سلام دوست عزیز مورد 5 تو هم مشکل من هست به پدرم 12 ماه دادن حالا میخواستم اگه شما پیگیری کردین که صحت داره یا نه اگه به ماهم اطلاع بدین ممنون میشم.نقل قول:
سلام دوست عزیز مورد 5 تو هم مشکل من هست به پدرم 12 ماه دادن حالا میخواستم اگه شما پیگیری کردین که صحت داره یا نه اگه به ماهم اطلاع بدین ممنون میشم.نقل قول:
کی به سن مشمولی می رسه الان که 18 سالشه نمی تونه بره ؟نقل قول:
من یه همچین چیزی شنیدم میخواستم ببینم درست یا نه:
اگه پدر به 60 برسه حتی با داشتن برادر بزرگتر اگه ازدواج کرده باشه کفالت به برادر کوچیک میرسه و معاف میشه
برادر من ازدواج که هیچ بچه هم داره سربازی هم رفته، کسی اطلاع دقیق داره ؟؟؟
ممنون
درود
من 11 ماه کسری دارم پدرم منطقه عملیاتی بوده و جنگی که برگه هم دارم از تایید ارتش.
دانشجو کاردانی هستم و الان که ترم مهرم و بجز این 2 ترم دیگه دارم.متولد 69 هستم.میتونم بعد از اتمام این ترم برای کسری اقدام کنم و برم 8 ماه خدمت و 2 ترم از دانشگاه مرخصی بگیرم؟؟توی 2 صفحه پیش نوشته بودید میشه انگاری تا پایان امسال؟؟
امکان مرخصی هست چون زیر یکسال میشه خدمتم؟؟
اگر بله به عنوان سرباز 0 یعنی دیپلم میرم خدمت؟؟ چند ماه باید برم؟؟اصلا میشه؟خواهش میکنم دقیق توضیح بدید نه خلاصه.مرسی
خب شما تا دفترچه رو پست نکنی و برگه سبزت نیاد که اعزام نمیشی، من فکر کردم رو برگه سبزت زده 18 آباننقل قول:
ببین، شما الان که اون دفترچه رو میبربی پلیس +10 ازت یه مدرک موقت گواهی پیش دانشگاهی میخواهند، که همین برگه رو دانشگاه هم میخواد، پس باید ببینی خودت کجا باید ارائه بدی اول
در مورد معافیت پزشکی وقتی دقترچه رو پست کردی واست یه برگه میاد که بری شورا و کلا چند ماهی طول میکشه
حالا باید ببینی خودت کدوم ریسکش کمتره
اگر هم غایب محسوب بشی که معافیتت سخت میشه خیلی دنگ و فنگ داره
شما اگه تا سال دیگه مشمول نمیشی، برو واسه معافیت اقدام کن.
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
شما چون برادر داری معاف نمیشی، حتی اگر برادرت ناتنی باشه و اون سر دنیا هم باشه باز معافیت کفالت نمیتونی بگیرینقل قول:
یه سوال
با جانبازی پدر میشه معاف شد؟
با 25% به بالا میشهنقل قول:
معافی یا کسری خدمت؟
چند فرزند؟
جانبازای 25 به بالا یه فرزند معاف؟
نقل قول:
بالای 25 درصد یک فرزند کلا معاف
به ازای هر درصد 22 روز
============
اعتبار این قانون تا آخر 89 هست (اگه تمدید نشه)
.
اگه کسی مدرک تحصیلی خودش لیسانس یا فوق باشه.پدرش 12 درصد.معاف نمیشه؟
تا اونجایی که من می دونم مدرک فقط تو بعضی از موارد معفیت پزشکی مثل نمره چشم تاثیر دارهنقل قول:
بعیده تو تو مورد شما تاثیر داشته باشه
سابقه جبهشون چند ماهه ؟؟؟؟؟؟
.
136 ماه.اما 2 تا از برادرام ( به قول خانوما داداشام) معاف شدن
نقل قول:
136/12=11.33 :18:
خوب پس شما نزدیک 9 ماه از خدمتت کم میشه :27: (من بدبخت که باید 18 ماه خدمت کنم :31:)
نمی تونی معاف بشی :13:
.
