجوری باشه که خیلی خوبه! یعنی من که کاردانی عمران دارم می تونم برم مثلا معماری یا مکانیک بخونم؟؟ این مورد رو یک نگاهی بندازید صفحه 4 تذکر 1
ممنون میشم این پست من رو هم جواب بدیننقل قول:
من رشتم الکترونیک ـه !! سر فصل های آزاد و دولتیش فرق دارن ؟؟
اینطور که من دیدم درس ماشین تو دولتی 2 واحد داره ولی تو آزاد اصلا جزء دروس نیست !!
من از هنرستان رفتم کاردانی الان باید کاردانی پیوسته رو بزنم دیگه ؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم واسه مجاز شدن تو دولتی و قبول شدن تو آزاد درصد ها رو چجوری بزنیم بهتره ؟؟
منظورم اینه که از هر درسی مثلا 20-30 درصد بزنیم بهتره یا اینکه یه درس رو کامل بخونیم و بالا بزنیم ولی بقیه درس ها رو اصلا نزنیم ؟؟
من یه سوالاتی دارم که توی این تایپیک که جست و جو کردم هرکسی یه جوابی داده.. این سوالات رو خیلی ها پرسیدن. اگه کسی خبر داره لطفا اینارو جواب بده
1.کسی که مدرک کاردانی پیوسته داره میتونه واسه کارشناسی تغییر رشته بده؟ یا تغییر رشته تو کارشناسی فقط ماله ناپیوسته هاست؟
2. حالا تکلیف کسی که تغییر رشته میده چی میشه؟ چون در این رشته جدید هیچ چیزی از دروس تخصصی نمیدونه
لطفا هرکسی چیزی میدونه جواب بده
مهلت ثبت نام تا کی هست ؟
کسی چیزی نمی دونه الان من نمی دونم باید چیکار کنم!؟:11:نقل قول:
11 تیر ولی امکان تمدیدش هست !!نقل قول:
1- ظاهرا مال ناپیوسته هاستنقل قول:
2- باید با سختیهاش کنار بیاد دیگه و البته 1 ترم کامل باید دروس جبرانی رو بگذرونید
شما کاردانی ناپیوسته محسوب میشیدنقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره که من که کاردانی پیوسته هستم واسه کارشناسی تغییر رشته بدم؟؟نقل قول:
سلام بچه ها یه سوال .. من دیپلم ریاضی دارم و فوق دیپلم ریاضی از دانشگاه آزاد هم گرفتم . آیا می تونم تو آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد یک رشته دیگر رو انتخاب کنم ؟ مثلا رشته نقاشی !؟
پ ن : ببخشید اگه مباحث قبلو نخوندم اصلا فرصت ندارم فقط میخوام مطمئن بشم که میشه رشته غیرمتناسب با رشته کاردانی رو رفت یا نه
بالاخره من مدرکم کاردانی پیوسته ست یا ناپیوسته چی به چیه
؟
(با آی دی دوستم هم دارم سوال می پرسم اگر با ارسالهای قبلی و اینا تناقض دیدید متعجب نشید ممنون . )
مرسی فرشید جان ولی کامل ج ندادید یعنی من که کاردانی ناپیوسته دارم تو رشته عمران می تونم الان رشته زبان انگلیسی مترجمی رو ادامه بدم؟؟
من هرچی صفحه 4 تذکر یک رو می خونم متوجه نمی شم واقعا منظورشون همینه؟
باید ببینید قانون در این مورد چی میگهنقل قول:
با شماره های مرکز آزمون تماس بگیرید
نقل قول:
نقل قول:
کاردانی پیوسته یعنی ادامه دروس هنرستان ها که در رشته های فنی بیشتر از کاردانی ناپیوسته درسهای تخصصی دارد.در کاردانی پیوسته که کنکور جدا دارد فقط رشته های مربوطه هنرستانی می توانند شرکت کنندو دروسی مثل ریاضی 5 و 6 و7 از ادامه دروس هنرستان است.
کاردانی ناپیوسته که همه رشته ها می توانند شرکت کنند و ادامه رشته خاصی نیست.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429521
محتوای مخفی: کاردانی
برای تغییر رشته هم مانعی پیش روی شما نیست
دارندگان مدرک کاردانی پیوسته (از فنی به کاردانی) در دانشگاه آزاد به هیچ وجه قادر به تغییر رشته انتخابی خودشون نیستن ولی دارندگان کاردانی ناپیوسته (ریاضی فیزیک یا تجری به کاردانی ) میتونند
و در کاردانی به کارشناسی دولتی هم تمامی داوطلبان بدون توجه به نوع مدرک کاردانی خود اعم از پیوسته و یا ناپیوسته میتونند در هر رشته و گرایشی به جز پزشکی شرکت کنند.
اینکه گفتید دانشگاه فکر کنم دانشگاه دولتی نیست کنکور سراسری ها میتون.. البته من اینطور شنیدمنقل قول:
حالا که گفتید و در کاردانی به کارشناسی دولتی هم تمامی داوطلبان بدون توجه به نوع مدرک کاردانی خود اعم از پیوسته و یا ناپیوسته میتونند در هر رشته و گرایشی به جز پزشکی شرکت کنند این مساله برای دانشگاه غیر انتفاعی هم هست؟؟؟ اخه واسه دانشگاه غیر انتفاعی هم باید با سراسری ها کنکور بدیم!!!
