-
خیلی مخلصیم.
rootnt عزیز این برنامه رو از کجا نصب کنم اگر لینکی به صفحه مربوطه بدید ممنون میشم.
majrix جان من یک سیدی هما گرفتم توش کلی نرم افزار با فرمت دبیان میخوام تبدیلشون کنم به
rpm که تو لینوکس فدورا هم قابل نصب باشه.
مشکل برنامه های که از اینترنت دانلود میکنم مثلا همین real player تو فدورا 8 نسخه قدیمیش که RealPlayer10GOLD.rpm بود و تمام فرمتها رو پخش میکرد اجرائ نشد حالا یه نسخه کمی جدیدترش
اجرائ شد ولی خیلی از فرمتها رو پخش نمیکنه مثل Dat ,mp3 و.......
بگذریم از اینکه با این اینترنت چوب سوز مگه دانلود هم میشه کرد.
-
اصلا یه همچین کاری نکن
نمی شه رو برنامه alien خیلی حساب کرد
تازه هما حاوی بسته های اوبونتو هستش
این برنامه ها برای ubuntu ساخته شدند
اگر مشکل اینترنت داری به نظر من cdیا dvd های دبیان رو بگیر و خودت رو خلاص کن و از گنو لینوکس لذت ببر
-
سلام .
ممنونم rootnt عزیز خیلی دنبال alien گشتم
چیزی نیافتم میشه بگین از کجا میتونم بگیرمش .
فعلا سه تا لینوکس رو سیستمم نصب دارم دارم باهاشون
کار میکنم اتفاقا خیلی مایلم با دبیان هم کار کنم
ببینم چطوره یک بسته سه dvd هم ازش گرفتم تا ببینیم
کی میتونیم با هاش کار کنیم فعلا suse , Ubuntu .fedora
وقتمو گرفتن واسه دبیان نه وقت دارم نه جا رو هاردم.
ولی فقط فعلا.
-
اینجا رو ببین:
کد:
http://www.google.com/search?hl=en&q=alien+fedora&btnG=Search&lr=
شما مشکلتون اینترنت هستش
من بخاطر این می گم دبیان رو بگیر بخاطر اینکه این توزیع در ۴ dvd عرضه می شه و می شه گفت تمام مخازن و بسته هایی که شما ممکنه بهشون احتیاج داشته باشید روی این cd یا dvdها هست و تقریبا شما رو از اتصال به اینترنت برای گرفتن بسته ها بی نیاز می کنه
حالا شما هرچی توزیع های مختلف رو نصب کنی این مشکلت حل نمی شه
-
ممنونم rootnt عزیز.
مرسی مرسی مرسی.
-
من این فدورا 8 رو دانلود کردم یه فولدر داره توش چند تا image داره اونا رو باید جدا رایت کنم یا همه رو با هم رایت کنم چون image ها از نوع بوت هست
-
ایمیج ها رو بصورت image burning باید رایت کنید
-
اتفاقا همین چند دقیقه پیش رایتش کردم جاتون خالی بوتش هم بدون مشکل بود ;) راستی این mount کردن درایوهای ویندوز تو فدورا چه جوریه؟
-
من 3 تا مشکل اساسی با فدورا دارم
1. چه طور یه کانکشن VPN باید درست کرد
2.وقتی نصب شد کلا xp به فنا رفت!! با اینکه قبلنا نصب کردم جفتشو با هم اینجوری نشده بود همش میگه disc error
3.مودم من مدل Huawei MT822 هست adsl نصب نشده ولی مودم دیال اپ در پیتم اتوماتیک نصب شده حالا چه طور نصبش کنم
-
سلام !
من می خوام کارت گرافیکم را نصب کنم ولی هنگام نصب میگه اول X server را ببند !
1- چطوری باید x server را بست .
2- میخواستم برم توی init 3 ولی وقتی میخواد بالا بیاد روی قسمت Xend گیر میکنه و OK نمیده ...