پدرم نظامی بوده.بعد جنگ 5.6 سال مرز بودن.اونارم واسش منطقه حساب کردن.
روی چه فرمولی 9 ماه کسری دارم؟
سلام دوستان/.
از قوانیت جدید سربازی چه خبر ؟
مال سال 90 رو ...
افزایشی کاهشی چیزی ؟!! خبری نیست پس ؟
آخه تو ماهواره صدای آمریکا داشت درباره سربازی حرف می زد یه جا هم قانون همین الان و مصوبه جدید رو مطرح کرد سربازی اینا رو هم گفت ! ولی از شانس بد ندیدم چی به چی شد /.
خبری هست در کل !:40:
خوب اینجوریه :31:نقل قول:
نقل قول:
روی چه فرمولی 9 ماه کسری دارم؟
12*22= 264نقل قول:
اگه کسی مدرک تحصیلی خودش لیسانس یا فوق باشه.پدرش 12 درصد.معاف نمیشه؟
264/30 = 8.8 ماه :27:
=====================
اینجوری هم میشه که حدودا مثل همون میشه (ولی فکر کنم اصلش این باشه)
.نقل قول:
فرمول محاسبه كسر خدمت با توجه به مبناي 18 ماه خدمت براي جانبازي به اين شرح است: درصد جانبازي در 72 درصد ضرب كه مساوي با ميزان كسر خدمت است، به عنوان مثال اگر ميزان جانبازي 20 درصد باشد ضربدر 72 درصد كسر خدمت فرزند 4/14 ماه خواهد بود و يا اگر ايثارگري 25 ماه سابقه جبهه داشته باشد در 60 درصد ضرب شده كه در نهايت 15 ماه كسر خدمت به همراه دارد.
الان دفترچه بفرستیم حدودا کی اعزاممون میشه؟ لیسانسم من. یه جوری میخوام بفرستم که اسفند یا اردیبهشت برم!
خبر خواسی نیست، واسه خروج دانشجوها یه سری قانون جدید گذاشتند که میتونی تو خبرگزاری ها پیدا کنینقل قول:
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
فکر کنم الان بفرستی اردیبهشت یا تیر اعزام شینقل قول:
الان بفرست ؛ آخه من 20 روز پیش و دوستم حدود 1 ماه پیش فرستادیم هر دوتامون اومده 12/01نقل قول:
اگه بفرستی احتمال اینکه اسفند بیاد کمه و اردیبهشت میاد :46:
.
سلام دوستان
برای اعمال کردن کسری سابقه جبهه پدر در وضعیت نظام وظیفه، حداقل چند ماه قبل از پایان خدمت باید اقدام کرد؟
متولد خرداد 1371 کی مشمول خدمت می شه ؟
از الان نمی شه رفت دنبال معافی کفالت ؟
خوبه قوانین جدید چه خوب شدند :20:نقل قول:
سلام من ترم اول رو مرخصی گرفتم کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری حالا برای من معافیت تحصیلی رد میکنن دیگه یا باید خودم برم نظام وظیفه؟ راستی اگه آزمون دانشگاه آزاد رو شرکت کنم و قبول بشم میتونم برم دانشگاه آزاد یا نه باید برم سربازی چون میگن برای هر مقطع فقط یه بار معافیت تحصیلی میدن؟ بعدمن باید همین ترم اول انصراف بدم یا ترم دوم و از هرموقع که انصراف بدم 4 ماه وقت دارم برم دانشگاه؟ ممنون میشم کامل جواب بدین .
لطفا واضح بگید.
دوستان یه سوالی داشتم اونهایی که مطلع هستن ممنون میشم پاسخ بدن
من تا 1 ماه دیگه تقریبا میرم برای فارغ التحصیلی ، از زمان اتمام تحصیل چه مدت وقت طول میکشه و مهلت هست برای گرفتن دفترچه و اعزام ؟
برای شرکت در کنکور ارشد از زمان فارغ التحصیلی از کارشناسی چه مدت زمان هست برای امتحان دادن ؟
فینگلیش خلاف قوانین فروم هست :5:نقل قول:
================
ویرایش
.
