من خودم میدونم اول جستجو ولی انصافا من این مطلبو چطوری سرچ میکردم ؟:20:نقل قول:
اگه چیز واضحی باشه یا این که حداقل میدونستم اسمش Freeze pane هست یه چیزی ولی من اصلا نمیدونستم چیه چی رو سرچ میزدم؟:10:
ممنون که سریع جواب دادین کارم خیلی گیر بود:10:
Printable View
من خودم میدونم اول جستجو ولی انصافا من این مطلبو چطوری سرچ میکردم ؟:20:نقل قول:
اگه چیز واضحی باشه یا این که حداقل میدونستم اسمش Freeze pane هست یه چیزی ولی من اصلا نمیدونستم چیه چی رو سرچ میزدم؟:10:
ممنون که سریع جواب دادین کارم خیلی گیر بود:10:
خب شما اصلا جستجويي نكرديدنقل قول:
مثلا شما بايد با عباراتي مثل " ثابت بودن عناوين " يا " رديف ثبات " و ... جستجو ميكرديد
ولي من برا اينكه معطل نشي گفتم اون عبارت رو جستجو كن
سلام یه سوال در مورد اکسل 2007 داشتم . در اکسل وقتی نمودار ترسیم کردیم . چطوری عنوان x و y رو میتونیم تغییر بدیم . ممنون میشم کمکم بکنید:46:
سلام به همه
یه سوال دارم که خیلی خیلی برام اهمیت داره چون وقت زیادی از زمان کاری من میگیره ممنون میشم اگه هر اطلاعاتی در این مورد دارید به من بگید
من همواره یکسری داده از جداول اکسلی که برام می فرستند میگیرم و وارد یکسری جداول دیگر میکنم
مثلا یکی از ردیف های جدول اول میگه قطعه شماره 2 به تعداد 43 تا تولید شده و من باید برم بگردم تو ردیف های جدول دوم دنبال قطعه 2 تا جلوش تو ستون تعداد 20 را وارد کنم
البته گاهاً قبلا مثلاً 4 تا تولید شده بوده و حالا باید این 43 را به آن 4 جمع کنم
ستون شماره قطعه ها در هر دو جدول موجود است و همنام
اما ستون های دیگر مختلف بر اساس نیاز در دو فایل اکسل متفاوت است
می خواستم ببینم چجوری میشه بدون اینکه دستی این کارو بکنم فایل اول را نشون فایل دوم بدم تا دیتا ها را خودش از ردیف قطعه برداره و در فایل دوم آپدیت کنه
چون تعداد ردیف ها و فایل های روزانه من خیلی زیاده خیلی با اهمیت است که این کار اتوماتیک انجام بشه
با تشکر
(می خوام فایل دوم خودشو از فایل اول اتوماتیک آپدیت کنه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه مشکل دارم که اگه بتونید در موردش بهم کمک کنید خیلی ممنون میشم
دو تا فایل اکسل دارم که اولی یه سری مختصات (۲ بعدی) شامل x و y داره و دومی x,y,z رو داره
مختصات هر دو فایل مربوط به یک منطقه هست ولی فاصله نقاط در دو فایل متفاوته
x و y در فایل دوم دارای فواصل ۱۰ متری هستند ولی در فایل اول فواصل متغیر هست
حالا من میخوام که فایل اول ارتفاع(z) نقاط رو از فایل دوم بدست بیاره ولی چون x و y های دو فایل متفاوت هستند باید میان یابی کنه
از دوستان کسی میتونه کمک کنه؟ اگه توضیح بیشتری نیاز بود بگید که اضافه کنم چون خودم هم از این چیزایی که گفتم سر در نمیارم!!! :45:
سلامنقل قول:
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم پس از كشيدن چارت و انتخاب اون شما ميتونيد از سربرگ Layout و دكمه Axis Title براي اينكار استفاده كنيد
سلامنقل قول:
راه حل اينكار استفاده از تابع مفيد Vlookup هست و سپس جمع مورد نياز
وقتي خودتون هم (بنا به گفته خودتون) سر در نمياريد و نميتونيد منظور رو بفهمونيد چه انتظاري از كاربراي ديگه ميره !!؟نقل قول:
سلام
چجوری میشه یه عکس با فرمت gif رو وارد کرد...با insert وارد میشه ولی متحرک نیستش
:31:نقل قول:
خب بهتر توضیح میدم
فرض کنید تو یه محوطه یه سری مختصات دارید (با x و y و z)
حالا یه سری مختصات هم بین اون نقاط دارید که فقط x و y اونها مشخصه یعنی محلشون مشخصه ولی ارتفاعشون نه
میخوایم با میان یابی بین نقاط اطراف هر نقطه ، z اون هم بدست بیاد :20:
با سلام
تو نسخه 2003 میخام که در چند خانه شماره موبایل بنویسم
ولی صفر اول رو حذف میکنه
چی کار کنم که مثلا 0912 رو اگر نوشتم ، صفر رو حذف نکنه ؟؟
یادم رفته
من مورد میان یابی رو روی اکسل امتحان نکردم ولی اگه فرمولش رو بنویسید در اکسل میتونید به نتیجه برسیدنقل قول:
اگه فرمت آن خانه را روی Text تنظیم کنید میتونید صفر رو هم ذخیره کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام؛
من از اکسل 2007 استفاده میکنم و وقتی از گزینه OPEN خود اکسل یک فایل را باز میکنم، هیچ مشکلی ندارم، ولی وقتی روی یک فایل اکسل کلیک میکنم، فایل مورد نظر باز نشده و فقط محیط اکسل خالی باز میشود.
