شما بايد طوري از ميون اونا رد شيد كه كوزه ها نشكنه فك كنم با LSHIFT بودنقل قول:
موفق باشي
Printable View
شما بايد طوري از ميون اونا رد شيد كه كوزه ها نشكنه فك كنم با LSHIFT بودنقل قول:
موفق باشي
نقل قول:
من این کارو کردم ولی نتونستم رد بشم یکی راهنماییم کنه.:41:
میشه عزیزنقل قول:
باید اروم از بین اون زنها رد بشین
ببین توی تنظیمات کلید اهسته رفتن رو تغییر ندادی؟؟
یه نگاهی بنداز
در ضمن در قسمت بالا سمت چپ صفحه راهنمایی میکنه که چه کاری باید کرد واز چه دکمه ای باید استفاده کرد
دکمه ی شیفت رو تنها بگیر و برو جلو.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:اي بابا ايشون يه مشكلي داشت كه من جواب دادم و تموم شد ديگه چرا شلوغ ميكنيد؟نقل قول:
در ضمن لطفا براي اينجور سوالا از پديده ي سرچ استفاده كنيد چون بارها اين سوالات تكراري پرسيده و جواب داده شده
ایشون سوال رو دوباره مطرح کردنقل قول:
چون نتونسته بود مرحله رو رد کنه...
در ضمن مگه شما چه کاره ای که میای به بقیه گیر میدی
فروم برای رفع مشکلات دیگرانه....
اگه نتونسته بود رد كنه كه از پسته من تشكر نميكرد و دوباره براي جوابش پست ميداد در ضمن اين جزء قوانين سايت هست ميتوني دوباره بخوني و البته همه ي كاربرا موظف به اعمال اونا هستند براي نظم انجمن هميننقل قول:
من این کارو کردم ولی نتونستم رد بشم یکی راهنماییم کنه
این متن بالا بعد از پست شما و تشکر ایشونه که گفته نتونسته ردش کنه
بعد شما میگی ایشون توی اون قسمت موفق بوده
حق با فاشیسته اون کاربر دوباره سوال کرده بود که چکار کنم.
اگه پست 2564 رو بخونید میفهمید.
در ضمن هر کی تشکر کنه یعنی کارش راه افتاده!!!!!!!!!!!!
سلام اگه میشه یه ترینر برام بزارین(با حجم کم).
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییی.
سلام...نقل قول:
سلام اگه میشه یه ترینر برام بزارین(با حجم کم).
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییی.
بفرمائید:(991 KB )
کد:http://www.cheathappens.com/~zipallnight/assassinumecrdx9-ch.zip
حالا این ترینر کارش چی هست؟؟؟؟
دوستان جریان این بازی چی هست؟
همین الان این بازی را در برنامه ی چراغ خاموش شبکه یک که بحثش در مورد بازیهای رایانه ی بود یک بازی ضد شیعه معرفی کرد که توش باید شیعه ها را بکشی!
می خوام بدونم واقعا این طور هست یا اینکه اقایون بازهم توهم زدند!
ممنون میشم اگه یکی داستان بازی را برام تعریف کنه! میخوام ببین ارزش خرید داره یا نه .
شمابفرما پست اول هوس زحمتشو کشید جوابتون رو تمام وکمال داده:10:نقل قول:
من برنامه رو دیدم اما حرفی از اساسینز نشنیدمنقل قول:
دوستان جریان این بازی چی هست؟
همین الان این بازی را در برنامه ی چراغ خاموش شبکه یک که بحثش در مورد بازیهای رایانه ی بود یک بازی ضد شیعه معرفی کرد که توش باید شیعه ها را بکشی!
می خوام بدونم واقعا این طور هست یا اینکه اقایون بازهم توهم زدند!
ممنون میشم اگه یکی داستان بازی را برام تعریف کنه! میخوام ببین ارزش خرید داره یا نه .
مگه اوایل برنامه گفته باشن
داستان تو پسیت اول اومده اما من یه مختصر توضیحی می دم برات:
داستان از اونجا شروع می شه که یه تشکیلات سری به اسم آبسترگو شخصی به نام دسموند رو می دزدن و به آزمایشگاه خودشون می برن تا با استفاده از دستگاهی به اسم انیموس خاطرات جد بزرگ دسموند رو از دی ان ای اش استخراج بکنن!
