از بچه شاخها خواهش میکنم برن یه نگاه به سوالای فیزیک بندازن چون به نظر من یکی دوتا سوال وجود داشت که جوابشون تو گزینه ها نبود , البته شایدم من اشتباه کنم :41::41:
از بچه شاخها خواهش میکنم برن یه نگاه به سوالای فیزیک بندازن چون به نظر من یکی دوتا سوال وجود داشت که جوابشون تو گزینه ها نبود , البته شایدم من اشتباه کنم :41::41:
من یه نفر اینقدر اوضاعم داغونه که اگه 20 تا از سوالاتم اشتباه معرفی کنن برام فرقی نداره :31:
اما تا اینجا تو همه این چیزایی که گفتین مشکل داشتم(یعنی اگه درست باشن برام خوب میشه)هم سوال ریاضی و هم ادبیات(من که دیگه تا عمر دارم به سوالا نگاه نمیکنم:20:)
شما ها سوالای مشکوکو پیدا کنین بیارین اینجا تا در موردش بحث کنیم :11: (حداقلش اینکه دق دلمونو سر اینا خالی میکنیم )(چه درست باشه چه نباشه منو که آرومتر میکنه)
ممنون عزیزمنقل قول:
یه جند تا سوال:
1-این کتابای مبتکران که میگی همش خوبه؟
2-راستی این کتابای تست دومی که معرفی کردی واسه کی باید بزنم؟آیا کتابای تست رو مکمل بزنم یا وقتی یکی تموم شد برم سراغ بعدی؟
3-آیا با وجود این کتابای آموزشی دیگه به کتاب درسی هم نیاز هست؟
4- این مشفق همون اندیشه فائق هست آره؟
اگه میتونی شماره تست هاشو بگو ...نقل قول:
به نظر من یکی دوتا سوال وجود داشت که جوابشون تو گزینه ها نبود , البته شایدم من اشتباه کنم
سلام دوستان
جریان این گزینه 2 چیه ؟ (اعلام رتبه بر اساس نمرات خام ) ؟
1.)من اصلا" نگفتم مبتکران منظور من اندیشه سازان هستش و این کتابایی که می گم از اندیشه خوبه(البته یادت باشه اندیشه بهترین انتشارات تو کتابای کمک درسی از هر کی بپرسی چه کتابایی رو خوندی تا قبول شی میگه اندیشه) 1.شیمی هم اموزشش و هم تستش که هر دو رو بازرگان نوشته وهر کدوم 4 تاست یعنی کلا" 8 تا . 2. فیزیک اموزش وتست باهم هست که 5 تا کتاب 2 تا پایه 3 تا پیش داره که هم درس داره وهم تست بی اغراق بهترین کتاب تست کنکور که درست رو هم از رو همون بخون . 3.دیفرانسیل وگسسته وتحلیلی که 3 تا کتاب هستش که فقط تست هستش . 4. ادبیاتش قدمی هست نخر 5 .دینی نداره 6. زبانش 3 تا کتاب که عالی ولی سطحش بالاست 7. عربیش هم فقط عربی 3 داره عربی 2 هم از همون مولف یعنی بوذری تا چند وقت دیگه میادتو انتشارات رمزینه ببین کلا" با همون ترتیب که بهت گفتم کتابا رو بخون تا این نرم از اسون به سخت رعایت بشه تا برات جا بیفته 2.)باید بعد اسفند چون اون موقع قبلش دو بار درسا رو خوندی و تست زدی دستت راه افتاده و تند تند حل میکنی و کنارش اون ازمون هارو میزنی یعنی مثلا" فصل 1 شیمی پیش رو از خلاصه هات دوره میکنی بعد کتاب تست دوم رو میزنی وبعدش سوالای ازمون مثلا" گاما رو برا اون فصل حل میکنی و... 3.).ببین برا دینی فقط باید از رو کتاب درسی بخونی ولی برا درسای دیگه اگه بگم نه اغراق نکردم چون کتاب درسی های ما بیشتر شبیه جدول های حل نشده میمونه همش سوال هستش که 100 بار تو کتاب تست ها حل میشه ببین اگه میبینی توکلی میگه سوالا از تو کتاباس اون برا کسی میگه که ای کیوش بالای 110 باشه که بتونه نکته ها رو از کتاب بکشه بیرون همین امسال دیدی که اکثر تستای سخت تعیین کننده بود همه فیزیک رو همهکه ادعا درسشون میشه 50_60 زدند ولی10_12 تا تست بود که تعیین کننده بود وبالای 80 رو مشخص میکرد وبه قول معروف شریفی ها رو مشخص میکرد. 4.)اره ولی برای بعد اندیشه بذارش چون پاسخنامه هاش رو فقط خودش میفهمه و برا کسی خوبه که کمی تسلط تستی رو درس داشته باشه کلا") اینو بهت میگم که یک سال هزار سال نمیشه فقطم اولش سخته بعد 1 ماه را میوفتی و اون موقع اگه درس نخونی اعصابت خورد میشه. ببین من خودم تو دبیرستان اگه 4 روز یه بار مرکز خرید های تجریشو یا شهرک غربو نمیگشتم دیوونه میشدم حتی یه بار سال دوم از مدرسه اخراج شدم یعنی اگه قبل کنکور به معلمام یا دوستام میگفتم شریف قبولم بهم میخندیدن ولی الان همه اونا که اگه منشون نمیکردی میگفتن پرفسور حسابی ان دارن واسه روزانه قبول شدن میدواند چه برسه به تهران .( ببین اگه بازم ازم سوال داشتی ازم بپرس ) .
