سلام دوستان میدونم ربطی به موضوع تابیک نداره ولی تورنت هم مثل idm قابلیت ایست و استارت داره؟؟؟؟؟؟؟؟ میخاستم فصل 1 سریال arrow رو دان کنم 40 گیگ هست.ممنون
Printable View
سلام دوستان میدونم ربطی به موضوع تابیک نداره ولی تورنت هم مثل idm قابلیت ایست و استارت داره؟؟؟؟؟؟؟؟ میخاستم فصل 1 سریال arrow رو دان کنم 40 گیگ هست.ممنون
تا جایی که من می دونم شما حتی اگر از اپراتور دیگه ای هم سیم کارت نداشته باشی تو سرچ شبکه ها می یادنقل قول:
پس ارتباطی با خرید بسته نداره
دقیقا واسه منم همین اتفاق افتادنقل قول:
دیروز که داشتم با 3g وبگردی میکردم دوستم زنگ زده که 1ساعته داری با کجا حرف میزنی؟!
هرچقد می گیرمت میگه در حال مکالمه هستی ...
پس از چند روز قطعی دوباره تری جی همراه اول در لواسان راه اندازی شد
یک سوال داشتم چگونه میتونیم تمدید خودکار بسته اینترنت دوباره فعال کنیم
فکر کنم بع از خرید بسته اتوماتیک تمدید فعاله و یک کد داره که برای غیرفعال کردن تمدید خودکار بسته باید بزنیدنقل قول:
با خاک یکسان شه همراه اول.. ساعت 11 شب داشتم از سر کار برمیگشتم تو خیابون آزادی روبه روی مترو آزادی تو پیاده رو گفتم بیایم این 3G همراه اول رو تست کنیم ..
یه دقیقه نگذشته بود که دیدم گوشیم هم تو دست منه هم تو دست یکی دیگه که رو موتوره.. خلاصه گوشیو ول نکردم با یه چیزی مثل باتوم زد رو دستم و گوشیمو بردن..
این همراه اول همش برا من که ضرر بوده.. خاک ب سرشون با این اینترنت نسل سوم..
دقیقا یکی از دوستان من اواخر مرداد امسال ساعت 12شب تو همین ازادی داشت با گوشیش کار میکرد که زورگیر ایفون 5s رو ازش گرفتن و فرار کردن |:نقل قول:
--------------------
هفته پیش که تهران بودم پوشش تهران اصلا جالب نبود. فقط در اطرفا نمایشگاه تلکام پوشش رو تکمیل کرده بودن.
تست سرعت 3G همراه اول در اصفهان با قدرت سیگنال 100% در مناطق زیر:
1- خیابان ولی عصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- خیابان نشاط
3- چهار باغ عباسی
4- پل بزرگمهر
سلام تورنت رو بی خیال برنامه Adm در اندروید قابلیت ایست و استارت و سر ساعت وای فای رو روشن می کنه بعد شروع به دانلود و سر ساعت تعیین شده هم دانلود فایل رو ایست می کنه.از یک سایت دانلودش کن کافی نام فیلت رو در acff.ir جستو جو کنی .اینم لینک برای آموزش قسمت برنامه ریزی Adm. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]