Printable View
برگزاری آخرین تمرین استقلال و بوریرام در ورزشگاه آزادی
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، آخرین تمرین دو تیم استقلال و بوریرام تایلند پیش از دیدار روز چهارشنبه دو تیم در زمین اصلی ورزشگاه آزادی برگزار میگردد.
بر این اساس ابتدا و از ساعت 19 الی 20 تیم بوریرام تمرین خواهد کرد و سپس این تیم استقلال خواهد بود که از ساعت 20:15 الی 21:15 در این زمین تمرین میکند.
گفتنی است دیدار تیمهای استقلال ایران و بوریرام تایلند ساعت 20:15 روز چهارشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
جمشیدیان از بیست روز دیگر استارت میزند
به گزارش سرویس ورزشی برنا، احمد جمشیدیان که هشتم مرداد تحت عمل جراحی از ناحیه فتق قرار گرفته بود، این روزها با نظر پزشکان استراحت می کند تا بتواند زودتر به تمرینات بازگردد.
جمشیدیان در این خصوص اعلام کرده به وضعیت بهتری رسیده و احتمالا از بیست روز دیگر تمرینات خود را با استقلال آغاز می کند.
دوستان خرید بلیط برای بازی های اسیایی مثل لیگ هست؟
نقل قول:
خیر
بلیط در ورزشگاه فروخته میشه....
تيموريان بازي بوريرام را از دست داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هافبک استقلال بازي مقابل بوريرام را از دست داد.
آندرانيک تيموريان به دليل تداوم آسيب ديدگي اش با نظر کادر پزشکي استقلال در بازي مقابل بوريرام به ميدان نمي رود.
به گزارش اوج نيوز، اين خبر شوک بزرگي براي کادر فني استقلال محسوب مي شود که در انتظار بازگشت آندو بودند.
دو روز دیگه بازی خیلی مهمی داریم تو آسیا
شرایط تیم زیاد جالب نیست،به جای اینکه تیم این روزا در بهترین شرایط از نظر مالی باشه اصلا به تیم پول نمیدن متاسفانه پول که نمیدن آرامش تیم هم دو روز مونده به بازی مهم تو آسیا بهم میزنن!
متاسفانه طرز فکر خرابی دارن مسئولین ما! من نمیدونم استقلال قهرمان بشه تو آسیا برا ایران خوب نیست! یا حتی شاید برا گرفتن میزبانی آسیا هم خوب باشه(البته خودش شرایط جدایی داره.ولی میشه مثلا اگه استقلال قهرمان بشه مسئولین ما رو این قضیه هم حساب باز کنن)
تو این مناظر یه سری حرفا هم زده شد که متاسفانه حرفی واسه گفتن نداشتن آقایان!
نقل قول:
نقل قول:
قلعه نویی:کدوم بازیکن رو از فجر به ما دای ستاره بودن؟
علیپور:ما سیدعباسیو دادیم که ستاره بود.
قلعه نویی:شما حضور ذهن نداری چون با حب و بغض حرف می زنی.داوود سیدعباسی حاصل هنر مربیگری خود من بود در تیم امید.یا فراز فاطمی.آقای سید عباسی رو بیارین رو خط بپرسین کی شما رو شناسایی کرد و آورد تیم ملی امید تو غرب آسیا قهرمان شدیم؟آقای علیپور صحبت می کنی خدا رو در نظر بگیر با مطالعه حرف بزن....روز ی که داوود سیدعباسی رو آوردیم از صنعت نفت که رفته بود دسته یک آوردیم نه از سپاسی..خواهشا خدا رو در نظر بگیر...
علیپور:باشه.فاطمی آقای گل بود دادیم به شمایا نه؟
قلعه نویی:سال گذشته تراکتور نیم فصل اول کدوم مهره ها رو به عنوان ستاره داشت؟
سکوت....
مجری:آقای علیپور؟
علیپور:بله؟
مجری:صحبت کنین...
سکوت
علیپور:قطعا همه ما هم می خوایم خدارو در نظر بگیریم و من شخصا به عنوان یک ایرانی برای آقای قلعه نویی و استقلال...
قلعه نویی:این حرفارو نزن ...اقا من از آقای علیپور یه سوال دارم.
مجری:بذارین حرفشونو یزنن آقای قلعه نویی.