:19::19::19:نقل قول:
ببین پارسال یه همچین چیزی بود که هرکی کارت مخصوصش رواز پست میخرید و فقط هم یک بار میتونست درصدهاشو اعلام کنه به احتمال زیاد امسال هم هست تا چند روز دیگه اعلام میشه . یه چیزی هم بهت میگم اگه همه درصدات بالای 50 باشه تهران مکانیک یا عمران یا رشته های بعد از اینها قبولی ولی امکان برق نیست قبولی حالا ببین برو حال کن .نقل قول:
یا الله,چی شد همه گزینه ها ریخت به هم ولی خداییش باید این سوالو حذف کنند چون اگه هم گزینه 4 درست باشه تناقضش با تناقضی که بیشتر بچه های غیر انسانی خوندیم فرق می کنه و یه جورایی نامردیهنقل قول:
راستی این روزا برنامه ی گزینه ی جوان از شبکه 3 پخش میشه ؟نقل قول:
اگه میشه چه ساعتی ؟
راستش بعد کنکور اصلا حال و حوصله ی تلویزیون دیدن رو ندارم حتی یورو 2008 :19:
بروبکس واسه کنکور آزاد الآن مشغول چه کاری هستید؟؟؟؟؟؟/
1 سوال دیگه :من انتخاب اولم مهندسی صنایع پلیمره علوم تحقیقات .به نظرتون صبح میفتم یا بعداز ظهر آخه 1 مشکل بزرگ دارم همیشه بعدازظهرا که از خودم آزمون میگیرم سردرد شدید میگیرمبه طوری که حال تهوع شدید به دنبال خودش داره نمیدونم چی کار کنم خیلی نگرانم نکنه سر آزاد حالم بد بشه .!!!!!!!!!!!!!!شما پیشنهاد میکنید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:45::37::37::37::45: :45::41::41::41:
نقل قول:
دوستان لطفا به این سوال بنده پاسخ دهید !! 200 و خورده ای سوال جواب دادید اینم روش !!! :31::31::31:
اومدم دیدم دیشب تا حالا 9 صفحه رفته جلو !!! :18:
---نقل قول:
برای من یه چیز خیلی عجیب بود!!!
من فکر میکردم عربی رو بالای 70 بزنم!(حد اقل) اما زدم 10 ٪
برعکس ادبیات رو با اینکه تاریخ ادبیات و کلمات و املا رو نخونده بودم، ولی با اطلاعاتی که از قبل داشتم زدم 77٪
جالب اینجاست که من نه توی کانون نه توی سنجش و نه توی هیج آزمونه دیگه ای ادبیات رو بالای 60٪ نزده بودم!
ولی در کل میانگین دروس عمومیم با در نظر گرفت ضریب شد 54٪ و اختصاصی هم 44٪
به نظر من در کل کنکور امسال سخت ترین کنکور در 7 سال اخیر بوده (البته امسال فیزیک از فیزیک سال 84 سخت تر نبود!)
و دلیل سخت بودن کنکور امسال هم 90٪ این بود که سوالات وقت گیر بودن! مخصوصا ریاضی!
من توی فیزیک سوالای دینامک رو حتی وقت نکردم نگاه کنم! چه برسه روش فکر کنم.
