پس این میتونه کمبود بازیکن باتجربه تو تیم ما رو نشون بده.نقل قول:
اگه مربی دوتا بازیکن داشته باشه که یکی باتجربه مثل معروف و یکی مثل اون داشته باشه،سعی میکنه تو مسابقات حساس از کدوما استفاده کنه؟
Printable View
پس این میتونه کمبود بازیکن باتجربه تو تیم ما رو نشون بده.نقل قول:
اگه مربی دوتا بازیکن داشته باشه که یکی باتجربه مثل معروف و یکی مثل اون داشته باشه،سعی میکنه تو مسابقات حساس از کدوما استفاده کنه؟
مطمئناً اگه همشهری ما(حمزه)بود خیلی کمکمون می کرد و همینطور یه بازیکنی داشتیم که یکی دو ساله ازش خبری نیست محمدکاظم
وقتی سن بچه ها رو میبینم کیف میکنم چون میدونم سالهای دیگه تیممون تیم قدرت مند تمام عیار میشه
نقل قول:نقل قول:حمزه زرینی به دلیل مصدومیت دعوت نشد و به همراه علیرضا نادی اسمش تو بین 24 بازیکن دعوتی به مسابقات بازی های اسیایی اینچوئن کره جنوبی قرار داره و ممکنه با صلاح دید کادر فنی استفاده بشه ازشنقل قول:
محمد محمدکاظم به دلیل مصدومیت های پی در پی انگار برای همیشه از سطح اول والیبال به دور میمونه و کنار رفته
حرف شما درسته اما یه چیز رو نباید فراموش کنیم و اونم اینه تیم ما وابستگی زیادی به بهترین بازیکنش(سعید معروف)پاسور تیمش داره و با توجه به 29 ساله بودن معروف و اختلاف فاحش ایشون با امثال مهدی مهدوی باید فکر اساسی به این پست تیم بکنن مربیان و مسئولاننقل قول:
میرزاجانپور تو ست آخر چند امتیاز هدر داد ؟ من بازی ندیدم چون خوابم برد.
بنظرم مهدوی اصلا بازیکن ضعیفی نیست مساله اینه که معروف خیلی استثنائیه واسه همین هم فعلا بهترین پاسور دنیاست و همه حسرت داشتن یکی مثل اونو در تیمشون دارند! جالبه هر تیمی با ایران بازی میکنه معمولا آخر بازی از عملکرد کم نقص معروف هم تعریف و تمجید میکنند.نقل قول:
من هم مثل شما امیدوارم جایگزین های استثنائی مثل معروف کشف و تربیت بشند مخصوصا که مهدوی هم سن و سالش کم نیست!
اتفاقا میرزا جانپور بد بازی نکرد اما ست پنجم که خیلی حساسه و 15 امتیاز بیشتر نیست یکی دوبار توپشو با بی دقتی به بیرون زمین زد و یکبار هم موقع زدن دوبله وسط (پایپ) پاش روی خط رفت. شاید اگر کمی بیشتر دقت میکرد ما برنده بودیم . اما کلا شاید و اگر و باید بیخیال شد. لهستان هم خدائیش خیلی خوب و عالی بازی کرد و اکثر آبشارهای ما حتی آبشارهای سرعتی موسوی رو دریافت میکردند!! خوش شانسی شون هم بی تاثیر نیود . اصلا یه وضعیتی ...نقل قول:
درکل باید بیخیال مسائل صعود بشیم و باید با تمام قدرت بریم سروقت صربستان و با شایستگی کارمون رو تکمیل و تمام کنیم. مهم اینه که همه دنیا مارو تحسین میکنند.
کشف و تربیت که شدن و میشن و مهم تر اینه که اونایی که کشف میشن حفظ بشن.همین الان تیم ملی نوجوان ایران قهرمان اسیا شد بدون حتی دادن یک ست به حریفان.البته که کار فدراسیون والیبال بسیار خوبه و من امیدوارم این بازیکنان محو نمیشن مثل ورزش فوتبال.نقل قول:
من هنوز دنبال آمار بازیکنان هستم :n02:
اکثرا دارن به میرزاجانپور حمله میکنند فقط به خاطر اینکه در اون صحنه پاش روی خط بود اما من در کل بازی این بازیکن رو ضعیفترین بازیکن تیم دیدم.با اینکه امتیازاتی هم برای تیم آورد اما در دفاع امتیاز داد،در حمله امتیاز داد و کلا پاشنه آشیل تیم شده بود.
اینکه جوان هست و کم تجربه و ... هم بماند.
ضمنا درمورد بحث قدرت بدنی این رو بگم که در ورزش حرفه ای قدرت بدنی و آمادگی بدنی یکی از شرایط موفق هست.اینها رو باید در کنار آمادگی روحی روانی و تفکرات حرفه ای ورزشکار در موقعیتهای مختلف گذاشت.هوشمندی بازیکن در نوع دفاع،مقدار پرش،زاویه ضربه زدن،نگاه دقیق و ... از هر چیز دیگه مهمتر هست.
یه نگاه به آنالیز مربیان بکنید میبینید که همیشه دارند این نکات رو به بازیکنان گوشزد میکنند.
امشب نهایتا ایران و فرانسه باید 3-1 پیروز بشوند تا صعود کنیم که امیدوارم این اتفاق بیفته.
ضمن اینکه الان تیم نوجوانان رو داریم که میتونه پایه خوبی برای آینده و ادامه این پیشرفت باشه.