[QUOTE=shik;7626681]میشه بیشتر توضیح بدی،مثلااگه یه فیلم روهمزمان روcorei5وcorei7اجراکنی،کیفیتشون پخششون یکیه یافرق میکنه؟نقل قول:
Printable View
[QUOTE=shik;7626681]میشه بیشتر توضیح بدی،مثلااگه یه فیلم روهمزمان روcorei5وcorei7اجراکنی،کیفیتشون پخششون یکیه یافرق میکنه؟نقل قول:
[QUOTE=gh2020;7626699]شما اگه بهترین کارت گرافیک رو رو سیستمتون بزارید ولی صفحه نمایش شما مثلا فول اچ دی نباشه عملا کیفیت تصویر رو نمیتونید تشخیص بدید گرچه که گرافیکتون بهترینهنقل قول:
از بچه ها کسی میدونه چرا دکمه ی f7 من کار نمیکنه و نمیتونم بلوتوث و وایرلس رو خاموش کنم ؟ همشون کار میکنن به جز f7 همه ی درایورام هم نصبن پس ایراد از کجاست؟
[QUOTE=shik;7626708]پس یعنی کیفیت پخش فیلمcorei7یکمی از corei5بیشتره چون قدرت پردازش تصویرش بالاتره درسته؟نقل قول:
دوست عزیز نمیدونستم که پاسخی نمیدمنقل قول:
حتما vga قسمت intel پاک و دوباره نصب کنید
بله اگر فیلم و مونیتورشما اونقدر کیفیت داشته باشه که بتونه تفاوت این دو رو نشون بده:n02:
بهتره بگید قدرت گرافیکی بیشتری داره:n06:
به نظرتون صفحه نمایش z500میتونه تفاوت این دو رو نشون بده؟نقل قول:
به هیچ وجهنقل قول:
ممنون از راهنماییتون،من یه لپ تاپ برای بازی وفیلم میخوام،میدونم z500برای بازی خیلی خوبه ولی نمیدونم برای فیلم هم خوبه یا نه،نظر شما چیه؟نقل قول:
من یه لپ تاپ برای بازی وفیلم میخوام،میدونم z500 برای بازی خیلی خوبه،فقط نمیدونم واسه فیلم تماشا کردن هم خوبه یانه،نظرشما چیه؟نقل قول: