100 درصد n73 :31:نقل قول:
Printable View
100 درصد n73 :31:نقل قول:
سلام
من يک قسمت که در مورد برنامه هاي اين گوشي بود در پي سي ورد پيدا کردم به اين آدرس
که بيشترش را دانلود کردم ولي روي گوشيم نصب نشد پيام خطا مي داد اشکال از چيهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=123384
دوم اينکه براي پايين آوردن حجم فيلمبرداري راه حلي هست که انجام بديم يانه
مثلا از کيفيتش کم کنيم چون وقتي 4 دقيقه فيليم ميگيري حدود 25 مگا بايت جا ميگيره
سوم اينکه براي خارج کردن رم از گوشي کار خاصي بايد کرد يا بايد همينطوري درآورد
(يعني احتياج به remove کردن داره يا نه)
چه اروری میده:20:........نقل قول:
چرا برو تو آپشن کمرا و video quality رو بیار پایین............
نه احتیاجی نیست n73 هم ازسری گوشیهایی است که میتونی بدون remove کردن مموری کارت رو ازش خارج کرد بدون اینکه به مموری آسیب برسه(من خودم بیش از 50 بار یا بیشتر این کارو کردم بدون اینکه مشکل خاصی براش پیش بیاد:10:........
سلام نمی دونین برای N73 ME کد 0545033 آپدیت جدید کی می یاد چون این آپدیتی که توی Nokia.com هستش مال چند ماهی میشه چون من Dial up دارم نمی خوام الان آپدیت کنم بعدش 2 روز دیگه آپدیت جدیدش بیاد بعدش می دونین که ضد حاله.
در ضمن نمی خوام کد گوشیمو عوض کنم.
دوست من مشخص نمیکنه .... شاید بعد از 1 ماه دوباره آپدیت جدید بیاد شاید هم تا یکسال طول بکشه ....
به نظر من اگه از دوستانتون کسی adsl داره ببر پیش اون و گوشی رو آپدیت کن
سلام
ببخشید آپدیت گوشیم ورژن 4.0750.31.2.1 هستش.مطمئاً چند تا آپدیت دیگه بعد از این آپدیت اومده. میشه بگید اگر من الان گوشیمو آپدیت جدید کنم آیا غیر از بالا رفتن سرعت گوشی ، چیز دیگه ای هم اضافه میشه؟ مثلاً الان آفیس روی گوشیم ورژن 3 هستش اگه آپدیت کنم ورژنش بالاتر میره؟ حالا در کل ارزش داره آدم گوشیشو آپدیت کنه چون سرعت گوشیم بد نیست...
ما که آخر نفهمیدیم N73 به تلویزیون وصل میشه یا نه؟ یکی یه جواب قاطع به ما میده؟ به این لینک یه نگاهی کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا توی فریمور جدید که نوکیا عرضه کرده وقتی آپدیت میکنی یه گزینه جدید به اسم Tv Mobile اضافه میشه ....
حالا نمیدونم واقعاً میشه بوسیله کابل از tv هم استفاده کرد یا نه ...؟
بله میشه...........نقل قول:
البته اون برنامه ی موبایل تی وی فکر نمیکنم ربط به اتصال به تی وی داشته باشهنقل قول:
به نظر میاد میشه بااستفاده از بلوتوث یه گوشی dvbدار تلویزیون نگاه کرد.....!البته شاید.............
برای بعضی از برنامه ها این ارور را میده expired certificat!نقل قول:
و برای بعضی هم این ارور... certificat error connect the application دللیش چیه
براي ارور اول بايد تاريخ گوشيت رو چند ماه برگردوني عقب تا درست شه:31:.....نقل قول:
براي ارور دوم هم بايد برنامهاي كه اين ارور رو موقع نصب ميده ساين بشه:5:.....
منظورم کابلی بود که بشه گوشی رو به تلوزیون وصل کرد و مثلاً بازیهای n-gage رو به صورت تمام صفحه روی تلوزیون اجرا کرد.