از اینجا به بعد می ریم به گذشته
سال1191بعد از میلاد
جد بزرگ دسموند به یه ماموریت فرستاده می شه برای کشتن شخصی به اسم رابرت در خرابه های معبد سلیمان واقع در اورشلیم و دزدیدن یه شی مرموز موسوم به تکه بهشتی
ماموریت شکست می خوره و الطائر (جد دسموند) به پایین ترین رتبه ممکنه تنزل داده می شه
بعد از اول یه ماموریت دیگه بهش می دن تا جبران کنه
ماموریت جدید کشتن 9 نفر از بزرگان سیاسی نظامی برای فرو نشاندن آتش جنگ های صلیبی و جلو گیری از شروع شدن دوباره جنگه آخرش هم با شخص ریچارد شیر دل چاق سلامتی می کنی!!!!
هم عرب مسلمان هست هم عرب مسیحی هم انگلیسی
نمی شه گفت ضد مسلموناست
بازی رو اگه نخریدی برو بخر که بهترین بازی ای بود که به شخصه در سال 2007 انجام دادم
واقعا كه !:41:
من هم اون برنامه رو ديدم . يك اصلي هست ميگه كه در مورد چيزي كه زياد اطلاعات نداري حرف نزن كه اين مسئله در تلويزيون اصلا رعايت نمي شه ! :5:
اين بازي توش هم مسيحي مي كشه هم مسلمان . بحث در مورد دين هم نيست چون من كه نديدم ديني را برتري بده بر دين ديگه هم مسيحي ها را تو جنگ مقصر مي دونه هم مسلمان . كلا در مورد اشخاص بيشتر هست تا دين
ممنون از شما حواسم نبود به پست اول مراجعه کنمنقل قول:
تو اون برنامه به صورت دوربین مخفی به داخل یک گیم فروش رفت و بعد هم که خودش اومد این بازی در دستش بود و می گفت این بازی یک بازی ضد شیعه هست!!!
حالا فهمیدم بازی در ارتباط با جنگهای صلیبی هست و اون زمان اصلا شیعه ی در کار نبوده! و اگر هم بوده تعدادشون به شدت محدود بوده!
باید برم این بازی را بگیرم ببینم چی هست.
چه جالب منم از همین صحنه عکس گرفتمنقل قول:
فهمیدم این چیه.این نشون دهنده ی موقعیت گوی های دیگه هست که یکیش دست همین المعلم بلا بود.فکر کنم نزدیکی های شیراز خودمه.برم پیداش کنم
من اینو یه جور دیگه برداشت کردمنقل قول:
چه جالب منم از همین صحنه عکس گرفتم
فهمیدم این چیه.این نشون دهنده ی موقعیت گوی های دیگه هست که یکیش دست همین المعلم بلا بود.فکر کنم نزدیکی های شیراز خودمه.برم پیداش کنم
من فک کردم که این گوی نشان دهنده ی اون آدم هایی که المعلم میگفت باید بری بکشی !!
حالا جریان این کره چیه؟؟؟؟
من که نفهمیدم....هنوز که هنوزه این بازی رو روی سیستم دارم
دوبار تمومش کردم شاید پایانش فرق بکنه ولی فرقی نکرد
از پایانش هیچی نفهمیدم
وقتی که المعلم رو می کشی گوی که از دستش میفته بعد الطایر میگه می خوام نابودش کنم بعد المعلم می گه نه این خیلی قدرت داره و از اینا.بعد که میایی تو آزمایشگاه اون سه تا که کت پوشیدن پشت شیشه هستند به اون دکتر میگه چنتا هست دکتر می گه فکر کنم بیشتر از 12 تا بعد مرده میگه ما یکیشو بیشتر نیاز نداریم بقیشوو جمع کنید که بعدش بر اساس پست اول این تاپیک می خوان بفرستن بقیشو فضا.بعد میگه دسموند رو هم نابودش کنید ولی دختره میگه نه شاید بعدن بازم یه مشکلی پیدا کردیم که به درد بخوره.اون علامت های رو نقشه هم محل گنیجینه های دیگه هست.نقل قول:
پست اول رو بخون منم خوندم همه چی رو فهمیدمنقل قول:
واقعا نسخه ی دوم چه پتانسیل بالایی خواهد داشت...
