سلام فکر کنم این بازی گزینه خوبی باشهنقل قول:
Shadow of the Colossus
البته خودم بازی نکردم ولی احتمالا شبیه god of war
Printable View
سلام فکر کنم این بازی گزینه خوبی باشهنقل قول:
Shadow of the Colossus
البته خودم بازی نکردم ولی احتمالا شبیه god of war
بابا این Assassin's Creed حرف نداره
شبیه هیچکدوم از بازی های دیگه ای که بازی کردم نیست
دوست من این بازی انحصاری PS2 هست!نقل قول:
خب این کجاش شبیه GOW هست؟نقل قول:
اینا دیگه بیشتر شباهت رو داشتن!نقل قول:
Dantes Inferno قرار بود بیاد که برای PC کنسل شد!
یه راه داری اونم اینه که تا اومدن Captain Blood صبر کنی.
این GOW یعنی چی ؟نقل قول:
God of Warنقل قول:
سلام
سوال در مورد commandos !
سلام میخواستم بدون این بازی چند تا ورژن داره فقط استراتژیکی ها شو میگم نه مثل این آخریه که بازی خراب شده بود ؟ ممنونم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
commandos سه تا ورژن استراتژیک داره.
Commandos: Behind Enemy Lines
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Commandos 2: Men of Courage
Commandos 3: Destination Berlin
یه چند تا ورژن دیگه داره که تو ایران نیومده یا اگه اومده هیچ شرکتی نزدش من دنبال اونام البته همشون قبل 3 هستن ؟نقل قول:
به این سایت برو هرچی بازی کماندو هست تو اینه.تازه سایته خارجی هم هستنقل قول:
اینم یه فیلم از کماندو 3کد:http://www.gamespot.com/search.html?qs=Commandos&om_act=convert&om_clk=search
اگه از کماندو 1-2 gameplay می خوای بگو برات بزارمکد:http://www.gamespot.com/pc/strategy/commandos3/video/6029104/commandos-3-destination-berlin-movie-4?tag=videos;title;9
سری Commandos چهار بازی استراتژی داره نه سه تا. مورد زیر رو از قلم انداختین:نقل قول:
Commandos: Beyond the Call of Duty - 1999
بله شما درست می گید 4 تا بازی استراتژیک داره .نقل قول:
شبیه Assassin's Creed دیگه چه بازی هایی است
جدید بازی بهتره
سلام این بازی ها شبه Assassin's Creed هستندنقل قول:
4 devil may cry
یا صبر کن Assassin's Creed 2 بیاد
prince of persia 3کد:http://scrawlfx.com/wp-content/uploads/2009/04/gi-assassins-creed-ii.jpg
4 prince of persiaکد:http://image.com.com/gamespot/images/2005/237/926984_20050826_screen003.jpg
کد:http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/890/890172/e3-2008-prince-of-persia-4-screens-20080715053150813.jpg
سلام. چند روز قبل یکی از دوستام در مورد بازی portal یه چیزایی بهم گفت که اصلا نفهمیدم یعنی چی؟؟؟؟
می شه یه توضیحی در مورد این بازی بدید که چجوریه؟؟؟؟
با تشکر
Portal - پورتال یه نوع شوتر اول شخص هست که فقط روی حل معماهای محیطی تاکید داره. در این بازی شما فقط یک اسلحه پورتال (دروازه و تونل) ساز در اختیار دارین که به کمک اون روی دیوار, سقف و کف محیط فقط دو پورتال, ایجاد میکنین که از هر کدوم وارد بشین, از دیگری خارج میشین. برای مثال اگه به مانعی برخورد کردین, در دیوار کناری یه پورتال و اون سوی مانع هم یه پورتال می سازین و با ورود به پورتال کناری از طرف دیگه خارج میشین و بدین صورت مانع رو رد میکنین. (عکس اول) طراحی مراحل واقعا زیباست ولی متاسفانه زمان بازی کوتاه. یکی از بهترین بازیهای سال 2007 هست که میانگین امتیازات دریافتی اون از سایتها و مجلات بازی 9 از 10 بوده و تجربش واقعا لازمه.نقل قول:
عکسهای بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/770/770988/portal-20070307011544240.jpg
کد:http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/791/791817/half-life-2-orange-box-20070524055132448.jpg
کد:http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/791/791817/half-life-2-orange-box-20070524055130417.jpg
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم
1- بازی شمشیر نادر چطوری ؟ اصلا کسی بازی کرده ؟ ارزش بازی کردن داره؟
2-بازی devil may cry 4 شمشیری یا با تفنگ ؟ کلا بازی خوبیه؟ آخرین نسخه ی devil may cry همین بازیه؟
3-بازی vegas 2 تفنگ هاش چطوریه ؟
4- اگه میشه یه بازی معرفی کنید که تفنگ هاش هر چی مرحله جلوتر میری بهتر میشه
. یعنی یکنواختت نباشه
ممنون
به ترتیب:نقل قول:
1- نگیری بهتره.
