راستش من کلا از فیفا با تمام اسن پیشرفت هاش خوشم نمیاد. سریع برام خسته کننده میشه. مث اینکه هوش مصنوعی همه چیز رو کنترل میکنه تا یه بازی شسته رفته تحویلت بده. کم پیش میاد که اتفاقی پیش بیاد که انتظارشو نداشتی. بسیار از تیمها علنا تفاوتی با هم ندارن و ایران و برزیل یه یه احساس رو بهت میدن تقریبا. یه چیزی که خیلی این امر واضحه توش سانترهای افتضلح این سری هستش که همیشه یه طور از اب درمیاد و واقها میره رو اعصاب.
من فکر میکنم این کار مسئولین فیفا عمدی هستش تا این بازی مخاطبین بیشتری رو به خودش جذب کنه که اگه تاینجور باشه من امیدی به اینده این سری هم ندارم.
در مورد PES هم که خودم معتقدم که این بازی بازسازی بازی دوران PS2 هستش. همه چیزش کهنه و نخ نما هستش. از گرافیک گرفته تا انیمیشن های رباتیک که ادم رو به خنده میاره. اما با تمام این وجود هنوز هم سرگرم کننده اس و تقریبا همیشه میشه انتظار این رو داشت که اتفاقی بیافته که انتظارش رو نداری. تیماها و خصوصیت هاشون واقعا با هم فرق میکنن و تعویض یه بازیکن واقعا میتونه سرنوشت یه بازی رو تغییر بده. در ضمن تو این بازی واقعا فرق بین یه مبتدی و حرفه ای کاملا معلوم میشه.
اگر PES یه انجین نسل بعد داشت و انیمیشن هاش طبیعی و متنوع تر بودن فیفا هیچ حرفی در مقابل این سری نداشت. متاسفانه پیشرفت این سری واقعا کند هستش. امیدوارم حداقل برای نسل بعد یه برنامه ی درست و حسابی داشته باشن خاک تو سرشون.