رفیق الکترو smoke میگرفتی شرف داشت به ساقه طلایی:n02:دهن آدمو کویر میکنه:n02:نقل قول:
من زمان رژیمم خیلی ساقه طلایی میخوردم.مدیر باشگام میگفت اصلا چاق نمیکنه و بدلیل سبوسی که داره از ریزش موهات جلوگیری میکنه
Printable View
رفیق الکترو smoke میگرفتی شرف داشت به ساقه طلایی:n02:دهن آدمو کویر میکنه:n02:نقل قول:
من زمان رژیمم خیلی ساقه طلایی میخوردم.مدیر باشگام میگفت اصلا چاق نمیکنه و بدلیل سبوسی که داره از ریزش موهات جلوگیری میکنه
یقه بالا می دهیم...سیگار به ته رسیده میان لب...به دیواری تکیه می دهیم...نه که کارآگاه باشیم...نه...بدبختیم.......نقل قول:
همون نتیجه داد. تازه ببین چقدر خاصیت هم داشته ما خبر نداشتیم.نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------
یکی پرچم رو از ما بگیره بریم بخوابیم.فردا امتحان داریم. مرتیکه :n34::n34::n34: آخه 24 اسفند امتحان میان ترم می گیرن؟
درود بر سید محمد عزیز :n12:نقل قول:
محسن رو که همیشه عشق است.:n12:
آره خیلی اسمایلی جالبیه. حس دقیقی داره. اول با ناراحتی به سیگاری که داره خاموش میشه نگاه میکنه و بعد یه پک عمیق میگیره و نگهش میداره بعد با یه لبخند تلخ بیرون میده و نگاه میکنه. لبخندش جوریه که انگار فقط تونسه بصورت موقتی یه سری دردارو کمتر کنه ولی دوباره دردا برمیگردن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه اوه!
چه خبره اینجا؟
اون پنجره رو واکنین.
چه دودی گرفته تاپیکو ...
آقایون سیگاری لطفا یکم مراعات ما هم بکنید دیگه.:n02:
عجب استادی دارید خدا وکیلی.خدا ازش نگذره.بده من عزیز پرچمو بگیر بخواب.من امشب زیاد دانلود دارم فعلا بیدارمنقل قول:
خندم گرفت:n02:نقل قول:
چشم پنجره رو هم باز میکنم
نقل قول:
تکلیـــــف گفتـــنی هــــا کــــه معلـــــوم اســــت …
زحمــــت نگفتنــــی ها هـــــم مــــی افــــتد بـــــر گــــــردن سیگــــــار …
عزیز من دیوانه ی چاووشی بودم.هنوزم بهش علاقه دارم.یعنی به جرات میتونم بگم بالای 50بار موزیکای آلبوم یه شاخه نیلوفر رو گوش کردم و با تمام وجود لذت بردم.واقعا نمیدونم چرا پاروی بی قایق رو اینجوری کردنقل قول:
درضمن این موزیک Zakhme_Zabon_Live رو نمیتونم کاری کنم نذارمش رو repeat
نقل قول:
سیگار...
گاهی فـــــــقـــــط یک سیگار نیست!
شاید بهانه ی کبریتی است تا در تاریکی افروخته شود!