دوستان لطفاً در مورد این مشکل من را راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام
چجوری میتونم یه فایلی رو وارد sheet 2 تو یه فایل دیگه کنم؟
مثلا Sheet1 از فایل Book1.xls میخوام وارده Sheet2 از فایل Book2.xls بشه
درمورد حل تابع درجه یک و تابع گل سیک میشه توضیح بدید..ممنون
میتونید هر دو فایل رو باز کنید و بعد روی اسم شیت موردنظر برای کپی کلیک راست کرده و گزینه Move or copy رو انتخاب کنیدنقل قول:
از کادر بازشده میشه مقصد رو هم انتخاب کرد
موقع save این ارور رو میدهنقل قول:
بعده continue
]
سلام نحوه نوشتن عدد کسری در اکسل 2007 ممنون
ماکرو یعنی چی؟ همون برنامه نویسی در اکسله؟... من تو بعضی برنامه های اکسل دیدم که طرف یه برنامه ای خودش نوشته و یه سری دکمه هم تو همون صفحه قرار داده بود ...خیلی user friend بود ....چجوری میشه اینکارو کرد؟ با همین ماکرو یا برنامه نویسی در اکسل؟
اين مورد رو تا حالا برنخوردمنقل قول:
چون به راحتي ميشه با همون روش استاندارد يه پكي از يه شيت رو به يه فايل ديگه منتقل كرد
امكان اينكه افيس درست نصي نشده باشه يا نياز به ترميم داشته باشه هست كه بايد با سي دي آفيس اونو ترميم كرد
براي وارد كردن عدد كسري كافيه از سربرگ insert دكمه Object رو بزنيد و از اونجا گزينه Microsoft equation 3.0 رو انتخاب كنيد و ...نقل قول:
در برنامههاي آفيس قابليت نوشتن كدهاي ويژوال بيسيك فراهم هست كه با اون ميشه مديريت بهتري روي قسمتهاي مختلف انجام دادنقل قول:
يكي از روشهاي اون استفاده از ماكروها هست كه اين كد ويژوال رو بطور اتوماتيك ايجاد ميكنه
بله ؛ اون فايلهايي كه ديديد و اون دكمه هايي كه داشته با همون كدها كار ميكنن
مرسی...نقل قول:
منبع خوبی غیر از help نرم افزار سراغ دارین؟ خیلی از کتابفروشیا کتابایه فرمول نویسی در اکسل داشتن ولی در مورد برنامه نویسی در اکسل چیزی پیدا نکردم!
كتاب آموزشي در اين مورد من ديدم ولي ارزش وقت گذاري نداره خيلينقل قول:
مگه اينكه طرف بخواد خيلي حرفهاي در اين زمينه كار كنه و برنامه بنويسه كه كسي براي برنامه نويسي دنبال اكسل نميره
در نهايت اگه كتابي ديدم لينكش رو اينجا ميذارم
با سلام
من میخوام که ستونی را در excelاز یک تا هزار شماره گزاری کنم ایا روشی وجود دارد که به طور خودکار این شماره ها را خودش ایجاد کنه ونیاز به تایپ من وجود نداشته باشه
سلامنقل قول:
شما كافيه در ابتداي ستون عدد 1 و زيرش عدد 2 رو بنويسي
بعد هر دو خونه رو انتخاب كني و اون مربع مشكلي كوچك و پايين خونه پايين رو بگيري و درگ كني به سمت پايين
اون موقع خانه ها تا اونجايي كه درگ رو ادامه بدي واست بصورت افزايشي ادامه پيدا ميكنه
موقع پرینت وقتی preview رو می بینم مشکل خاصی ندارد اما موقع متن گاهی می بینیم متنی نسبت به محل اصلی دد اکسل جا بجا می شود مشکل چیست
منظورتون رو با عكس توضيح بديدنقل قول:
با سلام
یک فایل اکسلی نوشته ام که مدام اطلاعات به آن اضافه می کنم می خواهم اطلاعاتی را که می نویسم غیر قابل نوشتن شود فقط اطلاعات تازه را به ادامه همان اطلاعات قبلی بنویسم در حالیکه اطلاعات مثلا دیروز دیگر قابل تغییر نباشد
لطفا راهنماییم بفرمائید
با تشکر فراوان
تا اونجایی که من اطلاع دارم دو کتاب فارسی هستنقل قول:
1- برنامه نویسی VBA برای EXCEL - مهدی شهنازی - نشر کیان رایانه سبز
2- برنامه نویسی VBA در EXCEL - جواد قنبر - انتشارات دیباگران
من جفتش رو خوندم .اولی بنظرم بهتر آمد. در کل هیچ کدوم کامل نیستن ولی برای راه افتادن و یادگرفتن اصول اولیه بسیار مفیدن.
