آخه عربی (گ چ پ ژ) نداره. اوناره چیکار میشه کرد؟
Printable View
دوستان چه شکلی میتونم اهنگی را از قسمت gallery ببرم تو music player
باید بی خیال (گ چ پ ژ) بشی یا اینکه باید فارسیش کنینقل قول:
کافیه که آهنگای music player را refresh کنینقل قول:
برو تو قسمت تنظیمات دستی پروفایل بعد قسمت key tone بزار روی off یا silentنقل قول:
بخشید دوستان جاهایی که انتن نمیده . به جای انتن میزنه 3g .
این یعنی چی؟
کمککککککککککککککککککککککک کککک اس ام اس فارسی
وای 5700 هم خز شد رفت پی کارش!!وجدانا اونقدر حجم سوالات بیخود زیاده که نمیشه به سوالهای خوب جواب داد!!!بعضی از 5700 داران مثل اینکه روزی تا حالا گوشی سیمبین دار نداشتند!!!!مثلا همین سوال در مورد اس ام اس فارسی!!خوب عزیز من زبون گوشی شما مثل مال من عربی!!5700 های سری جدید فارسی هم دارند ولی مال من و شما نداره!!باید پروداکت کد گوشیتون رو عوض کنید!دیگه این سوال داره؟؟؟شما با پستهای پشت سر همتون دارید کلوپ رو به گروه اموزشی عمانی (حرفهای اول رو مدنظر قرار بدید!!) میبرید!!!در مورد صدای گز گز هم بستگی به اهنگ داره!!اهنگهای با فرمت aac و amr گزگز میکنند چون فشرده هستند و از کیفیتشون کاسته شده!!بعضی اهنگهای mp3 نیز بدلیل تقویت شدن با نرم افزار با کاهش کیفیت روبرو میشن!!اخه این دیگه سوال داره!!نترسی اسپیکرهای گوشیت سالمند!اگه هر دوتاشون گز گز میکنند پس سالمند ولی اگه یه دونه از اسپیکرها گز گز میکنه پس همون مشکل داره!!در مورد 3g هم بگم که من اونموقع که ان70 داشتم یادمه رفتیم یه جایی که انتن تعطیل بود و روی صفحه همون جایی که انتن نوشته میشه نوشته شده بود 3g!!3g هم در ایران نیست و قرار 2000 سال دیگه بیاد تا ان شا الله مومنان عزیز همگی از ویدئو کال لذت ببرند!!
در ضمن وقتی 3d روشن باشه تمام اهنگها با کیفیت پایین تری اجرا میشن!!در ان73 نیز اینگونه هست!!پس اهنگ گزگز خواهد کرد!!دیگه سوال در مورد گزگز نکنید!!قربان شما امین!!
من کوچیکتم.
شرمنده با این سوالا
روش فارسی کردن رو کامل می گی؟
دوست من شما با برنامه ي زير مشكلت حل ميشه البته هنوز تستش نكردم.نقل قول:
ASGA Tech Farsi SmS
??<<<http://www.------------/Softwares/Model.aspx?model=1794#>>>??
به جاي اسم سايت اين رو بگذارgsmaria.com
ما چاکر شما هم هستیم!برای اموزش تغییر پروداکت کد گوشی باید از دی جی ممل بپرسید!هنر ایشون اپدیت فریم ویر و تغییر پروداکت کد هست!!نقل قول:
سلام ببخشيد يه روز نبودم ولي حالا اومدم :46:نقل قول:
خوب دي جي ممل به من گفته بود منم به شما ودوستان عزيز مي گمبه اين صفحه مراجعه كنيد براي عوض كردن پروداكت وبراي آپگريد هم كه توضيح داده شدنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1673737&postcount=60
اگه سوال بود بفرماييد.
5700 داران عزیز لطفآ سوالات الکی و کشکی بی مورد را مطرح نکنید با این اوصاف باید قید تاپیک 5700 را بزنیم مرسی
آموزش تصویری آپدیت کردن Firmware گوشی های نوکیا 1.ابتدا باید تشخیص داد که FirmWare جدید برای گوشی شما بر روی سایت وجود دارد یا خیر.
برای این کار به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
سپس گوشی خود را خاموش کرده و باتری خارج کنید و در قسمت زیر باتری جلوی Code یک عدد 7 رقمی وجود دارد که ان را بخوانید.مثل : 0530869
و این عدد را در باکس پایین صفحه وارد کنید و روی کلید Go کلیک کنید.
