مبارک خریداران صبور باشه . قدم نورسیده از نسل جدید مبارکه. منتظر ورود مدلهای دیگه و مارکهای دیگه هستیم. مخصوصا خودم که بدجور دنبال ge40 هستم.
قیمت خوب و منصفانه ست . حداقل برای شروع خوبه. مخصوصا که این مدل با صفحه تاچ حدود 1050 دلاره.
البته علتش هم مشخصه! قبلا در پست اول توضیح داده بودم که معمولا نمایندگی ها در ایران ویندوز اورجینال رو حذف میکنند و اونو جزو سودشون حساب میکنند! یعنی 200 دلار معادل حداقل 600 هزارتومان (با قیمت فعلی دلار). بازم اشکال نداره . میگیم نوبره . اما با این قیمت دلار میتونه راحت تا 3.300 هم پائین بیاد.
چندتا سوالو جواب میدم.
این لبتاپ فقط یه پورت برای هارد دیسک داره (مهمترین نقطه ضعفش) لذا یا باید هارد مکانیکی کند اما با ظرفیت بالا را انتخاب کنید و یا هارد جامد ssd سرعت بالا اما ظرفیت پائین رو انتخاب کنید. لذا موقع خرید باید دقت کنید که اگه هارد ssd مد نظرتونه ، از همون اول درست تصمیم بگیرید . یعنی مثلا اگر الان ssd دار موجود نیست مفهومش اینه که بعدا اگه هارد ssd رو بهش اضافه کنید هارد مکانیکی رو دستتتون باد میکنه. یعنی حدود حداقل 200 تومن ضرر!
دوتا کانفیگ یکی با هارد یک ترا اما با سرعت 5200 دور ، و دیگری هارد 750 گیگ با سرعت 7200 دور با قیمت یکسان وجود دارند . اگه حق انتخاب داشتین حتما دومی رو انتخاب کنید.
کارت گرافیک 750 خیلی سریعه اما اینیکی با رم ddr3 هستش نه gddr5 لذا کمی کندتره.
درکل و درحال حاضر یکی از بهترین انتخابها در بازاره. لذت تصویر فول اچدی با پنل IPS اونم به صورت تاچ اسکرین و بدنه آلومینیومی تراش خورده در تمام قسمتهای بدنه ، با کیفیت صدای تاثیر گذار نوش جون خریدارانش.
دیجی کالا هم با گارانتی سازگار داره میفروشه.
مطلبی رو هم خدمتتون سربسته عرض کنم.
مطمئن باشین تمام این شرکتهای داخلی سایتها و انجمنهای معتبری مثل P30WORLD رو رصد میکنند و نظر امثال شماهارو برای قیمت گذاری و وارد کردن مدلهای خاص بررسی میکنند. پس خودتونو دست کم نگیرید چون علاقه شما به این مدل ایسوس نتیجه اش همین که اول از همه همین مدل وارد شد! با قیمتی معقول و امیدوارکننده.
موفق باشین.