به احترام طرفداران بارسایی من متن کاملشو الات تو این بخش قرار دادم....فقط خواستم تمام صحبتهای این نویسنده محفوظ باشه :20:نقل قول:
Printable View
به احترام طرفداران بارسایی من متن کاملشو الات تو این بخش قرار دادم....فقط خواستم تمام صحبتهای این نویسنده محفوظ باشه :20:نقل قول:
ليونل مسي فردا ميتواند بازي کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره آرژانتيني صبح امروز در تمرينات تيمي بارسلونا شرکت کرد و ميتواند آبياناري پوشان را در ديدار فردا شب مقابل بتيس همراهي کند. باشگاه بارسلونا از بازگشت ليونل مسي به تمرينات گروهي در جلسه تمريني صبح امروز براي اولين بار پس از مصدوميتش در جريان ديدار روز چهارشنبه با بنفيکا استقبال کرد.مسي پس از مصدوميت به تنهايي در سالن بدنسازي به تمرين ميپرداخت؛ اما امروز صبح در تمرينات تيم حاضر شد و به احتمال بسيار زيادي تيمش را براي ديدار با بتيس همراهي خواهد کرد.تيتو ويلانووا و پزشکان تيم شرايط اين بازيکن را پس از جلسه تمريني امروز بررسي خواهند کرد و در خصوص سفر مسي تصميم ميگيرند؛ حتي اگر وي در ترکيب تيم براي رويارويي با بتيس قرار بگيرد، ممکن است در ميان يازده نفر اصلي نباشد.
==========
مسی در بغداد
یک کارگردان عراقی فیلم کوتاهی را درباره پسری که علاقمند به مسی است ساخته.
به گزارش خبرآنلاین؛یک کارگردان عراقی به نام شهیر عمر خلیفه فیلم کوتاهی به نام "مسی بغداد" ساخته که در آن کودکی عراقی را به تصویر می کشد که از هوادارن مسی و تیم بارسلونا است. این کودک که یک پای خود را از دست داده با عصا فوتبال بازی می کند. روزنامه مارکا تصویری از این کودک را منتشر کرده است.
توپش گل نشد چون مثله مسی خوش شنانس نیست.نقل قول:
منم اگه هم قد مسی بودم سرعت دویدنم زیاد میشد
اینم همه ی شما دوستان میدونید که سرعت مسی به رونالدو نمیرسه
امیدوارم دوستان ازم ناراحت نشده باشن
ایمان جان نویسنده این مطلب خودممنقل قول:
و قصد نداشتم مطلبم رو توی این انجمن قرار بدم
این کل حرفم بود عزیزم:n16:
مسی با فکرش کار میکنه نه زورش ..... تو کوچیکترین فضا توپو وارد دروازه میکنه چون با عقلش کار میکنه نه اینکه مثه کریس با زور پاهاش به توپ ضربه بزنه فضا ....نقل قول:
منکه جزء دوییدن تکنیکی از مسی ندیدمنقل قول:
تنها کاری که میتونه بکنه اینه که سریع این طرفو اون طرف میشه
باز رونالدو شوت میزنه مسی که اصلا شوت نمیزنه:n02:
دوست عزیز شما اشتباها به جای تماشای بازی بارسلونا مسابقات دو و میدانی تماشا میکردینقل قول:
راستی کنجکاو شدم بدونم دویدن تکنیکی دقیقا چجوریه ؟ مثلا موقع دویدن ملق میزدنن یا پشتک وارو ؟ :دی
دنیلسون: رونالدو فروتنی مسی را کم دارد
ستاره سابق سلسائو بر این باور است که برتری ستاره آرژانتینی نسبت به رونالدو، در مسیر کسب توپ طلا هم به توانایی های او در زمین چمن بستگی دارد و هم به شخصیتش خارج از میدان
سایت گل- دنیلسون، بازیکن سابق خط میانی باشگاه رئال بتیس در صحبت هایی به این نکته اشاره کرد که لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا نامزد اصلی کسب توپ طلای امسال است و معتقد است که عقب افتادن رونالدو در این مسیر به دلیل کمبود فروتنی این بازیکن پرتغالی است.
محتوای مخفی: ادامه
Cristiano Ronaldo lacks the humility of Messi, says former Brazil international Denilson
کلکسیون پیراهن بازیکنان، یکی از دلمشغولی های مسی
ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا علاقه زیادی به جمع آوری پیراهن بازیکنان دنیای فوتبال دارد و حالا در کلکسیونش 350 پیراهن دارد
سایت گل- لیونل مسی، ستاره جوان و ریز نقش باشگاه بارسلونا تا حالا 350 بار از بازیکنان تیم های حریف پیراهنهایشان را برای یادگاری گرفته و این پیراهن ها را در یک چمدان نگهداری می کند و حالا می خواهد در بنیاد خیریه اش این پیراهن ها را به نمایش بگذارد.
محتوای مخفی: ادامه
باورم نمیشه متنه به این زیبایی رو نوشتید اونوقت از انتشارش برای اینجا اجتناب میکنید!نقل قول:
این یه صحبت یه هوداره واقعیه. هرکی نمیخواد باورش کنه بهتره نخونش اینجا تایپیک هوادارن بارساست پس لطفا ما رو از این مقاله ها محروم نکیند اقای علیرضا...:n12:
اگه میشه بعدها بازهم از این دست نوشته ها زیبا تو سایت قرار بدید که یکی مثله من منتظرشون هستم;)
من گفتم جزء دویدن کاری ازش ندیدم نه اینکه دویدن تکنیکی بلد نیستنقل قول:
یه پست گذاشتم که لطف کردن حذفش کردن
به هرحال برای پایان دادن به این صحبت ها من بحثو همین جا تمومش میکنم
به هر حال تاپیک بارساس