باید بهشون گیر بدین.انقدر زنگ یزنید تا خسته شن.بگید توی تبلیغات سایت نوشته داره و اگه زیر بار نرفتن بگید شما دارید تبلیغات خلاف واقع میکنید و من به سازمان حمایت از مصرف کننده شکایت میکنم و ...نقل قول:
فقط سیریش بشید تا قبول کنند.:27:
Printable View
باید بهشون گیر بدین.انقدر زنگ یزنید تا خسته شن.بگید توی تبلیغات سایت نوشته داره و اگه زیر بار نرفتن بگید شما دارید تبلیغات خلاف واقع میکنید و من به سازمان حمایت از مصرف کننده شکایت میکنم و ...نقل قول:
فقط سیریش بشید تا قبول کنند.:27:
هارد که بهش وصل میشه قبل از ضبط هارد رو فرمت میکنه ؟؟؟؟ تا اونجایی که خاطرم هست جایی گفته بودن اگه هارد استفاده کنید هارد فرکت میشه و فقط باید برای تلویزیون استفاده کنید و دیگه قابلیت استفاده در جای دیگه رو ندارهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
در جریان باش اون دانگلی گه قراره بفرستن دانگل wifi نیست، بلکه در واقع گیرنده کنترل جادوییه (البته برای من هم هنوز نفرستادن و گفتن یک کاهی طول میکشه)
دوست عزیزنقل قول:
تا اونجا که من می دونم به غیر از هارد اکسترنال با فلش هم میشه ضبط کرد ، فقط باید اونو با خود تلویزیون فرمت کنی که البته اطلاعات قبلیش پاک میشه و PC هم نمیخوندش (مگه اینکه دوباره با PC فرمتش کنی)
قیمت ها رو از ال جی سنتر هم می تونی چک کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:20:
سلام من هم lm62000 گرفتم یک هفته
میشه پس برای کنترلش اقدامی کرد؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام من هم می خوام این تی وی رو بخرم.لطفا بگو کیفیت تصویرش چه طوره مخصوصا واسه تلویزیون ایران وکانال های SD ونمایش فوتبال و ورزش های سریع .واین که آیا تمام فرمت هارو از طریق یو اس بی ساپورت می کنه یانه؟ممنوننقل قول:
سلام
من فایل زیرنویس فارسی رو به پوشه ای که یه فیلم سه بعدی توش هست اضافه کردم اما موقع پخش TV زیرنویس رو نشون نمیده ، راه حلی داره؟
نه داداش!دیروز برای بار دوم زنگ زدم با مسوول مستقیمش (داخلی 1108) صحبت کردم،گفت هم دانگل وای فای اینترنت براتون ارسال میشه و هم کنترل جادویی!:31:نقل قول:
:39:
بدون شک این اتفاق در تاریخ خدمات پس از فروش شرکتهای ایرانی بی سابقه بوده،هست و شاید خواهد بود.
:39:
از دوستانی که ال ای دی مدل lm5800 دارن یه سوال دارم،کیفیت این تی وی با lm6200 چه فرقی داره؟
تو سایت ال جی امارات نوشته که این مدل برعکس 6200 فناوری upscaler زو نداره که یعنی تو تصاویر sd کیفیتش خوب نیست