پرينتر من هم وقتي يكي از كارترجاش تموم ميشه حتما بايد اون عوض شه تا پرينتر كار كنه. شما هم بايد اوني كه تموم شده عوض كني.نقل قول:
Printable View
پرينتر من هم وقتي يكي از كارترجاش تموم ميشه حتما بايد اون عوض شه تا پرينتر كار كنه. شما هم بايد اوني كه تموم شده عوض كني.نقل قول:
لطفا پرینترهای hp1610, 1020 , 1018 رو از نظر کارایی و قیمت مقایسه کنین. کدومشون بهتره؟ من حدود 130-140 تومان می تونم خرج کنم. ضمنا من اطلاعات زیادی در باره پرینترها ندارم. فروشنده به من گفت که کارتریج 1020 بعد از دو بار شارژ باید عوض شه. آیا این حرف درسته؟ و اینکه هزینه شارژ و خرید کارتریج جدید هر کدوم حدودا چقدره؟ ممنون.
من تازگی کارتریج سیاه پرینتر لیزری hp1600 رو شارژ کردم ولی پس از شارژ، یک پس زمینه خاکستری روی پرینتها میزنه. :41:آیا کسی میدونه مشکل چیه و چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟:20:
:42:سلام در مورد پرینتر به طور کلی مطلب به زبان انگایسی فوری فوری فوری ( خیلی فوری نیازمندیم) اگه به شکل اسلاید باشه عالیه خیلی ممنون.نقل قول:
به اين تالار خوش آمديد.نقل قول:
يعني چي مطلب در مورد پرينتر ميخوام. يعني فرقي نمي كنه چه مطلبي باشه؟ اگه فرقي نمي كنه، اينجا يكعالمه اسلايد در مورد پرينتر هست:
کد:http://www.google.com/search?hl=en&lr=&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=kUh&as_qdr=all&q=printer+filetype%3Appt&btnG=Search
سلام دوستان يه بار دیگه مشکلم رو مطرح می کنم اگه ميتونيد کمک کنیدلطفا.
من باید دو تا پرینتر بخرم (یکی dotmatrix و دومی inkjet) فقط بایدسه تا ویژگی داشته باشند:
1-مستقیما و بدون پرینتر سرور به شبکه LAN وصل بشن
2- این پروتکل رو ساپورت کنن SNMP(Serial Network Management Protocol)
3- در بازار ایران قابل تهیه باشه
هر نوع پرینتری از هر سازنده ای که میشناسید بگید(قیمتش هم مهم نیست)
اگه گاتالوگ یا توضیح فنی از پرینتر داشتید ممنون میشم اگه لینک دانلودش رو بذارید.
قبلا از توجهتون سپاسگذارم
بابا اين كه شد تاپيك سوال. جوابا رو كسي نمتونه بده ؟!
کسی نمی تونه جواب بده؟نقل قول:
سلام می شه به ما هم یاد بدین که چطور می شه کاتریج چاپگر جوهر افشان Hp رو چطور می شه شارژ کرد مدل دست گاه هم D5063 هستش مرسی
:40:خیلی ممنون؛نقل قول:
یه کنفرانس در مورد پرینتر دارم که باید به صورت انگلیسی به طور خلاصه و کامل به شکل اسلاید تحویل بدم و توی 5 تا 6 دقیقه فارسی توضیح بدم هیچ مطلبی هم ندارم
سایتی که معرفی کردین خیلی کمکم کرد از راهنمایی تون خیلی ممنونم :wub: