p990 مشکل ساعت داره، عادت میکنی:46:نقل قول:
Printable View
p990 مشکل ساعت داره، عادت میکنی:46:نقل قول:
بر اساس قوانین سایت جواب میدمنقل قول:
نوشته شده توسط bilingual_2007_new [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- از کپی کردن مطالب سایت ها و وبلاگ ها جدا خودداری کنید .
16- كليه امكانات مورد نياز براي فارسي نويسي در انجمن محيا شده و كليه تاپيك هاي غير فارسي حذف خواهد شد.
نقل قول:
دوست عزیز شما ابتدا وارد file manager بشو ( tools==> file manager) حالا هر فایل یا فایلهایی که دوست دارید رو mark کنید و بعد بالای صفحه یه فلش هست اونو بزن و برو به این قسمت edit==> move to ، copy to
حالا هر جایی که خواستید move یا copy کنید
copy همان copy است , move همان cut
موفق باشی:11::46:
بابت سوال دومتون باید عرض کنم که من هم w810 داشتم و الان p990 دارم، ولی به این مشکل بر نخوردم!!!
دستت درد نكنه ولي اينم نيست چون sms هاي sim صفر است ولي اين عكسه كه گفتي درستهنقل قول:
من تازه پی990 خریدم این uiqیعنی چه
دفترچه راهنمای فارسی اونواز کجا میتونم پیدا کنم توی اینترنت هم پیدانکردم
برنامه ای برای sms نصب نکردی؟ اگه نصب کردی پاک کن.نقل قول:
گوشی رو یک بار خاموش کن، باطری رو در بیار ، چند لحظه واستا دوباره جا بزن روشن کن ببین هنوز این مشکل هست.
اطلاعات کامل در مورد UIQ (ویکی پدیا):نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به طور خلاصه یک رابط کاربری به صورت" تاچ اسکرین" هست.
فکر نکنم هنوز دفترچه فارسیش اومده باشه.
سلام به همه شما دوستای عزیز
دوستان من قصد دارم گوشیمو عوض کنم.
یا پی 990 یا 5700 میخوام بخرم.راستش تا دیروز پی990 ترجیه میدادم.ولی دیروز یکی از دوستان به من گفت که این گوشی مدام مشکل پیدا میکونه و هی ریست میشه و قفل میکنه.
آیا واقعیت داره
سلام دوستت درست میگه اما این گوشی برای کسایی هی ایراد پیدا میکنه طرز استفاده ی از این گوشی رو بلد نیستن و همینطوری هم هست . این گوشی برای کسایی خوبه که دیگه دست و بالشون بازه و دیگه حوصله کار کردن با دگمه ها رو برای هر کاری ندارن من تا الان تمام گوشیهام نوکیا بوده و واقعا از این مدل گوشیها خوشم نمیومد بخاطر همین p990 گرفتم:5:نقل قول:
بستگی به خودت داره، که از گوشیت چه انتظاری داشته باشی.نقل قول:
کار کردن با این گوشی احتیاج به یکم اطلاعات داره. اگه زیاد با گوشی ها کار کرده باشی می تونی باهاش کار کنی.
اون طوری هم نیست که دوستت گفته، هر موقع احتیاج باشه خودش رستارت می کنه که خیلی کم پیش میاد مگر چه برنامه سنگینی باز کنی.
اگه یه گوشی راحت، بی دنگ و فنگ، غیر پیچیده، ساده و ... می خوای این گوشی واست خوب نیست.
