دوستان کسی بازی اورجینال و اصل خریده؟
اگه خریده بگه چه طور میشه آنلاین بازی کرد؟
چند خریده!
شرایط آبو هوایی رو مطابق با شهرش میسازه؟
دوستان هرکی خریده سریع جواب بده که میخوام برم ترکیه بخرم!
زود تند سریع!:sq_2:
Printable View
دوستان کسی بازی اورجینال و اصل خریده؟
اگه خریده بگه چه طور میشه آنلاین بازی کرد؟
چند خریده!
شرایط آبو هوایی رو مطابق با شهرش میسازه؟
دوستان هرکی خریده سریع جواب بده که میخوام برم ترکیه بخرم!
زود تند سریع!:sq_2:
دوستانی که اینقدر بازی رو می کوبن و اونو با MW 2005 مقایسه می کنن اگه به قضیه اینجوری فکر کنن که این بازی MW نیست خیلی راحت با بازی کنار می یان.
اگه EA اسم این بازی رو MW نمی ذاشت مطمئنا ایقدر انتظارات از بازی بالا نبود و می شد مثل HP که کمتر کسی از بازیش ایراد گرفت.
بعضی از دوستان هم دیگه خیلی کم لطفی می کنن مخصوصا در مورد هندلینگ که انصافا عالیه حتی من با ماشین های تیونینگ نشده هم خیلی روون بازی می کنم.
به نظر من بزرگترین ایراد بازی اینه که اسمش MW هست و بس.
این بازی حتی از MW2005 بیشتر بهم حال میده.
همه چیزش عالیه.
فقط اگه تصادف نداشت میشد عین MW2005
نقطه قوت بازی رو به نقطه ضعف تبدیل کردی!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
یا سیستمت نمیکشه تا با گرافیک بالا ببینی چه شاهکاریه توی گرافیک یا اینکه مفهوم گرافیک رو نمیدونی!
منم توی پستهای قبلم گفتم چون از اسم mw2005 استفاده شد خیلی ها منتظر تکرار همون ورژن بودند.دقیقا همون.نقل قول:
علت این هم که گاراژ یا مکان خاصی برای تیونینگ نیست بیشتر برمیگرده به نوع گیم پلی این بازی که یه جورایی قراره با کمترین خروج از بازی انجام بشه،مثلا تا خودتون نخواید هیچ مسابقه ای نمی پره از اول،ریست نمی کنه مثل نسخه قبل،بدون ورود به منو،تیونینگ و تغییر ماشین رو میتونید انجام بدید که اکثر اینها در بازی چند نفره کاملا به جذابیت بازی اضافه میکنه.سیاست اصلی این ورژن non stop بودنشه.
اتفاقا سیستمم با بالاترین تنظیمات و بدون هیچ افت فرمی بازیش میکنمنقل قول:
یه عکس از GTA 4 میزارم که از توی سیستمم گرفتم شما خودتون با این بازی مقایسه کن
این بازی مال سال 2009 هست و اسن بازی 2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تو چه سریع میرینقل قول:
من یه سره دارم میرم حدود80 درصد بازی رو رفتم
داداش خودت داری میگی gta:دینقل قول:
gta یه فاز دیگه داره
و اگه گرافیکش کم باشه به درد نمیخوره (به استثنا سن اندریاس)
با نظرت هم که گفتی با هم سطح های خودش تو سال 2012 واقعا گرافیک پایینی داره :دی
دوستان از کجا به کجا کشیده شد بحث!:sq_6:
بابا جی تی آی اصلا" قابل مقایسه با هیچ بازیی نیست!
چون بهترینه هم ازنظر گرافیک و هم از نظر گیم پلی هم از نظر مشخصات فنی ماشینا و ...!:sq_4::sq_10:
اوج کو.....شده اینجا !
آخه گرافیک GTA که یه بازیه OpenWorld هسشو میایید با nfs مقایسه می کنید ..خب معلومه NFS خیلی بالاتره که بایدم باشه ...
سبک با سبک !
حمید جان دلبندم شما گرافیکارو دقت کن!نقل قول:
مطمئن باش از این سری هم جلوتره!
کسانی که از هندلینگ بازی ایراد میگیرن 1 حالت بیشتر نداره
این طیف افراد ، افرادی هستن که همه نوع بازی رو انجام میدن ، و رو یه بازی زوم نمیکنن، من خودم بازی های دیگه خیلی کم انجام دادم ولی از روزی که سگا داشتم تا حالا کلا عاشق مسابقات اتومیبل رانی وریسنیگ بودم
بازم روی حرف خودم هستک که هندلینگ بازی فوقالعادس تو یکی از سایت های هم که نمره داده بود یکگی از ویژگی های خوب بازی رو هندلینگش معرفی کرده بود
پ.ن : من با تمام ماشین ها تمام مسابقات رو انجام دادم و اول شدم ، ولی بیشتر از 95% نشده ! کسی بیشتر از 95% بازی رو انجام داده ؟