اون 3 تا دکمه لمسی که پایینه صفحه رو آشغای (اشغال) می کنه
اون 3 تا دکمه لمسی که پایینه صفحه رو آشغای (اشغال) می کنه
من استاکم هنوز... اگه یه آموزش خوب بزاری تا از این حماقت در بیام دعات میکنم.نقل قول:
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
USB MASS storage چطوری تو این گوشی فعال میشه؟
راهی هست؟
من که ندیدم. چه نیازی به USB Mass Storage داری؟!
من نیازی ندارم ، دوستم که گوشی رو داره نیاز دارهنقل قول:
خوب حالت MPT همه ی فایل ها و فولدر ها رو نشون نمیده ، درسته؟
سلام.نقل قول:
اولا MPT نه و MTP. دوما مشلکی نیست و همه فولدرها رو میتونی ببینی.
ممکنه چند تا دلیل داشته باشه. یکی اینکه مثلا بخواد از آهنگهای روی گوشی مثلا با سیستم ماشین استفاده کنه! (حالا شاید خیلی رایج نباشه :دی ) ولی من وصل کردم مدام قطع و وصل میشه :دی شاید هم سیستم عامل اون شخص اوبونتو یا مک باشه! چون انتقال فایلها هم با راه اندازی gnu توی debian سخته ! با adb هم فایلهای حجیم زمان بره . توی مک هم سختی های خودشو داره (هرچند راههایی داره ) اما این دوستمون میتونه از samba استفاده کنه . ولی جالبه این مشکلو حتی با usb mass storage toggle هم که واسه همه ی گوشیهایی که ums ندارن کار میکنه نمیشه برطرف کرد. یادمه اون اوایل میگفتن سامی و گوگل گفتن به خاطر طراحی و ... ums نذاشتن (یه همچین چیزایی :دی ) خلاصه که این آپشن به galaxy nexus اضافه نمیشهنقل قول:
p.s : یادش بخیر یه زمانی mpt میشد motorola phone tools
اشتباه تایپی بود...نقل قول:
تنها مشکلش اینه سرعت انتقال فایل ها از pc به گوشی پایینه تو این روشنقل قول:
دوستان من هنوز یه چند تا سوال در مورد این گوشی دارم که ممنون میشم جواب بدید :
1 - داستان این کد هشت رقمی چیه ؟ چون یه جا که رفتم قیمت کنم وقتی از این کده پرسیدم انگار داری به فروشنده فحش میدی یا مثلا اومدی بهش میگی آب میوه نداری بدی . اینقدر تعجب کرد که من خودم گفتم نکنه حرف بی ربطی بهش زدم .
2 - یه ویدئو مقایسه ایی از سایت فون داگ بین این گوشی و اکسپریا اس دیدم و کیفیت صفحه نمایش این گوشی خیلی بهتر بود ولی وقتی اون نوار پایینی رو بزاریم کنار عملا صفحه نمایش مفید اندازه اکسپریا اس یعنی 4.3 شده بود . این نوار پایینی صفحه خیلی رو اعصابه ، واقعا زور داره صفحه نمایش گوشی آدم 4.65 باشه بعد در عمل 4.3 بهمون بده .
3 -در مورد دوربین نظر شما چیه ؟ یعنی مثلا در مقایسه با 5 گالکسی اس بهتره یا در همون حده ؟
با تشکر