قلعه نویی:بذارین پرسم.اول ماه رمضون رفیقم زنگ زد من تو مجلسی بودم نتونستم جواب بدم.اس ام اس داد.زنگ زدم.گفت فلانی.من تو یه محفلی بودم کلی آدم بودن.آقای علیپور هم بود.ایشون گفت ما امسال می خوایم آقای قلعه نویی رو فوتبالی بزنیم زمین.اینو گفتی آقای علیپور؟
مجری:جواب بدین آقای علیپور...
علیپور:من خواهش می کنم اون دوست عزیزت رو بیار رو در رو کن با بنده...
قلعه نویی:من می خوام تو یه برنامه رادیویی یا تلویزیونی باشه.
مجری :اصلا همین برنامه.
قلعه نویی:همین برنامه.شما دو دفعه تو سونای آقای فتح اله زاده نگفتین...قلعه نویی بنز می خره و برج می سازه...
علیپور:اصلا...اصلا...
قلعه نویی:من اگه برج داشتم تومنی دو.ریال مال من بقیش مال خیریه.
مجری:من ممنونم از دو بزرگوار...
علیپور:اون رفیقتو بیار...
قلعه نویی:با دوربین میایم...
علیپور:با دوربین بیاین...
مجری:من ممنونم از دو بزرگوار.هر دو کار داشتن اما شهامت اینو داشتن بیان شفاف سازی کنن.آقای قلعه نویی که چهارشنبه بازی دارن.
قلعه نویی:مگه تمرکز میذارن برای ما؟البته خوب شد آقای علیپور همه رو تکذیب کرد.
یه نکته جالب از تیم بوریرام یونایتد تایلند هس که اونا هم از پلی آف بالا اومدن و تونستن تیم استرالیایی رو شکست بدن
با این صحبت ها بازم استقلال خیلی از بوریرام سر تر هست و من به بچه ها امید دارم که میتونن خیلی راحت بوریرام رو ببرن البته با کمی دقت و تمرکز کافی
قلعهنويي: دلمان براي اين فوتبال ميسوزد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربي استقلال گفت: آقايان به دنبال همين بودند که افکار ما را به هم بريزند تا به شرايط دلخواه نرسيم اما من و علي دايي دلمان براي اين فوتبال ميسوزد.
امير قلعهنويي قبل از تمرين استقلال در خصوص ديدار روز چهارشنبه مقابل حريف تايلندي اظهار داشت: همه آرزوي موفقيت استقلال در اين مسابقه را ندارند اما بازيکنان ما مقابل داماش خوب نبودند و جا دارد از تيم پزشکي نيز تشکر کنم که خيلي زحمت ميکشد اما تيموريان به اين مسابقه نميرسد، سلامتي او از همه چيز برايمان مهمتر است.
به گزارش فارس، وي افزود: بايد بازي خوبي ارائه بدهيم اما به دنبال نتيجه خوبي هستيم، نام استقلال و ايران برايمان مهم است و اميدواريم از اين بازي سربلند بيرون شويم.
وي در خصوص حريف استقلال نيز گفت: يک تيم قوي با ما بازي خواهد کرد که هفت بازي انجام داده و هشت گل زده و هفت گل خورده است. ما بازي اين تيم را مقابل افسي سئول تماشا کردهايم و 6،7 بازيکن خارجي دارد که البته نميدانم ميتواند از آنها استفاده کند يا خير. دو بازي ليگ آنها را هم تماشا کردهايم و در مجموع تيم قوي با خود به تهران آوردهاند.
وي در پاسخ به اينکه چقدر احتمال دارد قهرمان آسيا شويد، گفت: همه بازيکنان ما شرايط را درک ميکنند و تلاش و اميدمان اين است که با وجود 70 الي 80 هزار نفر نتيجه خوبي را به دست آوريم البته بايد بگويم چون بازي تک حذفي هست شانس هم در آن دخيل خواهد بود.
خبرنگاري پرسيد با توجه به حواشي اخير آيا تمرکز خود را داريد که قلعهنويي گفت: آقايان به دنبال همين بودند که افکار ما را به هم بريزند تا به شرايط دلخواه نرسيم اما من و علي دايي دلمان براي اين فوتبال ميسوزد و شايد به گفته آقايان دو سه سال در اين فوتبال بازي نکرده باشم اما انصافا کيفيت اين توپها خوب نيست.