نقل قول:
دوست عزیز فکر نکم نیازی به دفترچه باشه ، دوستان عزیزی که در اینجا فعالیت میکنند قصدشون تبادل اطلاعات هست، پس بدون هیچ نگرانی ای هر سوالی که برات پیش اومد حتی ساده را اینجا مطرح کن و مطمئن باش که اینجا هر کی اطلاعاتی در اون زمینه داشته باشه، به شما کمک می کنه
موفق باشی:11:
عزیز میتونی یه عکس از صفحه desktop بگیری که ببینیم اون عکس دقیق چیه؟!1:19:نقل قول:
اون کار دوست خوبمون ramin2020 رو هم انجام بده
راستی گوشیت آپدیت هست؟
اگه نیست یه آپدیت کن
موفق و پیروز باشی:11::10:
سلام
چه جوري گوشيمو آپديت كنم؟
لطفا يه توضيح توپ در اين باره بديد (من مبتدي هستم)
پيشاپيش ممنون
دوست عزیز من جواب شما رو سریعا در پست 2448 دادمنقل قول:
اینم لینکش
اگه سوالی باز بود در خدمتمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1645514&postcount=2448
موفق باشی
:11::10:
با سلام خدمت دوستان آقا من گوشیم به شدت قات زده .لاهاش عکس می گیرم بازش نمیکنه یا فایلی که با بلوتوس گرفتم وقتی سیوش می کنم باز نمیشه ولی وقتی که تو مسیج هاست باز میکنه یا فیلم هایی که با خودش گرفتم باز نمیکنه مشکل کار کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/:11:
خیلی ممنون از شما وتمام دوستان راستشو بخوای من چیز زیادی درباره گوشی و کارایی های اون ندارم اگه کسی بتونه ولطف کنه وحوصله داشته باشه به قول معروف ازب بسم الله برام بگه تا اخر پیشاپیش از همه اونایی که کمک مکنن تشکر میکنمنقل قول:
دستت درد نكنه آقا راميننقل قول:
آقا hamed1987 نه برنامشو ندارم آپديتم نيست چون اينترنتم ازين پر سرعتا نيست نمي شه مخصوصا با كامپيوتر من كه به زور بالا مياد
دوباره به همه دوستان می گم، هر موقع مشکل عجیبی بود قبل از تاپیک زدن گوشی رو رستارت کنین. به شکل زیر اگه انجام بدین خیلی بهتره: (h_mj298 شما هم این کارو انجام بده ببین مشکلت حل بشه یا نه.)نقل قول:
گوشی رو یک بار خاموش کن، باطری رو در بیار ، چند لحظه واستا دوباره جا بزن روشن کن ببین هنوز این مشکل هست.
در ضمن آپدیت هم خیلی از مشکلات رو حل می کنه، حتی باعث میشه گوشی بهتر کار کنه.چندتا پست بالاتر دوستمون hamed1987 ،لینک آموزشیشو گذاشته.
خوب یهو بگو دفترچه رو ترجمه کنیم دیگه! :31:نقل قول:
نمیشه که همه رو بگیم، شما یه مدت با گوشیت کار کن، هرجا مشکلی یا سوالی بود بپرس ما جواب می دیم.
این گوشی کار زیاد انجام میده.:8:
مستر رست بکن ببین حل میشه.نقل قول:
دیگه داره مشکلت حاد میشه. از اول اینطوری بود یا تازگی اینطوری شده؟
آپدیت هم بتونی یه جوری ردیف کنی خیلی خوبه.
به امید پیروزی :31::46:
نقل قول:
دوست من ، ramin2020 جان راست میگه، به حرفاش گوش کن حتی اگه درست نشد جای نگرانی نیست، برو یه کافی نتی که adsl پر سرعت داشته باشه، اونجا آپدیت کن راحت:27:
من خودم با dial up ، حدودا 4:30 طول کشید که آپدیت کردم:8:
واقعا می ارزه
بازم میگیم
آپدیت
UPDATE
آپدیت
update
آپدیت
UpDaTe
آپدیت
uPdAtE
موفق باشی:11::40:
سلام به تمام دوستان مخصوصا hamed 1987 كه جواب سوالاتم را داد . من يك پيشنهاد به تمام دارندگان p990 مي كنم ,از نصب برنامه Swiss manager غافل نشيد . به قول دوستي در يك انجمن ديگه كه ميگفت :داشتن اين برنامه از نان شب هم واجبتره ! بله من فكر ميكنم با اين برنامه ديگه چيزي بنام هنگ شما را اذيت نخواهد كرد . البته اگه درست با هاش كار كني .
يك سوال : آيا جايي يا كسي هست كه گوشي را آپديت ,نه فلش ,كند. اگه هست لطفا آدرس ؟ چون من دسترسي به ADSL ندارم .متشكرم .
سلام دوست من:20:نقل قول:
طی پستهای گذشته ای که دادم ، چرا خودت آپدیت نمی کنی؟
خیلی ها بدون ADSL آپدیت کردن مثل خود من:8:
اگه هم نگرانی ای داری، برو یه کافی نت با max ، 2000 ، 3000 تومن تمومش کن :27:
الکی پول مفت به اونا نده که واست آپدیت کنن:21:
تازه زیاد نمیشه بهشون اطمینان کرد ، یه سری از آپدیت کردن توسط دیگران ناراضی بودن:41:
بازم در خدمتم
موفق باشی:11::10:
[چطوری میشه تلفنی که شده را پاک کرد
سلام دوستان و خسته نباشين .
مشه در صورت دسترسي به اينترنت تو گوشي از اينترنت گوشي اين كار رو كرد ؟
خوب واسه اين كه اين كار رو بكنين . وقتي وارد call log شدين . پايين كنار گزينه call يك شكل وجود داره كه يا شكل منفي يا مثبت اگه مثبت كه مي توني راحت با استفاده از كيبورد هم پاكش كني . Del , okنقل قول:
يا اينكه بري روي گزينه بالايي كه نوشته outgoing از اونجا گزينه ي edit , delete entry
اگه هم توي اون گزينه منفي بود روش كليك كن تا مثبت بشه و مثل بالايي پاكش كن .
