راستی حجمی که حدس زده بود هم جالب بود
15 گیگ!!!!!!!!
مگه GTA می خوای نصب کنی که اینقدر حجمش بشه!!!!
Printable View
راستی حجمی که حدس زده بود هم جالب بود
15 گیگ!!!!!!!!
مگه GTA می خوای نصب کنی که اینقدر حجمش بشه!!!!
من یکی از آرزوهام اینه که شرکت 2K یک بازی فوتبال بسازه تا کونامی و EA یاد بگیرن بازی فوتبال یعنی چی
کسی حرف من رو متوجه میشه که بازی NBA شرکت 2K رو ببینه
گرافیک و فیزیکی که در این بازی هست حداقل 6-7 سال ازین بازیها جلوتره
اختلاف گزارشگرش با بازی فیفا از اختلاف فیفا با پی اس هم بیشتره و باور نکردنیه واقعا باورنکردنیه
لباسها به قدری طبیعی هست که آدم انگشت به دهن میمونه و نمیشه با هیچ بازی چه فوتبال چه بازی دیگه مقایسش کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرض کنید که فوتبال با این جزئیات و گرافیک باشه
آرزو بر جوانان عیب نیست :31:
اصن خود کونامی این اطلاعات رو تایید نکرده 200% شایعه ،تا با چشاتون چیزیو ندیدین باور نکنیننقل قول:
واقا اگه اینا تو این تسخه بودن کی میرفت سمت فیفا.
کسی باریو دانلود کرده؟
تا همین دیروز PES شیشتا لیگ بیشتر نداشت الان اومدن 16تا لیگ براش درست کردن! آخه مگه میشه؟
اگه نحوه دفاع کردن بازی و دریبل کردن های کامپیوتر عین 2012 باشه و درستش نکرده باشن ارزش دانلود کردن رو نداره. من فقط دموی اولش رو گرفتم و امتحان کردم عین 2012 بود. خدا کنه برای بازی اصلی درست کرده باشند.
گمان کنم همان 12 باشه زیاد تفاوتی نداره متاسفم برای کونامی با این فوتبالش مجبورم فیفا رو بازی کنم چون زیبا جذاب و نفس گیره
دوستان مطالب رو از سایت های فارسی زبان کپی نکنن.
خودتون نقد کنید و خودتون قرار بدید چه بسا ارزش بالاتری هم داره هر چه قدر هم پر اشکال باشه.
در مورد لینک دانلود ها هم همچنین. (شامل حال 13 FIFA هم میشه این مطلب)
اقا یاس دانلود کرکشم گذاشته مث اینکه خیلیا هم بازی کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------
کرکش الکی بود دوستان
هنوز نیامده
اونا جک تعریف میکنن:31:,هنوز هیچ کرکی برای بازی نیومده!نقل قول:
آخرین نظرات رو هم بخونی متوجه میشی!
تاریخ ارسال نظرات رو ببین احتمالا برای نسخه دمو کار کرده و گرو یاس تو همون پست,این مطلبو ارسال کرده!