به دلیل گسترده بودن این مبحث بعد از یادگرفتن اصول اولیه باید طبق نیازهاتون دنبال اون چیزی که میخواین بگردین .ابتدا سعی کنین کدهای مورد نظرتون رو خودتون بنویسین و هرچه بیشتر تمرین کنین . هرجا هم گیر گردین اینترنت بهترین منبع برای رسیدن به جوابتونه. اگر کمی زبان بلد باشین میشه گفت که بهترین معلم همیشه با شماست:31:
این سه سایت زیر سایتهای بسیار مفیدی هستن که میتونین توشون دنبال جواباتون بگریدین واگر چیزی پیدا نکردین بپرسین . من خودم بشخصه تا الان چیزی نبوده که دنبالش نباشم و تو یکی از این سه تا پیداش نکرده باشم .مطمئن باشین به جواب میرسین .
کد:http://www.excelforum.com/
کد:http://www.mrexcel.com/forum/index.php
موفق باشین.کد:http://www.ozgrid.com/forum/forumdisplay.php?f=8
سلامنقل قول:
شما میتونید برای اینکار شیت موردنظر رو از سربرگ review و با زدن گزینه protect Sheet قفل کنید (هم با پسورد و هم بدون اون)
نکته ای که وجود داره اینه که یه خاصیتی هست برای خانه های اکسل که اگه اون فعال باشه وقتی شیت قفل میشه دیگه نمیشه تغییرش داد
خاصیت مورد نظر Locked هست و در کادر تنظیمات در سربرگ آخر هست (کادر تنظیمات برای یک یا چند خانه انتخاب شده با کلید CTRL+1 باز میشه )
موفق باشید
سلام
من یک سری داده دارم و با استفاده از اونا، یک منحنی کشیدم!
چطوری میتونم معادله این منحنی رو داشته باشم؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
ابتدا جستجو فراموش نشه
اين پست رو ببينيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5896016&postcount=2460
خیلی ازت ممنونم ولی مشکل من این است که اطلاعاتم در ادامه همان شیت قفل شده باید نوشته شود چون اگر بخواهم شیت را قفل کنم دیگر به ادامه آن نمی توانم اطلاعاتی اضافه کنم و این مشکل مرا حل نمی کند (به نوشته های روز های قبل نتوانم دست بزنم ولی اطلاعاتی به تازگی بتوانم به همان شیت اضافه کنم )نقل قول:
با تشکرلطفا راهنماییم بفرمائید
دوست عزيز شما دقت نكرديد به پاسخ مننقل قول:
من گفتم درصورتيكه خاصيت Locked هر خانه فعال باشه درصورت قفل شدن شيت قابل تغيير نيست
پس ميتونيد اطلاعات اضافه هم بكنيد و سپس خاصيت رو فعال كنيد و دوباره شيت رو Protect كنيد
سلام دوستان در اکسل(2010) چطور میشه برعکس فرمول average رو بدست اوردد
یعنی بجای دادن اعداد و گرفتن میانگین برعکسش انجام بشه
؟؟؟؟
سوالتون نامفهوم و فکر کنم اصلا ناشدنی ستنقل قول:
یعنی میانگین رو داشته باشین و اعداد رو از روش بدست بیارید !!!!!!!!؟؟
میشه همچین چیزی؟
سلام دوستان گرامی فرض کنید یک تابع یک متغیره داریم.
چه طور میشه فهمید که به ازای چه مقداری از آن متغیر
مقدار تابع برابر با یک عدد مشخص شده است؟
یعنی معکوس تابع!
سلام به تمام دوستان
یه سوال از خدمتتون داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
من میخوام فاصله روزها رو از یک تاریخ مثلا 1389/10/28 تا تاریخ 1389/11/02 که همانطور که میبینید بصورت شمسی هستش رو در بیارم یعنی میخوام وقتی این تاریخها رو نوشتم در یک فیلد دیگه ای فاصله روز ها که در این مثال عدد 4 هستش رو برام بیاره
آیا این امکان هست؟