نقل قول:
سلام
بله معافیت تحصیلی رد میکنن ( البته تجربه ثابت کرده که دانشگاه در این مورد کوتاهی میکنه )
اگه هم جای دیگه قبول بشین میتونین انصراف بدین و ثبت نام کنین
بعد از انصراف هم فقط 4 ماه مهلت دارین
نقل قول:
بله معافیت تحصیلی رد میکنن ( البته تجربه ثابت کرده که دانشگاه در این مورد کوتاهی میکنه )
دقیقا درسته
برای خود من پیش اومد که معافیت رو برام رد نکردند و کد اعزام برام اومد (نیرو دریایی سیرجان:21:) بعدهم پشت سرش 3 ماه اضافه خدمت ؛ که خودم پی گیرش شدم و معافیت رورد کردم و اضافه خدمته هم درست شد
دوستان الان نمیشه کاری کرد که بیفتم ارتش ؟
نقل قول:
بعد از تحصیل کلا همه چی از صفر شروع میشه. یعنی دوباره دفترچه میفرستی و ممکنه بیفتی ارتش یا سپاه یا نیرو انتظامی یا ....
شما از تاریخ فارغ التحصیلی ( روزیکه آخرین نمره ات بیاد) 6 ماه فرصت داری که دفترچه رو پست کنی، و بعد از پست دفترچه بین 4 ماه تا 6 ماه بعدش اعزام میشی ( زیاد نمیشه دقیق گفت دقیقا چند ماه اگر نیرو مازاد باشه 14 ماه بعد هم ممکنه اعزام بشی که الان با توجه به کمبود نیرو احتمال 4 تا 6 بیشتر هست)نقل قول:
شما هر وقت بخوای میتونی کنکور بدی، ولی برای اینکه قبول شدی بتونی بری باید غیبت نداشته باشی، پس تو اون 6 ماه دفترچه رو پست کن، کنکور هم بده، قبول شدی همون روز ترخیصت میکنند و میری دانشگاه
پیام میره سر بازی ! :27::31:نقل قول:
فارغ التحصیل شدی 6 ماه برای معرفی وقت داری ... بعدش جریمه دفترچه میخوری!
ارشد برج 11 هست ... شما میتونی ارشد بدی دفترچه هم بفرستی ... در اومدی میری دانشگاه :46:
سلامنقل قول:
مرسی عزیز
خوبه پس میرم خدمت
البته بهتره برم خدمت چون از سال دیگه میشه 24 ماه و قانون کسر خدمت هم جمع میشه
من اول آبان اعزام هستم از اهواز
افتادم کد 123 ( سپاه نیشابور)
بسیج یا آشنا داشتی افتادی سپاه؟نقل قول:
راستش هیچ کدومنقل قول:
از اسم بسیج بدم میاد
قسمت بود ولی برای من که از اهواز می خوام برم نیشابور کمی سخته
اما درکل بازم افتادم سپاه
تازه همکلاسیم تو دانشگاه هم با من افتاد...........
بچه ها یه سوال دارم از وقتی که دفترچه و مدارک رو تحویل پلیس +10 میدین برای معافی پزشکی تا زمانی که میخوانت که بری واسه معاینه چقدر طول میکشه و اگر بگن معافی چقدر طول میکشه تا کارت معافی بیاد.
سلام برای معافیت تحصیلی دانشجویی هم باید بریم نظام وظیفه یا خود دانشگاه اطلاع میده.
نه دانشگاه باید معافیت شما رو رد کنهنقل قول:
:27:نقل قول:
.
سلامنقل قول:
واسه من معافیت نیومد خودم دستی با نامه دانشگاه رفتم نظام وظیفه معافی گرفتم. البته قانونن باید خود دانشگاه اقدام کنه ولی اینا کارشون سرو ته نداره.خودت چک کن.برو پیش مسئول رشته.
بله درستهنقل قول:
به شخصه برای من رد نشد و 3ماه اضافه خوردم که بعد از پیگیری حل شد
شما بهتره از آموزش دانشگاهتون پیگیری کنید که معافیت شما رو برای نظام وظیفه رد کنن
.
خب رفتیم نظام وظیفه من ساعت 7 امشب به یزد اعزامم .
87
حالا چرا 7 شب!!!!!نقل قول:
واسه آموزشی ؟؟؟؟
بیا اینجا خودم حواتو دارم :10:
.