لطف کنین فایل نوت پد رو اینجا برای ما هم آپلود کنین
ممنون
Printable View
لطف کنین فایل نوت پد رو اینجا برای ما هم آپلود کنین
ممنون
این فایل نوت پد دسته.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی مال کیبرد رو میخواستم:20:نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مال کیبورد هست.فقط امتحان نکردم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی محتویات فایل buttondatasetting که مربوط به فیفا 12 است رو بریزیم توی فایل فیفا 13 ؟!نقل قول:
دقیقا خواستم همین الان اینو بگم.
برای دسته من فایل فیفا 12 رو (نوت پد) قسمت کلید هاشو توی فایل فیفا13 پیست کردم هیچ اتفاقی نیفتاد.یه بار هم کرنر شد اما کرش نکرد.
محتویات فایل کیبورد رو باید توی کدوم یکی از اونا ریخت ؟!
آقا عجب بازی ای شده!.یعنی بی نظیره!
اون First Touch رو که اضافه کردن بازی از این رو به اون رو شده.تحت فشار میتونی با زیرکی به کمک همین فرست تاچ خودتو خارج کنی،سی پی یو بعضی توپا رو بد کنترل میکنه و لو میده و کلا روند بازی تغییر کرده
فقط حیف که وقت بازی کمه و سرعت بازی فوق العاده سریع شده.حتی اسپید رو روی Slow میزارم ولی تغییری نمیکنه
یه پچ هم نصب کردم که وقتشو زیاد کنم ولی عمل نکرد
دوست عزیز باید توی پوشه game بریزم ؟نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر فکر نکنم بشه.باید CD key اورجینال تهیه کنید.نقل قول:
من فایل buttondatasetup فیفا 12 رو توی my documents و فولدر فیفا 13 کپی کردم ولی همچنان تنظیمات کیبورد مثل گذشته است !!!
یکی بیاد توضیح بده چکار کنیم ! دمتون گرم . موندیم توی خماری :31:
سلام ...
يه سوال داشتم از دوستانی كه دمو رو بازي كردن. كامنت ها رو مي خوندم دوستان چندتایی گفته بودن كه : سانتر ها خيلي بهتر شد.
ميخواستم بپرسم از چه نظر اين رو ميگن دوستان؟ به نظرشون توی نسخه ی 12 سانتر ها چجوری بود و الان نسبت به قبل چه قدر تغيير كرده؟ يه توضيحي بدن.
ممنون