انریکه: رقبای ما امتیاز از دست نمی دهند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسلونا سه بازی برای رسیدن به قهرمانی لالیگا پیش رو دارند و با زدن 14 گل در دو بازی مقابل دپورتیوو لاکرونیا و اسپورتینگ گیخون شرایط بحرانی را پشت سر گذاشته اند.
آبی اناری ها ها با 82 امتیاز در صدر قرار دارند و تیم های اتلتیکو مادرید و رئال مادرید هم در رده های دوم و سوم منتظر لغزش بارسا هستند تا بتوانند صدر جدول لالیگا را پس از 25 هفته تصاحب کنند.
لوئیس انریکه معتقد است که تیم های رقیب امتیاز از دست نخواهند داد و به بازیکنانش می گوید که فقط باید به فکر پیروزی در بازی های خود باشند.
انریکه به خبرنگاران گفت:
من فکر نمی کنم که رقبای ما در این سه بازی باقی مانده امتیاز از دست بدهند. ما نباید منتظر شکست آنها باشیم.
ما فقط باید به فکر پیروز شدن در بازی های باقی مانده باشیم تا بتوانیم قهرمانی را کسب کنیم. |
لوچو در ادامه به نیمار اشاره کرد و گفت:
نیمار در بهترین حالت خود نیست. او این موضوع را پنهان نمی کند. او به تنهایی می تواند بهترین بازیکن باشد.
او باید تلاش بیشتری بکند تا بتواند مجدد تمرکز خود را بدست بیاورد. حتی اگر او نتواند گلزنی کند.
هواداران چندین بار نام او را صدا زدند و تشویقش کردند و من امیدوارم که روند ادامه یابد.
|
انریکه در انتها اظهار داشت:
من به تیمم خوشبین هستم، چرا که می بینم شرایط دشوار و پیچیده تغییر کرده است و نکته مهم این است که افسردگی از تیم خارج شده. |