من چه جوری میتونم تمهایی را که نمیخوام پاک کنم در app manger نیستش
سلام
یک سوال داشتم اینکه سرعت بازکردن منوهادر گوشی من پایین هست کلا همه ان 73ها این مشکل رودارند یا اشکال ازگوشی من هست البته وقتی که مموری رو خارج میکنم کمی بهترمیشود مموری روهم فرمت کردم ولی بعدازاینکه حدود 100 مگابایت اطلات روش ذخیره میشه همین مشکل رودارم
واینکه ایا این گوشیها بازیهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجواب میده وراهی هست که حافظه گرافیک این گوشی روافزایش داد
متشکرم
مارک مموریتون معتبره؟؟؟نقل قول:
كاري نداره اگر گوشيت رو هك كرده باشي....نقل قول:
اگر هك كردي برو به پوشه private و برو به پوشه(اگر فون مموري نصبه برو به 10207114 و اگر تو مموري كارت نصبه برو به يك پوشه كه مثل همينه)
توضيح از mostafa.m
private پوشه ای سیستمیه اگه و در مسیر /c:قرار داره و برای دسترسی به اون باشید گوشی رو هک کرده باشی
اگه هک نکردی میتونی به انجمن هک مراجعه کنید;)
كلآ سعي كن از تمهايي كه آيكنهاي گوشي رو عوض ميكنن استفاده نكني چون سرعت گوشي رو نصف مي كنه:13:....نقل قول:
مگه مموريت چند گيگه......
اون حافظه ديناميك رم هستش كه براي بازيهاي n-gage بايد زياد باشه كه اگر گوشيت رو به آخرين فريمور موجود آپديت كرده باشي زياد باش مشكل نداري:10:......
سلام
می خواستم ببینم روشی هست که بتونیم وقتی داره از گوشی آهنگ پخش میشه فیلم برداری هم کرد یا نه
من این کار را انجام دادم هنگامی روی عکس بود آهنگ پخش می شد ولی تا فیلمبرداری را انتخاب کردم آهنگ قطع
شد
اگر روشی هست راهنمایی کنید.
این کار تا جایی که میدونم نمیشه . چون تو فیلم برداری باید صدا هم ضبط بشه و اون وقت موزیم نمیذاره . ولی اگه منظور شما اینه که اون فیلم با یه آهنگی ضبط بشه . با یرنامه های ادیت فیلم میشه این کار رو کردنقل قول:
سلام
ببخشید توی سری n مدلی وجود داره که gps و شتاب سنج داشته باشه و 300 یا 320 هزار تومان داشته باشه و دوبینش هم 3.2 باشه چون اگر دوربینش 5 باشه گرون میشه من خونه یه دوبین دیجیتال 8 مگا پیکسل دارم. کلاً یه n82 باشه که دوبینش 3.2 باشه.
فکر میکنم n78 این ویژگیهارو داشته باشع ;)نقل قول:
n78 شتابسنج نداره افکت هاش شبیه به این میمونه کهشتابسنج داشته باشه ولی در اصل نداره
با سلام من حدود 5000 تا مسیج توی گوشیم دارم الان دیگه مسیج ارسال نمی کنه و پیغام میده حافظه پر شده
می خوام مسیج ها رو به کامپیوتر انتقال بدم .
من مسیج ها رو توی گوشی در پوشه های جداگانه ذخیره کردم ولی در کامپیوتر در برنامه pc suite یا life blog خبری از پوشه های من نیست لطفا بگید چطوری می تونم مسیج ها رو با همون ترتیب پوشه ای که روی گوشی هست در کامپیوتر ذخیره کنم . متشکرم
دوستان من باتریم خرابه
در عرض 5 دقیقه شارژش پر میشه و با تماشای 2 تا فیلم گوشی خاموش میشه !!؟؟
از یکی شنیدم میشه به باطری شوک داد و اونو بصورت فابریک در آورد ؟؟؟
این صحت داره ؟
سر كاريه....برو يك باطري بخر همچين چيزي اصلآ عملي نيست:5:.....نقل قول:
سلام
کسی از اساتید جواب سوال منو نمی دونست ؟؟ !!!!
ببين اين به كارت مياد:10:.......نقل قول:
نقل قول:
شايد براي همه ي شما پيش اومده باشه كه خواسته باشيد از sms هاتون يه
كپي تو رم داشته باشين يا به دلايلي محل ذخيره سازي message هاتون
رو از phone memory به memory card تغيير بديد.
اگر براي اولين بار محل ذخيره سازي message ها رو از phone memory به memory card تغيير بديد،
اين سؤال از شما پرسيده ميشه كه آيا مايليد تمام message هاي موجود
در phone memory درون رم جديد كپي بشه يا نه كه با زدن دكمه تاييد، اين كپي صورت ميگيره.
