اسكلتو باحالهههه
Printable View
اسكلتو باحالهههه
سهیل این بازیکنت که اسمش کارلو پامپیلو هست رو از تیمی خریدی ؟
نه عزیزم...تو هم عاشقش شدی:))این بازیکن جز بازیکن های regen بازی و سیو هستش...البته این بازیکن مال پالرمو بود که پارسال تو سن 17 سالگی 9 میلیون پند خریدم...تقریبا گرون ترین خریدم تو این فوتبال منجیر 2013....کلی از این بازیکنا دارم...فقط میدونی چیه...من خیلی به جوونام بازی میدم..خدا شاهده گاهی شده بود تو دو بازی از لیگ قهرمانان((که البته صعودم قطعی شده بود))کلی جوون 17 ساله و حتی 16 ساله بازی میدم...ترکیب تیمم رو میذارم که دیشب با یوونتوس تو هفته 35 سری آ بازی کردم((هر چند باز هم قهرمان نمیشم و در بهترین حالت نایب قهرامن میشم...))4 تا بازیکن 18 ساله دارم...بهترین هافبک تیمم 18 سالشه..مهاجم نوکم ذخیره ژیرو هستش که 18 سالشه...مدافع چپ 20 سال...مدافع میانی 18 سال...دو تا مدافع میانی دیگه دارم که عکسشو گذاشته بودم به نام هنریک که 18 سالشه...همین پومپیلیو با 194 قد 18 سالشه..
اخ چه بدشانسی:n03:
بعد اون لیگ ایران رو که صفحه ی قبل گذاشتم کسی استفاده نکرد ؟
بعدش اگه بازی اپدیت بشه باید بازی رو از اول دانلود کرد ؟ یا فقط اپدیتش رو ؟
نیم فصل اول 12 تا مساوی گرفتم و 5 تا هم باختم ولی نیم فصل دوم رو خوب شروع کردم . تو بازی من ناپولی با 10 امتیاز اختلاف اوله بقیه تیما زیاد امتیاز از دست دادن . منم الا ششمم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاتو جان چرا با النصر مساوی کردی ؟
بعدش اون tv منظورش چیه ؟
شهروز جون شما هنوز بازی رو شروع نکردی؟نسخه های قبلی هم اصن بازی نمی کردی؟درسته؟اون تی وی یعنی اینکه اون مسابقه ما قرار هستش که بخش مستقیم بشه و بابت این صدا و سیما(!!!!))ی لیگ مربوطه و سازمان محترم لیگ مربوطه مبلغی رو به باشگاه ما میده...حدود 450 هزار بوند واسه لاتسیو اونم واسه 4 تا بازی..
به این بازیکنم دقت کنید...جووانی کوسنتینو...16 ساله بود که خریدم و حتی تو اون سن بازیش هم میدادم...از وارسه ایتالیا خریدمش حدود 400 هزار بوند...الان ببینید چه هیولایی هستش...نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه میخواستم بخرم نشد حالا میخوام بخرم ایشالا تا اخر هفته میرسه دستم یا شاید فردا