وي در خصوص اينکه گفته ميشود شما از يک برند ديگر استفاده و تبليغات ميکنيد، گفت: بحث اين حرفها نيست ساعديفر از دوستان من است ولي ميتوانيد از آقاي باغآبادي در تبريز سؤال کنيد که همين آقاي ساعديفر چقدر به خيريه کمک کرد، هرچند او دوست من است و من يک ريال هم به خاطر پوشيدن لباسهايش از او نميگيرم و او احتياجي به اين پولها ندارد که بخواهم براي خودم به فکر اسپانسر باشم. در کل دلم براي اين فوتبال سوخت، البته دايي را نميدانم ولي حتما آقايان نظر ما را قبول ندارند که اينگونه موضع گرفتند و ديگران بايد نظر خود را اعلام کنند.
{ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }
۵ شبکه چینی، ۳ کانال اندونزی و ۲ تلویزیون تایلندی پوشش تصویری دارند
پخش زنده استقلال - بوریرام در ۳۰ کشور آسیایی،آمریکایی و آفریقایی
پیکار استقلال و بوریرامیونایتد در ۳۰ کشور آسیایی، آمریکایی و آفریقایی پخش شده، حتی پنج شبکه از چین و سه کانال اندونزی و دو تلویزیون تایلندی آن را پوشش تصویری میدهند.
به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به اهمیت دیدار نماینده ایران و تایلند در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا کشورهای از سه قاره آسیا،آمریکا و آفریقا اقدام به پخش زنده بازی خواهند کرد.
مطابق این گزارش علاقمندان فوتبال در کشورهای الجزایر، آمریکا، بحرین، چاد، مصر، هندوستان، عراق، اردن، کویت، لبنان، لیبی، ماکائو، مالزی، موریتانی،مراکش، عمان، فلسطین، فیلیپین، قطر، عربستان، سومالی، سودان، سوریه،ویتنام، امارات و یمن میتوانند پیکار شاگردان امیر قلعهنویی و بوریرامیها را به صورت زنده تماشا کنند.
همچنین در کشورهای چین پنج کانال تلویزیونی، اندونزی سه کانال و تایلند دو کانال این مصاف را پوشش تصویری می دهند.
در کشورمان شبکه سه به صورت زنده این بازی را پخش خواهد کرد.
دیدار رفت نمایندگان ایران و ساعت 20 و 15 دقیقه چهارشنبه(فردا) در ورزشگاه آزادی آغاز خواهد شد.
farsnews
بلیتفروشی بازی استقلال و بوریرام الکترونیکی نیستبلیت فروشی دیدار تیمهای استقلال و بوریرام فردا در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا فردا شب از ساعت ۲۰:۱۵ آغاز می شود. با توجه به پیش بینی این مسئله که از این بازی استقبال چشمگیری می شود بلیت فروشی این دیدار الکترونیک نخواهد بود و هواداران استقلال می توانند بلیت این بازی در ورزشگاه آزادی تهیه کنند.ساعت تمرین امروز بوریرام و استقلال مشخص شدتیم فوتبال بوریرام تایلند برای دیدار مقابل استقلال امروز در زمین اصلی ورزشگاه آزادی تمرین میکند. به گزارش خبرگزاری فارس، جلسه هماهنگی دیدار استقلال و بوریرام در مرحله رفت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برگزار شد. در این جلسه مقرر شد که بوریرام تایلند امروز از ساعت 19 با حضور در زمین اصلی ورزشگاه آزادی یک جلسه تمرین کند. همچنین بعد از این تمرین بازیکنان استقلال از ساعت 20 و 15 دقیقه تمرین خود را در زمین اصلی ورزشگاه آزادی برگزار می کنند. استقلال بوریرام فردا از ساعت 20 و 15 دقیقه به مصاف یکدیگر می روند.فرهاد مجیدی، بهترین گلزن استقلال در آسیا/ بهترینها همچنان در ترکیباستقلال فردا شب برای صعود به نیمهنهایی نیمه اول دیدار مقابل بوریرام تایلند را در حالی برگزار میکند که دو گلزن برتر آبیها در ادوار دیدارهای این تیم در رقابتهای قهرمانی آسیا اعم از لیگ قهرمانان آسیا، جام باشگاههای آسیا و جام در جام آسیا همچنان در ترکیب تیم آبیپوش ایران حضور دارند تا چشم هواداران برای موفقیتی دیگر به ساقهای آنها دوخته شود. در این میان فرهاد مجیدی، کاپیتان استقلال که البته بیشتر عمر فوتبالی خود را در خارج از ایران سپری کرده و حالا در سن 37 سالگی همچنان مانند یک ستاره در خط حمله آبیها میدرخشد و بارها در فصل جاری ناجی استقلال شده است با 3 گلی که در فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا به ثمر رسانده با 23 گل به عنوان بهترین گلزن آسیایی استقلال محسوب میشود. در این بین مجیدی 14 گل را در لیگ قهرمانان آسیا و 9 گل دیگر را در رقابتهای جام در جام باشگاههای آسیا به ثمر رسانده است. همچنین پس از مجیدی، آرش برهانی، نیمکتنشین این روزهای استقلال با 12 گل در رده دوم قرار دارد و غلامحسین مظلومی و صمد مرفاوی مشترکاً با 8 گل در رده سوم قرار دارند. علیرضا اکبرپور و فراز فاطمی به همراه علیرضا نیکبخت واحدی نیز هر سه با 7 گل در رده چهارم قرار دارند. به گزارش فارس، با پایان مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، موریکی، بازیکن برزیلی تیم گوانگژو چین با 8 گل زده در صدر جدول گلزنان لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد و پس از وی هم یک برزیلی دیگر به نام ریبریو از الجیش قطر با 7 گل در این جدول ایستاده است. همچنین 4 بازیکن از استقلال با 3 گل زده در رده پنجم جدول گلزنان قرار دارند.