دوستان یه سوالی برام پیش اومده جریان این بازی کلا چیه؟ منظورم داستان اصلی چی هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.من این بازی رو تا حالا بازی نکردم پیشنهاد میکنید برم تو نخش یا نه؟
حتما برو تو نخش وگرنه یکی از بهترین بازی ها از دستت میره....نقل قول:
دوستان یه سوالی برام پیش اومده جریان این بازی کلا چیه؟ منظورم داستان اصلی چی هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.من این بازی رو تا حالا بازی نکردم پیشنهاد میکنید برم تو نخش یا نه؟
داستان هم پست اول خیلی کامله
من تا آخراي بازي رفتم الان مي خوام ويندوز عوض كنم. save بازي هرچي ميگردم پيدا نمي كنم.
كسي ميدونه save بازي توي كدوم پوشه ريخته ميشه؟
C:\Documents and Settings\(Your Account name )\Application Data\Ubisoft
اگر از Windows XP استفاده می کنید و Windows در درایو C نصب هست مسیر بالا دقیقآ جای Save هستش.
هه هه هه
منم بالاخره گرفتمش
فقط نمیدونم اجرا میشه یا نه!
با 6600 به نظرتون اجرا میشه
رمم هم 1.5 هست
اگه درایور کارت گرافیکت آپدیت باشه میونی رو تنظیمات پائین بازی کنی!نقل قول:
هه هه هه
منم بالاخره گرفتمش
فقط نمیدونم اجرا میشه یا نه!
با 6600 به نظرتون اجرا میشه
رمم هم 1.5 هست
نه دوست من اجرا نمیشهنقل قول:
سلام
من همون اول بازی که میره تو اون گود و با اون مرده میجنگه گیر کردم . اون جنگه که البته تمرینیه ، اصلا تموم نمیشه
البته 17 تا پرچم هم جمع کردم . به نظر شما چی کار کنم ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتونید با زدن یه دکمه از بازی بیان بیرون
البته قبل از انجام دادن حرکاتی که لازمه
حیف!
با کارت مشکل نداشت
cpu کم آورد
3.6 به بالا میخواد ماله من 3.2 هست
داریوش جان من خودم با 3.2 بازیش کردم!!!نقل قول:
حیف!
با کارت مشکل نداشت
cpu کم آورد
3.6 به بالا میخواد ماله من 3.2 هست
مسعودی آخه تو همون تنظیماته بعد از نصبش که سیستم رو چک میکنه زربدر زد جلوی سی پی یو
منم خیلی دیگه دوست ندارم تنظیماته بازی خیلی پایین باشه
فعلا که 15 تایی دارم
جات خالی rise of magic که از سزی rise of nations محصوله مایکروسافت هست رو نصبیدم
بدک نیست ولی به پای همون قبلیش نمیرسه به نظرم
3 مرحلش رو رفتم ولی هنوز در هنگه مفرط به سر میبرم!!!
ببخشید مرحله اول که باید از بین مردم رد شیم و کوزه ها رو نندازیم چه جوری باید رد کنم؟
اون مرحله ی آموزشی هستش باید left shift را نگه داری.و با w آروم آروم از بین زنان عبور کنی.نقل قول:
دوستان تا آخر این بازی را دنبال کنید مخصوصا آخرش یه عده لشکر میریزن سرت باید بزنیشون.هرکی هم بازی نکرده نصف عمرش بر فناست :18:من که تمومش کردم بازم می خوام یه بار دیگه از اول برم.
خدایش اند بازی
ببخشید من هر بار می رم با left shif میخورم بهشون و کوزه ها می ریزه و از اول میادنقل قول:
نه تنظیمات رو روی متوسط گذاشتم بخوبی اجرا می شد!نقل قول:
مسعودی آخه تو همون تنظیماته بعد از نصبش که سیستم رو چک میکنه زربدر زد جلوی سی پی یو
منم خیلی دیگه دوست ندارم تنظیماته بازی خیلی پایین باشه
فعلا که 15 تایی دارم
جات خالی rise of magic که از سزی rise of nations محصوله مایکروسافت هست رو نصبیدم
بدک نیست ولی به پای همون قبلیش نمیرسه به نظرم
3 مرحلش رو رفتم ولی هنوز در هنگه مفرط به سر میبرم!!!
نمیرسم اصلا! بعضی روزا برسم و حوصالش رو یه 2-3 ساعتی میزنم
البته دنباله یه بازی یه میزون بزن بکش هستم که به دل بشینه ولی فعلا که نیافتم!
ای بابا! uninstall اش کردم رفتخ خونشون!!!
کی حوصاله داره دوباره دو تا دی وی دی رو بنصبه!
مطمینی ماله تو هم 3.2 هست؟ ایراد نگرفت؟