نقل قول:
بله برای غیر انتفاعی هم هست
غذر می خوام من بازم متوجه نشدم اخر می تونم یا نه ...من منظورم دانشگاه ازاد هست نه سراسری اشاره هم کردم تو تذکر یک در صفحه 4 نوشته شده لینک دفترچشم تو صفحه قبل هست لازم به توضیحه که من دوره پیش دانشگاهی رو هم گذروندم و مدرکمم کاردانی عمران از دانشگاه ازاده ...
خلاصه بگم تو دفتر چه نوشته کاردانی ناپیوسته می تونه هر رشته ای رو تو مقطع کارشناسی انتخاب کنه و بعدش گفته که رشته باید متجانس باشه (فکر کنم از نجس می یاد چه کلمات مسخره ای استفاده می کنن) با تشکر اگه تونستید منو راهنمایی کنید من می خوام برای کارشناسی زبان رو انتخاب کنم اگه مشکلی داره بگید نزنم فردا رد بشم!
متجانس از جناس میاد ، یعنی باید رشته ای که میخواید انتخاب کنید باید مرتبط باشهنقل قول:
لیست رشته ها هم تو دفترچه هست صفحه 19 و 20
این همه سوال پرسیدم انگار نه انگار :41:
اشکال نداره ... حداقل یکی به این سوالم جواب بده لطفا :41:
من متولد 70 ام ... تازه ترم چهارمم تموم شده و به دلیل گندی که این ترم زدم دو ترم دیگه دارم (یعنی شش ترمه میشم) ... :37:
حالا میتونم دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی رو بگیرم و توی آزمون شرکت کنم ؟!
در این صورت اگه دانشگاه قبول شم چی میشه ؟ دو ترم باقی موندم تو کاردانی چی میشه ؟
یکی میگفت میتونی بدون اینکه پول بدی جا رزف کنی یکی دیگه میگفت باید پول یه ترم رو بدی تا برات جا رزف کنن.
و اگه شرکت نکنم چی میشه ؟ :31:
اگه نخوام امسال شرکت کنم و بزارم واسه سال بعد به سربازی میخورم ؟ :41:
خواهشا یکی کمک کنه :41:
برای دانشگاه آزاد میتونی رزرو کنی ، یعنی خود به خود تا یک سال رزرو میشهنقل قول:
ولی برای دولتی نمیشه ، چون اول باید ثبت نام کنی بعد مرخصی بگیری
که اولا ترم اول مرخصی نمیدن ، ثانیا برای ثبت نام، مدرک کاردانی یا معرفی نامه از کاردانی میخوان
بعد از فارغ التحصیلی در کاردانی 6 ماه مهلت داری تا بری دانشگاه ، وگرنه مشمولی و باید دفترچه خدمت بفرستی...
.
یعنی بدون اینکه پول بدم تا یک سال رزو میشه ؟ :18:نقل قول:
برای دانشگاه آزاد میتونی رزرو کنی ، یعنی خود به خود تا یک سال رزرو میشه
یعنی من میتونم کاردانیمو هر وقت تموم کنم برم سراغ کارشناسیم ... درسته ؟
اون وقت پولم نباید داد ؟ :18:
فزشید جان یعنی من اگر 2 ترم دیگه داشته باشم برای کاردانی که تموم بشه ولی این تابستون کنکور بدم و قبول بشم,میتونم شهریه ثابت دو ترم آینده رو بدم و رزروش کنم؟ یعنی از مهر 90 تا مهر 91 (دو ترم) رو نرم ولی جام رزرو باشه؟ اینکار رو میشه کرد؟ بعد ارزش داره به نظرتون؟ یا اینکه امسال رو آدم فقط جهت آزمایش خودش کنکور بده و بعد اگر قبول شد نره ثبت نام کنه و الکی هزینه دو ترم رو بده و صبر کنه کنکور 91 دوباره شرکت کنه و اونوقت کارشناسی رو شروع کنه؟ با تشکر از شما.نقل قول:
سلام با تشکر از پاسختون. یعنی من الان می تونم با کاردانی ناپیوسته رشته ریاضی که دارم برم هر رشته ای که می خوام ثبت نام کنم . حالا یه سوال دیگه .
اگر کسی یکبار کارشناسی ناپیوسته قبول شده باشه و بعد از دو سه ترم رهاش کرده باشه و چند ترم گذشته باشه چی میشه اگه بخواد دوباره کارشناسی ناپیوسته قبول بشه ؟ یه رشته دیگه ؟
آیا با ترک تحصیل یا انصراف قبلی مجاز به شرکت دوباره تو این آزمون هست و اگه قبول بشه مشکلی ایجاد نمیشه ؟
(دوستی با آی دی دوست دیگر)
دوستان دفترچه ازاد تا کی پخش میشه؟
تا دروه قبلی که اینطوری بود ،نقل قول:
شما کنکور بدید ، دانشگاهی که قبول شدید بپرسید
برای آزاد شهریه هم نمیخواد ، یک سال دیگه هم بری ثبت نام میکنننقل قول:
اما اگه بخوای محکم کاری کنی خب باید بری ثبت نام کنی و نصف شهریه ثابت رو بدی
ترک تحصیل محسوب میشه و اگه مشمول بوده و 4 ماه از ترک تحصیلش گذشته باشه باید بره خدمتنقل قول:
اگه هم مشمول نباشه ، مشکلی پیش نمیاد
البته باید بره اون دانشگاه قبلی و ببینه وضعیتشو چی ثبت کردن
شاید خود به خود مرخصی حساب کرده باشن براش
ساعت 24 روز شنبه 11 تيرنقل قول:
البته تمدید هم میشه