در مورد انتخاب open در مقابل closed : من همچنان نظرم اینه که ترجیحت رو عوض نکنی (به نظرم همین مدلهای closed خیلی هم خوب هستند) ... ثانیا نمی دونم وضعیت بودجه و هزینه ات الان به کجا رسیده .. اما مدلهای open کمتر و گرونتر هستند (توی این بازه لبه مرزی نزدیک 100 منظورمه) ، بخصوص در بازار کشور ما ... بهرحال اگه نظرت روی کارای open هست باید بری سمت کارای سن هایزری که وصفشون هم چند صفحه پیش مطرح شد ...
//
در مورد مساله هدفون و کارت صدا :
برداشت من اینه که شما یه سیستم صوتی (اسپیکر و مخلفات) چند تیکه هم داری و واسه همینه که صدا رو روی حالت چند به یک گذاشتی ؛ درسته؟
در مورد حالت اول : (از ویندوز ببری روی حالت 2.1) + هدفون وصل بشه پشت PC ... مشکل این حالت چیه؟ ... هم از نظر نرم افزاری ساده به نظر میاد و هم سخت افزاری و افت کیفیت هم نداری .. مشکل این روش چیه؟
حالت دوم : بسته به کیفیت سیستم صوتی ات ، افت کیفیت داری ولی اندکه ...
حالت سوم (یه کاری بکنی که هم هدفون داشته باشی و هم اسپیکر) : با توجه به پیش فرض و وضعیت موجودت نه ... مگه اینکه صدا رو ببری روی 2.1 و همون اول یه قطعه بذاری که مثل دو راهی عمل کنه و یه فیش ببره به هدفون و یه فیش به اسپیکر ... مشکل اینه که (بجز اینکه محدود به 2.1 میشی) ، اون قطعه راحت گیر نمیاد ... من ندیده ام ..