حالا آخرین ورژنی از نرم افزار گوشی شما را که موجود است نمایش می دهد.
مجددا گوشی خود را روشن کنید.و #0000#* را تایپ کنید و در اولین خط جلوی V اعدادی مثل : 2.0635.3.0.2 نوشته که با ورژنی که در سایت پیدا کردید تطبیق دهید اگر قدیمی تر بود آپدیت را شروع کنید.
2.قبل از اپدیت:
حتما گوشی را کاملا شارژ کنید.
از اطلاعات فون مموری بکاپ تهیه کنید چون بعد از اپدیت پاک می شوند.
پروفایل گوشی باید بر روی General باشد.
سیم کارت در داخل گوشی باشد.
بهتر است در حین اپدیت کردن مموری کارت خود را خارج کنید.
3.نرم افزار Nokia Software Updater را با حجم 23 مگ از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
4.برنامه را کامل نصب کنید.در طول نصب گوشی نباید به کامپیوتر متصل باشد.
در طول نصب برنامه بعد از Extact کردن فایل ها یک بار از شما می خواهد که ویندوز را ری استارت کند که اجازه می دهید و بعد از بالا امدن مجدد ویندوز نصب را ادامه می دهید تا کامل شود.
نصب این برنامه ممکن است 5 - 10 دقیقه به طول بینجامد.
5.بعد از نصب،حتما به اینترنت متصل باشید و کابل را بین گوشی و کامپیوتر متصل کنید و برنامه را باز کنید.
6.بعد ازبالا امدن برنامه روی Start کلیک کنید و دو بار Next را بزنید.
7.برنامه گوشی شما،ورژن فریمور فعلی و جدیدترین فریمور موجود را شناسایی میکند.
بعد مطابق تصویر روی Update کلیک کنید.
تذکر مهم: در هنگام اپدیت شدن هرگز کابل یا اینترنت را قطع نکنید،چون به گوشی آسیب می زند.
8.برنامه شروع به دانلود آپدیت ها می کند تا کامل تمام شود.
9.بعد از طریق فلش کردن اخرین فیرمور را به گوشی منتقل میکند.
10.بعد از پایان کامل این مرحله دکمه Exit ظاهر میشود که بر روی ان کلیک میکنید.
خوب تبریک میگم گوشیتون به آخرین ورژن آپدیت شد!
حالا با جدا کردن کابل و انجام تنظیماتی مثل ساعت و تاریخ میتونید مجددا از گوشیتون استفاده کنید.
برای اطمینان ورژن را چک کنید،می بینید که اپدیت انجام شده است.
گوشی استفاده شده در این مراحل N72 آپدیت نشده خودم بود و این کار روی N73 هم تست شده است.
اگر مشکلی داشتید همین جا مطرح کنید.
این آموزش کاملا توسط خودمه و کپی نیست و این آموزشو در 2 فروم دیگر هم گذاشته ام.
موفق باشید.
عزیز دل برادر همه اینا که گفتی تو تاپیکش هست و اینجا هم همینطور
قبل از ارائه مطلب بیشتر دقت کن
کسی 5700 منو می خره؟؟؟
پول احتیاج دارم
اگه تمام مراحل براي خودت بود و كپي پيست نيست پس چرا منبع داره بالاش ؟
پس چرا واسه من اون تيك نيومد كه مي گفت تمام فون مموري پاك مي شه ؟
سلام به 5700 داران عزیز کسی می تونه به من یه هدفون خوب معرفی کنه که به این گوشی وصل کنم؟ می خوام باسش بیشتر باشه.
نقل قول:
من cretive معرفی می کنم . سفیدشم هست
یکی بگه چه کار کنم داشتم اس ام اس میفرستادم inbox هم روی رم بود حالا دیگه هر موقع اس ام اس یا هر چیزی رو بفرستم که توی اینباکس بره با اخطار
system eror (-20
ماجه میشم چه کار کنم ولی وقتی رو حافظه گوشی میزارم خوب میشه روی رم اینجوریه همه 5700 ها اینجورین بعضی مواقع خود به خود خاموش و روشن میشه بیشتر موقع فرستادن اس ام اس بعد خاموش و روشن شدن هم اینجوری شد
راه حل بگید
یکی بگه چه کار کنم داشتم اس ام اس میفرستادم inbox هم روی رم بود حالا دیگه هر موقع اس ام اس یا هر چیزی رو بفرستم که توی اینباکس بره با اخطار
system eror (-20
ماجه میشم چه کار کنم ولی وقتی رو حافظه گوشی میزارم خوب میشه روی رم اینجوریه همه 5700 ها اینجورین بعضی مواقع خود به خود خاموش و روشن میشه بیشتر موقع فرستادن اس ام اس بعد خاموش و روشن شدن هم اینجوری شد
من یک سوال دارم
رم تا چقدر میشه اضافه کرد؟
رم تا 2 گیگ رو مطمئنم ولی بعضی جاها مثل سایت خود نوکیا نوشته 4 گیگ هم ساپورت می کنه.