2- هم شمشیر داره هم تفنگ اما بیشتر با شمیشیر سر و کار دارید.در گرفتنش شک نکن.آره همین نسخه هست.
3- اسلحه های مدرن داره.
4- همین وگاس رو اگه بازی نکردی گزینه ی خوبی هست و امکان آپگرید گسترده ای رو داره.
1- افتضاحنقل قول:
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم
1- بازی شمشیر نادر چطوری ؟ اصلا کسی بازی کرده ؟ ارزش بازی کردن داره؟
2-بازی devil may cry 4 شمشیری یا با تفنگ ؟ کلا بازی خوبیه؟ آخرین نسخه ی devil may cry همین بازیه؟
3-بازی vegas 2 تفنگ هاش چطوریه ؟
4- اگه میشه یه بازی معرفی کنید که تفنگ هاش هر چی مرحله جلوتر میری بهتر میشه
. یعنی یکنواختت نباشه
ممنون
2- بسيار عالي نمره 9.2 از gameapot
3-عالي
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
سلام بر دوستان
من crysisوارهد رو تموم کردم همینجور پرنس 4 رو من می خوام یه بازی تو مایه ی پرنس 4باشه
یا
یه بازی تومایه ی crysis ولی چند نفره حتماً چند نفرا
حد اکثر :رم:2
گرافیک:8500 جیفورس 1
یه بازی تو مایه های پرنس 4نقل قول:
حتما Assassin's Creed رو بگیر عالیه
تو مایه های crysis warhead هم
فک کنم rainbow six : vegas 2 گزینه ای حتی بهتر از crysis باشه
سلام،راجع به دو بازی Prison Break وSaw هرچی میدونید بگید؟
سلام
بهترین بازی "جنگی هواپیمایی" برای کنسول XBox 360 از منظر شما چیست؟!
آقا یه قام قام بازی باحال هم به من معرفی می کنید؟
بچه بودم با پی اس تو نایت کلاب و بازی کردم حال داد تو اوون مایه ها می خوام
ممنون
به نظر شما ها
من بازی wolfeinstain اگه درست نوشته باشم رو بهتره بگیرم یا devil may cry 4
راستی یه چند تا بازی خفن و عالی تو هر سبکی فقط عالی باشه رو معرفی کنید ترجیحا جدید باشه اگه نباشه هم طوری نیست
غیر از سری cod و assainsn's creed و crysis ها و vegas 2
یه چند تا بازی که در نوع خودش حرف نداشته باشه
ممنون
بازیهای شبیه ساز پرواز برای Xbox 360 شامل:نقل قول:
Blazing Angels: Squadrons of WWII - 2006
Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII - 2007
Tom Clancy's HAWX - 2009
هر دو بازی که عنوان کردین کاملا متفاوت از همدیگه هستند. ولی از بابت امتیازات دریافتی از سایتها و مجلات بازی Wolfenstein کمی پایینتره.نقل قول:
من واقعا نمیدونم آیا این بازیها رو که بهتون قبلا معرفی کرده بودم رو بازی کردین یا نه (به غیر از مواردی که تو حرفتون میگین انجام دادین) ... چون اصلا نمیشه عرض این دو هفته این بازیها رو تموم کرد!! :eh:
و حتی بازیهای زیر رو که در یک پست دیگه بهتون پیشنهاد داده بودم:نقل قول:
این بازیها هم به موارد بالا اضافه و پیشنهاد میشه:نقل قول:
Tom Clancy's Splinter Cell - 2003
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 2004
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory - 2005
از بازیهای ژانر استراتژی این موارد پیشنهاد میشه:
Command & Conquer 3: Tiberium Wars - 2007
Command & Conquer 3: Kane's Wrath - 2008 - نسخه تکمیلی
Company of Heroes - 2006
