سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط m39
شما تو بازی کلید i رو بزن درست میشه
Printable View
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط m39
شما تو بازی کلید i رو بزن درست میشه
لطفا چندتا سرور خوب براي بازي هاي آن لاين معرفي كنيد مي خوام كل همرو بخوابونم.(فقط هم به ADSL 128 كيلو بيت بر ثانيه بخوره هم آدرس كاملشو بديد بتونم Add server to list رو بزنم) :rolleye:
Ali-Bahal
باید حواسشو پرت کنی...مثلا با اسموک یا فلش یا....
1.طرف خط گرفته یعنی اینکه نشونه رو یه جایی نزدیک در رو حدود مخ میگیره که اگه کسی از اونجا اومد بیرون هدشات بشه.کسی که خط میگیره هواسش فقط باید به نشونه باشه تا کسی از خطش رد نشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Ali-Bahal
2.تیر اکثر تفنگ های کانتر از درها, جعبه ها,گوشه های دیوار و بعضی دیوارها رد میشه.یه موقع شما یه جوری جایتان
را تابلو می کنید,یه موقع طرف حدس میزنه شما پشت فلان دیوار یا جعبه خف کرده اید به همین خاطر اونجا رو به رگبار میبنده و اگه شما اونجا باشین ...
3.اون دیگه بستگی به خودتون و جاتون داره فقط سعی از خط اسنایپر یه جوری در برید.بپرید,اسمک و فلش بندازید و....
بعد سعی کنید بدون اینکه ثابت بمونید طرف رو در سریع ترین زمان ممکن بکشید.هیچ وقت جلوی اسنایپر ثابت نمونید و تکان های عرضی طولانی نخورید و سعی کنید تکان های منظم هم نخورید.
موفق و پیروز باشید ;)
آرش جان شماره 1 را کامل توضیح و آموزش می دهی ما هم یاد بگیریم
سلام اگه ميشه كد هاي بازي كانتر رو برا من بنويس چون اخه من بهش خيلي نياز دارم كد ها با معني فارسي
مرسي
اسم كامل بازي: counter strike condition zero 1.7
اگه میشه یه سری رمزهایی رو بگین که اکثر این گیمر ها در گیم نت ازش استفاده میکنم
من وقتی گیم نت میرم یارو قبل از اینکه بازی کنه یه 1 کیلویی فقط رمز وارد میکنه
هر چی هم میبینم هیچ چی نمیفهمم
یه سری کد مشتی واسمون بذار که خیلی تو گیم نت ها استفاده میشه بعدشم قشنگ توضیح بده که چه عددی جلوش قرار بدیم و یا قبل یا بعدش restart بدیم یا نه و یا فقط سرور میتونه استفاده کنه و.........
خیلی خیلی ممنون میشم
اگه ميشه يكي رمز هاي بازي منو بگه چون من تو خونه بازي ميكنم و رمزا كار نميكنه يكي رمز باري counter strike condition zer 1.7 رو بگه كع من خيلي نياز دارم بامعنيش و توضيح كامل
بابا من تمام جاهاي اين رو ديدم ولي هيچ كدوم از كدا تو كانتر من عمل نميكنه من اول كد ها رو ميبينم خوشحال ميشو ولي نميتونم كار كنم ناراحت ميشم اگه كسي كد هاي كانتر منو داره حتما بنويسه اخه من از بچگي ( يني 7 سالگي) با كانتر بزرگ شدم ولي حالا رمزاشو نمي تونم پيدا كنم اگه كسي داره حتما به من بگه روي جلد بازيه من اينجوري نوشته بود
بابا من تمام جاهاي اين رو ديدم ولي هيچ كدوم از كدا تو كانتر من عمل نميكنه من اول كد ها رو ميبينم خوشحال ميشو ولي نميتونم كار كنم ناراحت ميشم اگه كسي كد هاي كانتر منو داره حتما بنويسه اخه من از بچگي ( يني 7 سالگي) با كانتر بزرگ شدم ولي حالا رمزاشو نمي تونم پيدا كنم اگه كسي داره حتما به من بگه روي جلد بازيه من اينجوري نوشته بود
counter strike condition zero 1.7 من هرچي رمزاي شما رو ميزنم انجام نميشه من تو خونه بازي ميكنم ايا علتش اينه؟