خوب مدلی چیزی نداشت ؟ می تونی یه عکس ازش بذاری؟ قیمت؟ صدای باسش خوبه؟نقل قول:
نقل قول:
تو جمهوری دیدم
دوروبر 16000 تومن بود.
خیلی تعریف میداد
چرا هیشکی جواب نمیده اونوقت همه جا زدید کلوپ 5700 منم برای همین توی این تایپیک نمینویسم پس اگه نمیتونین جواب بدب تعطیلش کنید
اینم سوال دو با هم قبل نوشتم با ریسیت هم درست نمیشه
system eror (-20
ممنون از جواب شما
من مسیجینگمو رو memory card گذاشتم ، اونوقت 30 مگابایت از phone memory رفته ؟!؟! این دیگه چه جورشه ؟!نقل قول:
نمیشه 30 مگابایتی رو که واسه مسیج اختصاص داده حذف کرد یا حداقل کمترش کرد ؟
کل فون مموری 38 مگابایته ، اونوقت 30 مگابایتش واسه مسیجه!
دوستان لطفا 2-3 بار يه مطلب رو پست نكنيد . ممنون
ولي چطور واسه من اينطوري نيست ؟نقل قول:
شما در ويديو ي خود 3 ويديو ارجينال روي فون مموري داري پاك كن كلي موزيك داري رو فون مموري پاك كن رديف مي شه .:8:
دوستان از موقعي كه آپگريد كردم اس ام اس ها يا ريسند مي شه يا دفيرينگ چي كار كنم ؟
تنظیمات message center بهم خوردهنقل قول:
یا ممکنه از مخابرات باشه چون عید هم هست یکم ترافیک بالاس
سلام، یه سوال تو 5700 میشه بک گراندو فول اسکرین گذاشت یا از اسکرین سیور استفاده کرد، من الان 6630 دارم که متاسفانه فقط با تم میشه یه عکسو کامل تو صفحه داشت...
مرسی
msarab جان من هم همین مشکل شما رو پس از اپدیت پیدا کردم!!نمیدونم چی کار کنم!!مسیج سنتر رو هم چک کردم درسته !!!گیج شدم!!باور کنید اگه میتونستم حتما فریم ویر قبلی رو نصب میکردم!!گور بابای باگ توی گالری!!فریم ویر قبلی خیلی بهتر بود!!تازه توی این فریم ویر حس میکنم صدا کمتر شده ولی بیس بیشتر شده!!!!
h b 1985 شما با نرم افزار تم سازی که مخصوص نصب روی موبایل و برای سری 60 ورژن 3 هست براحتی مثل من میتونید یک عکس رو در عرض 1 دقیقه به یک تم دلخواه تبدیل کنید!!خیلی نرم افزار توپیه!!
ممنون rainysky پس در کل یعنی نمی شه یه عکسو مستقیم فول اسکرین گذاشت مثه سونی اریکسون، نه؟
ووووووووووو یک سوال دیگه دوربین 5700 چقد تاخیر داره منظورم اینه که مثه 3250 نباشه که میخوای از یه چیزی عکس بگیری ولی بعدش که عکستو گرفتی میبینی سوژه اصلا تو کادر نیس!!!
راستی یه سوال دیگه!!! اگه فایل گیف بک گراند بزاری فقط یه عکس ثابت نشون میده یا متحرکه؟!!!
بله منم فهمیدم که صداش کمتر شده چون با گوشیه دوستم تست کردم.نقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست که برش گردوند؟
من که اصلا از گالری استفاده نمیکردم فقط از فایل منیجر.
امین جان میشه این برنامه رو بزاری اینجا؟نقل قول:
مرسی.