Company of Heroes: Opposing Fronts - 2007 - نسخه تکمیلی اول
Company of Heroes: Tales of Valor - 2009 - نسخه تکمیلی دوم
Warhammer 40,000: Dawn of War - 2004
Warhammer 40,000: Dawn of War - Winter Assault - 2005 - نسخه تکمیلی اول
Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade - 2006 - نسخه تکمیلی دوم
Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm - 2008 - نسخه تکمیلی سوم
برای ژانر نقش افرینی هم بازیهای زیر:
Fallout 3 - 2008
Mass Effect - 2008
برای ژانر پلتفرمر هم بازهای زیر:
Bionic Commando Rearmed - 2008
Braid - 2009
Trine - 2009
برای ژانر پازل هم بازی معروف زیر:
World of Goo - 2008
سلام
اگه میشه چند بازی اکشن که که مدرن و تو بازی تنوع داشته باشه رو معرفی کنید.؟
سلام
لطفا یک بازی ماشین سواری بهم معرفی کنید اما ماشین ها و مراحلش تخیلی باشن یعنی سبکش مثل nfs یا grid نباشه نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه می خوام یک سبک غیر طبیعی و با گرافیک بالا داشته باشه
با تشکر
call of dutyنقل قول:
crysis
Gears of War
Half-Life 2: Episode Two
:31:
نقل قول:
wolfenstein درسته پسرم!!
اولي shooter است!
دومي شمشير
score:7.5
سلام دوستان.
من دنبال يه بازي استراتژيک خوب براي کامپيوتر هستم.
درمورد خصوصيات مد نظرم هم بگم که ميخوام جزئيات و ابزارهاش مال زمان حال باشن. (يعني نه تخيلي باشن مثل جنرالز 3 و نه کلاسيک و مربوط به n سال پيش!)
لطفا منو راهنمايي کنيد.
متشکرم.
:8:
بازیهای ریسنگ مربوط به زمان آینده (علمی تخیلی) این موارد پیشنهاد میشه: (دیگه این جور بازیها برای PC تولید نمیشه)نقل قول:
Star Wars: Episode I: Racer - 1999
Ballistics - 2001
البته می تونستم بازیهای ریسینگ مبارزه یا بازیهای ریسنگ ماشینهای کوچیک رو معرفی کنم که فکر نمی کنم مورد توجهتون باشه.
بازی به نام Generals 3 که اصلا نداریم (امان از این اسم گذاری ها!) ... اسم دقیق اون بازی که میگین, Command & Conquer 3: Tiberium Wars هست. نسخه تکمیلی این بازی هم Command & Conquer 3: Kane's Wrath نام داره.نقل قول:
سری Generals فقط این موارد هستند:
Command & Conquer: Generals - 2003
Command & Conquer: Generals – Zero Hour - 2003 - نسخه تکمیلی
شبیه به همین سری هم بازیهای زیر پیشنهاد میشه:
Act of War: Direct Action - 2005
Act of War: High Treason - 2006 - نسخه تکمیلی
بازیهای استراتژی همزمان مدرن واقعا خوب دیگه موجود نیست... اما بازیهای زیر که در ژانر استراتژی تاکتیکی (فاقد پایگاه سازی) قرار می گیره هم بازیهای خیلی خوبیه که پیشنهاد میشه:
World in Conflict - 2007
World in Conflict: Soviet Assault - 2009 - نسخه تکمیلی
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
با سلام
دوست عزیز
من این پست رو الان اتفاقی دیدم خوندم دوست عزیز xps 1640 کجا رمش 8گیگه:18::18::18::18:
رمش 4 گیگه :31:
RAM: 4GB DDR3
اگه میشه لطف کنید بازی های ریسینگ مبارزه و ماشین های کوچک رو بهم معرفی کنید
