خلاصه اي از ويديو رو مينويسيد تا ما نريم اين همه راهو؟؟ فيلچر دانلود و غيره
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
خلاصه اي از ويديو رو مينويسيد تا ما نريم اين همه راهو؟؟ فيلچر دانلود و غيره
Sent from my iPhone using Tapatalk
من خودم هم دقیقا که نفهمیدم چی میگه چون انگلیسی صحبت میکرد. ولی توی این کلیپ دو تلویزیون سونی و سامسونگ رو در کنار هم قرار داده بود که نشون میداد بعضی تصاویر که تقریبا نامرئی هستن در تلویزیون سونی دیده میشن ولی در سامسونگ به دلیل شفافیت تصویر جزئیات به خوبی نمایش داده نمیشن.نقل قول:
سلام
دوستان عزیز من یک 828 - 50 اینج دارم
چطور روی دیوار نصب کنم
گویا این مدل با پایه رو میزی و قطعات داخل جعبه قابل نصب بر دیوار هست ولی جای پیچ ها و نحوه قرارگیری پایه رو نمیدونم
این قضیه حل شد
مسیله بعدی اینه که من تا حالا از ریسیورش استفاده نکردم الان هر کاری میکنم چیزی پیدا نمیکنه
میشه کمکم کنید
- - - Updated - - -
این قضیه حل شد
مسیله بعدی اینه که من تا حالا از ریسیورش استفاده نکردم الان هر کاری میکنم چیزی پیدا نمیکنه
میشه کمکم کنید
تلویزیون سامسونگ دیگه بیش اندازه سایه ها رو مشکی خالص میکنه و خیلی جزئیات رو از دست میدید .نقل قول:
چند تا ویدیو هم دیده بودم که رنگ های سونی نسبت به سامسونگ با طراوت تر و چشم نواز تر بودن.:n40:
سلام در مورد سری c کسی اطلاعات داره
چه مدلی؟نقل قول:
قیمت؟
با سلام به همه دوستان
برای سری w600 آپدیت جدید ارائه شده. اگر کسی نصب کرده و راضی هستش لطفاً بگه بقیه هم انجام بدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اپدیت کردم و فقط به دنبال بحث حل مشکل زیرنویس فارسی بودم که متاسفانه روی این اپدیت هم خبری نبود ...نقل قول:
40w600b
دوستان یه سوال داشتم،من حدود سه هفته هست kdl42w828b رو گرفتم،امروز متوجه شدم روی صفحه یه نقطه سیاه هست(فکر کنم پیکسل سوخته باشه)،امکان از بین بردن نقطه سیاه هست یا نه؟