*جدول گلزنان این رقابتها تا پایان مرحله یک هشتم نهایی به شرح زیر است:
8گل: موریکی
7 گل: ریبریو از الجیش
5 گل: ماساتو کودو از کاشیوا ریسول
4 گل: یون ایل لاک از اف سی سئول جبرئیل سیسه از الغرافه یوسف از لخویا سباستین سوریا از لخویا مصطفی البساس از الاهلی عماد الحسنی از الاهلی سباستین از الشباب
3 گل: فرهاد مجیدی از استقلال جی لوید ساموئل از استقلال آرش برهانی از استقلال جواد نکونام از استقلال
مزدک میرزایی گزارشگر بازی استقلال- بوریرام شد
گزارشگر مسابقه تیمهای استقلال و بوریرام مشخص شد.
به گزارش اوج نیوز،مزدک میرزایی مسابقه فردای دو تیم استقلال و بوریرام تایلند را در چهارچوب مسابقات لیگ قهرمانان آسیا گزارش می کند.
این بازی ساعت 20/30 از شبکه سوم سیما پخش می شود.
FARS
قلعه نویی: هدف اولمان گل نخوردن است/ نکونام به شرایط آرمانی نزدیک شده است
امیر قلعهنویی می گوید اولین هدف استقلال در بازی فردا گل نخوردن است.
به گزارش ایسنا، سرمربی تیم فوتبال استقلال ایران در نشست خبری پیش از بازی این تیم برابر بوریرام تایلند در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، اظهار کرد: به نظر من
هر بازی شرایط خاصی دارد به ویژه بازی فردا که حالت حذفی دارد. ما با یک تیم قدرتمند تایلندی که چند ملیپوش و چند بازیکن خارجی خوب دارد و در واقع یک تیم چند ملیتی به
حساب میآید بازی داریم. تعدادی از بازیهای آنها را آنالیز کردهایم. بوریرام تیم خوبی است و نظم دفاعی خوبی دارد. در هفت بازی قبل شش یا هفت گل خوردهاند، در حمله به
سرعت اضافه میشود و بازیکنان کلیدی و تاثیرگذاری دارد.
وی درباره شرایط استقلال گفت: خدا را شکر وضعیت خوبی داریم. برد در بازی قبل از نظر روحی و روانی خیلی به ما کمک میکند و فکر میکنم که در هفته گذشته هم از نظر روانی و
هم از نظر فنی تمرینهای خوبی را پشت سرگذاشتهایم و امیدوارم با حضور پرشور هواداران بتوانیم بهترین نتیجه را در بازی فردا بگیریم.
قلعهنویی با اشاره به این که بازیکنانی مثل نکونام در حال رسیدن به شرایط آرمانی خود هستند، گفت: اولین هدف ما در بازی فردا این است که گل نخوریم، چرا که گل خورده در خانه
خود کار را سخت میکند. ما روی نقاط ضعف بوریرام کار کردهایم. خوشبختانه چند بازیکن ما که دیر به تیم اضافه شده بودند و استراحت کمی داشتند، این روزها شرایط بهتری دارند ،
همانند نکونام که او و سایر بازیکنان به شرایط آرمانی نزدیک میشوند.