---
راستی یه چیز یادم اومد، سوال 207 شیمی رو یکم روش بحث کنید.(البته اگه نکردین!)
دوستان
اگه کتابی چیزی سراغ دارید که راجع به زمینه های شغلی رشته های دانشگاهی توضیح داده باشه معرفی کنید.
آقا جون هرکی دوست دارین جواب بدین.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی مهمه !
آقا ، گزینه ی جوان پخش میشه یا نه ؟؟؟؟؟
اگه میشه ، چه ساعتی ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
تا جایی که من میدونم کسی مجاز به بردن ماشین حساب سر جلسه نیست
نقل قول:
چرا دوست عزیز تا جایی که نشه فرمول بهش بدی و برات حساب کنه مجازه ..
این همه مسایل و محاسبات دشوار فیزیک و شیم رو چطوری حل کینم !! :18:
نقل قول:
من که اصلا حوصله ی خودن برای آزاد ندارم ، امروز هم که نوبت گرفتن کارتم بود نرفتم بگیرم موند بعدا :41::45:
انتخاب اولم: عمران تهران جنوب :20: البته آزاد نمیخوام برم چه قبول بشم چه نه
من نیز نمی توانم برای ثانیه ای هم که شده به کتب نظری بیفکنم باشد که خداوندگار جهان خود مارا دریابد و از این وضع موحش رها سازد گر چنین نشود باید دانشگاه را نیز از دست رفته ببینم به امید تحول در اندیشه این حقیر ...
(طی این چند روز نکته ای عجیب بر روح و روانم وارد گشته که مرا از حال و آینده غافل گردانیده(وقت)(سوال سراسری 87 ریاضی) و آن این است که هرگز این انجمن را تهی از بازدیدکننده ندیده ام و احساس می کنم که برای خود در پی سی ورلد رکوردی بیادگار گذاشت)
در آزمونهای کارشناسی به طور کلی غیر مجاز است در مورد آزمونهای کارشناسی ارشد یا دکترا شیاید مجاز باشهنقل قول:
سلام دوستان
بابا یکی نیست بگه گزینه جوان کی پخش میشه ؟
دوست عزیزنقل قول:
من که گفتم اگر ایهامشونو در نظر بگیریم میشن 2تا حس و آوردن 2تا حس به این سبک ایجاد پارادوکس میکنه(پارادوکس همیشه نباید تو مفهوم باشه و بعضی وقتا حتی در ظاهر هم پارادوکس رو در نظر میگیریم)
:19::19::19::19::19:نقل قول:
سلامنقل قول:
من امروز از معلم ادبیاتم پرسیدم گفت: اصلا پارادوکس نداره و 100 % گزینه چهار اشتباهه نقطه تمام.:46:
فهمیدم کی پخش میشه بابا
ساعت 13:30 ! ! ! ! ! !! ! !
منم از دو تا معلم ادبیاتی که کار حرفه ای کنکور میکنن پرسیدم که اونها هم گفتن قطعا پارادوکس نداره و گزینه اصلاح میشه ، اون چیزی که ما از پارادوکس خوندیم و اونقدر که خودمون ادبیات میفهمیم پارادوکس باید تو مفهوم بیت باشه و پارادوکس ظاهری و باطنی نداریم ، در اون صورت مثلا در سوال 13 هم دوست و دشمن که پشت هم اومدن پارادوکس "ظاهری" ایجاد میکنننقل قول:
فعلا نمیزاره ....:10:نقل قول:
هيچ نوع ماشين حساب حتي از نوع نفتي و هندلي كه يه جمع و تفريق ساده هم انجام بده غير مجازه. خلاصنقل قول:
چرا دوست عزیز تا جایی که نشه فرمول بهش بدی و برات حساب کنه مجازه ..
این همه مسایل و محاسبات دشوار فیزیک و شیم رو چطوری حل کینم !!
من برای آزمون دانشگاه آزاد انتخاب اولم رو تهران زدم و محل سکونت و بقیه موارد رو قم انتخاب کردم الان دریافت کارت و آزمون باید برم تهران ؟کارت رو کسی دیگه هم میتونه بگیره ؟توی دفترچه نوشته فقط به خود فرد داده میشه ولی برای سراسری ظاهرا به کسی که شناسنامه داشته باشه میدادن
سلام خدمت دوستان عزیز
فعلا که سایت سازمان سنجش باز نمیشه!
در مورد این که درصد ها رو میذارید و میگین که رتبه هاتونو پیش بینی کنن!