ممنون
بازیهای مبارزه ماشین که میشه معرفی کرد:نقل قول:
Bandits: Phoenix Rising - 2003
Mobile Forces - 2002
Mashed: Drive to Survive - 2008
بازیهای ماشینهای کوچیک که میشه معرفی کرد:
Re-Volt - 1999
RC Cars - 2003
Mad Tracks - 2006
Micro Machines V4 - 2006
خودم بعد متوجه اشتباهم شده بودم و قرار بود اون پست رو ویرایش کنم که متاسفانه فراموش شد!نقل قول:
با سلام
رو این سیستمی که دارم (با نفت کار میکنه!! خواستم CNG سوز کنمش گفتن نمیشه!!!!! واسه همین تا چند وقت دیگه عوض می کنمش) می خواستم ببینم آیا بازی هست که بشه تو این روزای آخر عمر این کامپیوتر بازی کرد؟؟؟
CPU : 3400
Ram: 512 MB
VGA: 128(Geforce)
HDD: 200 GB
الزاما ماشینی باشه بهتره.....(لازم به ذکر می دونم که بگم ، Most Wanted و Carbon رو تو یه هفته می تونم دوبار تموم کنم و این بار آخر فکر کنم بیشتر از 10 بار هر کدوم رو تموم کرده باشم. واسه همین یه چیز بگین که توی همین مایه ها باشه. مثلا شکل Most Wanted که می دونم دیگه لنگش نمی یاد)
خیلی ممنون
با سلام
لطفا یه بازی تو مایهایtaken معرفی کنید با همون حالت, بشه دونفری روی کامپیوتر بازی کرد
گرافیک بالایی هم داشته باشه در کل خفن باشه
با تشکر
سلام میخواستم برام بگید این بازی چه جور بازی ای هست و داستانش چیه و گرافیکش چیه.ممنون.
dead spase
thanks
این بازی یکی از بازی های خوب ترسناک سوم شخص هسته.گرافیک بازی فوقالعاده کار شده چون فضا رو خوب کارکرده ولی مشکلاتی هم داره مثلا کنترل شخصیت بازی که ایزاک نام داره یکم مشکل هست و ماموریت ها از یه نقطه به نقطه دیگه خلاصه شده.داستان بازی:شخصیت بازی ایزاک یک مهندس طراحی و تعمیر سفینه های حفاری هسته که به دلایل کاملا شخصی برای همراهی گروه ایشیمورا و ورود به ان بررسی اوضاع دارد چون پیامی که کلیون از سفینه ایشیمورا دریافت میکند توسط نیکول نامزد ایزاک ارسال شده است در اوایل داستان ترس خود را نمایان میکند چرا که کلیون نمیتواند فرودی سالم داشته باشد.بنابرین شاتل کلیون از کار میافتد و خدمه ان در همان ابتدای ورود به ایشیمورا توسط موجودات ترسناک و عجیب غریب که به نظر میرسد در پی حفاری یکی از سیارات و کشف یک شیئ باستانی مرموز پایشان به سفینه باز شده مورد هجوم قرار میگیرند در این میان ایزاک از دو بازمانده شاتل کیون یعنی کندرا دنیلز تکنسین کامپیوتتر و یک نظامی خشک و خشن به نام گروهبان زک هموند جدا میافتدو...نقل قول:
در کل اگر سبک ترسناک رو دوست دارید حتما امتحان کنید.
سلام
یه بازی می خواستم اسمش یادم رفته فقط می دونم یه مرغه بود که جوجه ها رو از قفس ازاد می کرد و مرحله به مرحله جلو
می رفت و امتیاز می گرفت ( ضمنا این بازی رو نمیگم Chicken Rush Deluxe )
ممنون
سلاماگه میشه یک بازی تو مایه ی sims بهم معرفی کنید البته منظورم از sims اینه که اون بازی ساختنی باشه یهنی بتونیم توی اون بازی یک چیزی بسازیم (مهم نیست که حتما خونه سازی باشه)
با تشکر
اين بازي خيلي جالبه:Sporeو نسخه تكميليش هم اومده.نقل قول: