من ک فعلا رو چهار مگ 5 گیگ 35تومن موندم میترسم عوضش کنمنقل قول:
Printable View
من ک فعلا رو چهار مگ 5 گیگ 35تومن موندم میترسم عوضش کنمنقل قول:
این سرویسی که میگی در پنل من نیست. برای من دو تا سرویس 4 مگ هست یکی 15 گیگ 50 تومان و یکی 30 گیگ 60 توماننقل قول:
دوستان يه سوال
ميشه به غير از مودم هاي خود مبين نت مودم ديگه اي استفاده كرد؟
اگه آره چه مدل هايي و چطوري ؟
سلامنقل قول:
پکیج ۴ مگ برای ما زیر ۱۰ مگابیت سرعت نداده اخرین باری که داشتم
سلام
توی طرح بهاره برای سرعت 1024 گذاشتن، به نظرتون این سرعت به درد بخور هست؟ کسی میتونه یه تست سرعت بزاره برای من ازش؟
- - - Updated - - -
سلام
توی طرح بهاره برای سرعت 1024 گذاشتن، به نظرتون این سرعت به درد بخور هست؟ کسی میتونه یه تست سرعت بزاره برای من ازش؟
نقل قول:
من الان خونه نيستم وگر نه تست ميزاشتم برات.
سرعت بالاتر از يه مگ هست برا من (حدود 2 مگ بستن) سرعت دانلود حدود 240 تا 280 هست.
مبین نت هنوزم قانون شبانه که فقط تا 2 برابر حجم روزانه با سرعت بالا میتونی دانلود کنی رو داره یا نه؟بعدشم تازه الان با گذاشتن طرح 4 مگ تازه پهنای باند رو به 2 مگ رسونده؟اون زمونا که با سرویس 2 مگابیت هم پهنای باندش روی 2 مگابیت بود و سرعت دانلودش روی 250 کیلوبایت.الان چطوره؟
سلام
وضعیت مبین نت چطوره این چند ماه اخیر؟
من هرمزگان جاسک هستم از بعد عید پهنای باندش خوب شده، همه رفتن سراغ ایرانسل مبین نت خلوت شده اینجا، البته منم فروختم چون به صرفه نبود، بار آخر کل حجممو از شبانه کم کردنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام سعید جاننقل قول:
والا منم به خاطر قضیه صرفه بودنش با توجه به حجم بالایی که داریم در ماه ۳۰ گیگ تقریبا دارم روش فکر میکنم چون ۴ مگ برای من ۹۰۰ کیلو بر ثانیه سرعت میداد