تا اينجا شو همه بلدن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگه خواسته باشيد message هاي جديد رو داخل memory card ببريد و به
خاطر اين كار براي بار دوم محل ذخيره سازي message ها رو از phone memory به
memory card ،تغيير بديد ديگه اون سؤال كپي كردن درون رم جديد از شما پرسيده نميشه.
براي اينكه اون سؤال مجدد از شما پرسيده بشه و بتونيد message هاي جديدتون رو داخل memory card كپي كنيد، كارهاي زير رو انجام بديد:
نكته مهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (با اين روش تمامي message موجود در memory card پاك ميشوند))
اما مراحل كار 1)دوستاني كه رم ريدر دارند با رم ريدر،دوستاني هم كه ندارند به وسيله كابل گوشي را درحالت mass storage به كامپيوتر وصل كنند.
2)وارد رم شويد و پوشه private را پيدا كنيد.
برای اینکه بتونید پوشه private رو ببینید در فولدر آپشن كامپيوتر فایلها رو از حالت هیدن بردارید.
3)داخل پوشه private دنبال پوشه اي به اسم 1000484b بگرديد و آن را باز كنيد.
حالا بايد يه پوشه به اسم mail2 ببينيد.
4)با پاك كردن پوشه mail2 كار تمام است.
دوباره بريد داخل گوشيتون و محل ذخيره سازي message هاتون رو
از phone memory به memory card تغيير بديد.
ميبينين كه همون سؤال رو مجددأ ميپرسه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه ممکنه روش فعال کردن ایی میل رو و آدرس دادن و .... رو بگید ممنون میشم
با تشکر
سلام آقایون یه سوال داشتم میخواستم بدونم چرا گوشیه من تم نمیگیره یعنی کلآ هیچ چیزی روش نصب نمیشه.
دوست عزيز چه اروري ميده موقع نصب:5:........نقل قول:
2 احتمال داره :نقل قول:
- 1. تم مخصوص n73 نیست .
- 2. تاریخ گوشیتون تنظیم نیست .
Mobile TV چیست؟
سلام.
چطور میشه از این شکلهای یاهو مسنجر توی س ام اس بفرستیم.
گوشی ان73 من نداره ان82 هم نداشت 5700 هم نداشت.
از برنامه ی animated sms استفاده کنید...نقل قول:
والا ما هم نفهمیدیم !نقل قول:
ولی به نظرم میشه از طریق بلوتوث ، از گوشی هایی که tv دارن ، تو n73 هم tv نگاه کرد .
راستی دوستان میشه کاری کرد که اگه بخوای یه قسمت از گوشی بری رمز بخواد ؟
مثلا اگه خواستی بری داخل شماره ها یا گالری رمز بخواد .
آخه خودتون میدونید آدم ..... زیاده ! :31:
من از یه برنامه اینجوری استفاده میکردم که وقتی میفرستادی حروف یونانی میرفت برای طرف!!!نقل قول:
.
.
.
.
یه سیستمی اومده که توی تهران وبعضی شهرای بزرگ راه افتاده ، که میشه تلوزیون رو با کیفیت عالی دید (نه مثل گوشی های چینی کلنگ!)
توی تلویزیون دیدم ، طرف توی یه جاده پر پیچ و خم با سرعت حرکت میکرد و کیفیت تصویر کم نمیشد!
تا سرعت 170 تا هم صاف نشون میداد......
با n73 هم میشه؟؟؟
منظورت گوشی چینی که نیست ؟؟نقل قول:
ولی به نظرم میشه از طریق بلوتوث ، از گوشی هایی که tv دارن ، تو n73 هم tv نگاه کرد .
براي رمز گذاشتن از برنامه زير استفاده كن من خودم قبلآ داشتمش(رو هر چي كه بخواي رمز ميزاره از منو تا پوشه):20:.......نقل قول:
webgate.advanced,device.locks.pro
آره ميشه برنامه mobile tv واسه همينه اما بايد يك ----h بلوتوث بگيري چون n73 اين قطعه رو نداره فكر كنم n96 داره:31: ............نقل قول:
گوشی رو آپ کردم برنامه هک ، TRK نصب نمیشه میگه Component is built in.
.
.
.
کسی با ----h کار کرده؟
جواب میده بدون دردسر؟
چه قیمته؟