پلاگین ثبت چی رو بزاره؟:27:نقل قول:
حالا پلاگینایه دیگه هم بزار بازی متنوع شه.بعد مهم تر از اون یه ادمین دیگه هم تونستی حتمااااااااااااا بزارنقل قول:
کدوم عکس؟نقل قول:
خونه ی منم هنوز به نامه. حالا نیاین تست کنیدا :31:نقل قول:
Printable View
پلاگین ثبت چی رو بزاره؟:27:نقل قول:
حالا پلاگینایه دیگه هم بزار بازی متنوع شه.بعد مهم تر از اون یه ادمین دیگه هم تونستی حتمااااااااااااا بزارنقل قول:
کدوم عکس؟نقل قول:
خونه ی منم هنوز به نامه. حالا نیاین تست کنیدا :31:نقل قول:
بابا من یه Acc داشتم هرچی می خوام لاگین کنم میگه Incorect password .... مجبور شدم یه Acc جدید بسازم
خوب حتما غلط می زدی دیگه...نقل قول:
Caps Lock و Number Lock رو چک کردی؟ خیلی وقت ها مشکل اونا هستند...
یه وقت سرور رو اشتباه نرفتی؟
شما کجا اینجا کجا؟ بازی نمیکنی خودت؟نقل قول:
یعنی آدم گدا باشه بهتر از اینه که بیاد این جا Dirt و Lamp بدزده آقا هر کی اومده دزدیده بیاد پس بده
جواد نمیای ؟ بابا این Pure بهش 8 تا Lamp دادم اومده 2 تا Lamp خونمم دزدیده بیا این خونرو به نام بزن
Pure واقعا که :13:
کاملا درسته .... همه رمز من عدد هست .... خدا مشکل از سرورهنقل قول:
دزد باباته! مرض داری تهمت میزنی؟ من در خونمو برات باز گذاشتم بعد میگی دزد؟ بشکنه این دست!نقل قول:
دادا من مگه کاری کردم ؟ :20: خوب اخه فقط تو میدونی خونم به نام نیست :10: Sorry اخه تو 10 تا لامپ لازم داشتی من 8 تا دادم بت بعد اومم دیدم 2 تا نیست خوب شک کردم :21:نقل قول:
ببخشید
یه سوال این چیه ؟ :18: مود هستش یا اینا ساختنش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا!!! جواد تو رو خدا پاشو بیا دیگه!!!!! گند زدن به خونه ی من!!!!!!!!:41::41::41::41:
نوبای پدرسگ!!!!! تو رو خدا تا نیستی یکیو ادمین کن کارا رو درس کنه!!!!!! بد از ادمینی ورش دار !!!! خواهش می کنیم جواد!!!!!!