نه عزیز. باید از طریق کامپیوتر انجام بدی. باید با کابل به کامپبوتر وصل بشه. گوشی که نمیتونه هم از اینترنت آپدیت خودشو بگیره هم همزمان خودشو آپدیت کنه!نقل قول:
دوستان یکی به من بگه که چطوری P910i را فارسیش کنم
که بشه هم فارسی نوشت هم صفحات وب فارسی رو دید
سلام این جا بیشتر برای uiq3 هست و شاید جوابتو نتونی بگیرینقل قول:
سلام،
آقا من ديگه عصاب ندارم، هرجا خواستم نرم افزار مخصوص فارسي ساز p910i رو دانلود كنم لينكش Error ميده؟!!!
خواهش ميكنم يه بزرگواري هم لينك نرم افزار و هم روش نصبشو براي بذاره....
نقل قول:من برنامه اس ام اس رو پیدا کردم، البته فقط حروف عربی داره.نقل قول:
اگه خواستین بگین بذارم.
دوست عزیز با ااین برنامه میشه صفحه وب فارسی رو دید
ممنونم میشم اگر بذارید
نقل قول:
نوشته شده توسط maria42 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[چطوری میشه تلفنی که شده را پاک کرد
نیگاه کون برو توی call هات بعد یه قسمتی اون بالای صفحه هست ( دارم Flip open رو می گما ) یه دونه بزن تا همون اطلاعات و ... بیاد یه قسمتی هست نوشته یا External mode یا compact mode (از غلط املایی غلط نگیرید ) اگه روی کامپکت هست بزارش روی اکسترنال بعد هر کدوم رو خواستی با کیبورد گوشی del , ok کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10-04-2007, 07:51 PM # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه 152 رو خوندم طرف عجب مایه داریه میگه چند تا گوشی دارم n90 , n80 , n70 , k800i و یه چند تای دیگه که گفته با P990 بیشتر حال میکنه و اینا ولی بقیه شو دیگه حال نکردک ( البته چند تا عکس هم با دوربین N80 و p990 گرفته گفته مقایسه کنید 80 مثله دوربین 1.3 هست 990 مثل 3.2
کاش دوربین 990 مثل k800 3.2 با فوکوس قوی ، لرزه گیر و سایبر شات بود
با ADSL چه قدر طول میکشه آپدیت کنیم ؟
روشی برای مستر ریسیت وجود نداره که فون لوک رو فراموش کرده باشی ؟
اصلا روشی برای درست کردن پسورد فون لوک که فراموش کرده باشی نیست ؟
مستر ريست حل نكرد از اول نهنقل قول:
حامدجان دستت شما هم درد نكنه چشم آپديت واجب شديم آقا اينجا چرا دكمه تشكر نداره
چشمت بی بلا دوست عزیزم:11:نقل قول:
فقط بابت آپدیت از این لینک کمک بگیر
خیلی کارسازه:46:
جواب موفقیتت رو به ما هم بگوکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1645514&postcount=2448
سوالی هم بود بازم در خدمتیم:10::11:
با سلام به کمک شما در مورد پی 990 احتیاج دارم لطفا مرا راهنمائی کنید
سوال : کار Tty در گوشی چیست ؟
توی tools -call manegr -TTY قراردارد
با عرض خسته نباشيد خدمت همه دوتا سوال داشتم در مورد p990:
1_برنامه منشي تلفن كه كاملا كار بكنه براش هست؟
2_فايل هاي ورد و پي دي اف فارسي را ( با هر حجمي)مي تونه بخونه؟
3_امكان ضبط مكالمه بدون صداي بوق هست؟
1. من خيلي قبل تر از اينكه p990 بگيرم دنبال اين برنامه گشتم ولي يا اصلا" وجود نداشت اگه هم بود كه مال ساير گوشي ها بود نصب نمي شد حالا اگه پيدا كردين به ما هم بگين ممنون مي شيم .نقل قول:
2. فكر نكنم با هر حجمي بخونه البته گوشي من آپديت نيست شايد اگه بود مي خوند ولي اگه خيلي ديگه بخواد( در صورت آپديت نبودن ) شاهكار كنه تا 500 KB مي خونه .
3. اين يكي رو ديگه بايد بقيه دوستان جواب بدن چون اصلا" اين برنامه رو ندارم يا نمي دونم كه تو گوشي هست يا نه ؟ !! :41:
نقل قول:
ممنون ميشم بذاريد دوست عزيز.:11:
فكر ميكنم روششم هموني باشه كه در صفحه اول يا دوم همين تاپيت آورده شده؟