به نظرم این کار بیهودس!
یه ماه وایسین تا جوابا بیاد !
همین!
موفق باشید!
بچه ها شما آزاد انتخاب اولاتون کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا همگی جواب بدید..........
سلامنقل قول:
خوشحالم که شما بر خلاف بقیه به جای تقریب زدن رتبه و دانشگاه، ترجیح دادهاید که دانشگاهها و رشتهها را بررسی کنید.
در مورد معرفی رشتهها هم اینترنت هست (توی همین سایت یه تاپیک بود که برخی رشتهها رو معرفی کرده بود) و هم کتابی از سازمان سنجش چاپ شده که به معرفی رشتهها پرداخته و هم یه کتاب بود که من اول سال گرفتم ولی اینقدر دست به دست گشت که حالا اصلاً اسم کتاب رو یادم نمییاد!
برای آزمون ورودی دانشگاه فکر نکنم ماشین حساب بردن مجاز باشه. شاید در کنکورهای کارشناسی ارشد مجاز باشه ولی کنکور کارشناسی نه.:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از اینکه به فکر ما هستید و با اینکه رشته شما انسانی است، به دنبال نواقص سوالات رشته ریاضی هستید.
گاهی اوقات شما باید در ایران چشمتون رو روی حقایق ببندید!!
موارد بسیاری وجود داره که در رشته خودش صحیح باشه اما طبق کتابهای درسی غلط هست. مثلاً
1- در کتاب شیمی 2 چاپ 84، در صفحه 108 چنین مطلبی آمده است:
«گرافیت دگر شکل دیگر کربن، ساختاری لایهای دارد. در هر لایه، هر اتم کربن با چهار پیوند و با آرایش سه ضلعی مسطح به سه اتم کربن دیگر متصل شده است.»
کلمه قرمز شده اشتباه است و باید 3 به جای آن قرار گیرد. در کتابهای چاپ 83 نیز همین مطابق متن بالا آورده شده است که نادرست است و همین متن عیناً سوال کنکور سراسری 85 (فکر کنم رشته تجربی) بوده است و جواب صحیح باید طبق متن کتاب (با وجود نادرستی) باید انتخاب میشده. اما در کتابهای چاپ 85 و 86 این اشتباه تصحیح شده است و اگر دوباره مورد سوال قرار گیرد، باید مطابق کتاب درسی جواب داده شود!
2- ریاضیات دبیرستانی میگوید که برای وجود حد در یک نقطه، باید تابع در یک همسایگی محذوف آن نقطه معین باشد. اما در ریاضیات جهانی، این شرط بدین گونه نیست و اگر نقاطی که در آن تابع نامعین است، شرایط خاصی داشته باشد، میتوان آن نقاط را در نظر نگرفت و بر روی بقیه نقاط بحث کرد و حد را از روی آنها بدست آورد.
3- طبق کتاب درسی، نمک NaHSO4 یک نمک خنثی است. زیرا هر دو یون سازنده آن، یونهای اسید و باز قوی هستند و آبکافت نمیشوند. پس اگر در کنکورهای فعلی سوال شود این نمک چه خاصیتی دارد باید جواب داد خنثی. اما واقعیت چیز دیگری است و این نمک اسیدی است. (دلیل آنرا در کتابها شیمی پیش آبی کانون بیابید.)
ممکن است بین ادیبان و ادبشناسان پارادوکس ظاهری نیز قبول باشد، ولی کتاب ادبیات عمومی چنین چیزی را بیان نکرده است.
من نرمافزار کامپیوتر نجفآباد.نقل قول:
جدا گزینه 2 رتبه داوطلبا رو بر حسب آزمون پارسال تو سایتش اعلام میکنه؟
کی این کارو میکنه؟
درستهنقل قول:
گاهی اوقات شما باید در ایران چشمتون رو روی حقایق ببندید!!
موارد بسیاری وجود داره که در رشته خودش صحیح باشه اما طبق کتابهای درسی غلط هست.
اگر اشتباه نکنم توی کنکور هنر یا تجربی بود که کلمه برای رو 2تا تکواژ در نظر گرفته بودن و باعث شده بود جواب درست تو هیچ گزینه ای وجود نداشته باشه
نقل قول:
بچه ها شما آزاد انتخاب اولاتون کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا همگی جواب بدید..........
اولی It مشهد زدم
نقل قول:
اکلترونیک تهران مرکز