اختراع نشده. ریاضیات اختراع بشر نیست، چیزی است مثل منطق (شاید هم خود منطق). شاید بشه نامش رو کشف بشر گذاشت. البته شاید این جای بحث مفصلی داشته باشه... .نقل قول:
اقا این جبر رو کی اختراع کرد?
Printable View
اختراع نشده. ریاضیات اختراع بشر نیست، چیزی است مثل منطق (شاید هم خود منطق). شاید بشه نامش رو کشف بشر گذاشت. البته شاید این جای بحث مفصلی داشته باشه... .نقل قول:
اقا این جبر رو کی اختراع کرد?
آها آها بیا جلو برو عقب بلرزون برقصون :31:
جبرو 20 میشم خر کیفم :8:
چطور دادین جبرو؟
ساده بود .. کلا جبر درسی هست ک اگه بخوان از تمرین های کتاب سوال بدن سخت تر میشه : دی باید از یک سطح پایین تر سوال طرح کنن ...نقل قول:
4
7
چرت و پرت نوشتم
اگه 1 نمره بخاطر این همه خودکار که مصرف کردم بدن خیلی خوب میشه:27:
ولی در کل 20رو نشم 16 رو میشم:27:
سوالات طوری نبودند . فقط یک چیز تا الان که از 5 تا امتحان فهمیدم در مقایسه با سه سال گذشته سطحشان سخت تر است
جبرم خوب بود نه خیلی اسون بود نه خیلی سخت متوسط بود
سوال 14 تا داشت درون هر سوالی هم 2 الی 4 تا داشت هنوز خسته ام و خوابم می اید که از سر جلسه امدم
دوستان برنامه تان برای این شش روز وقت چیه
1 روز استراحت ...نقل قول:
دوستان برنامه تان برای این شش روز وقت چیه
من عربیم تعطیله باید 3 روز فقط عربی بخونم و کمی هم شیمی . روز آخر هم زبان : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام واین هم کلید
زمين افتضاح بود اقا ..افتضاح ....به قول يكي از بچه ها المپياد زمين بود ....سوال نهايي 90 رو من ديد زدم 16 17 ميشدم ..اينو 10 نميشم ....
يعني واقعا بدترين فحش ها نثارشون ...
یه سوال . اون سوال احتمال دوجمله ای . من نوشتم این احتمال دو جمله ای هست ولی فرمول ( فرمول ک چه عرض کنم یه نتیجه هست از آزمایش برنولی ) ــش رو ننوشتم . یعنی 0.25 کم می کنن ؟ :|نقل قول:
بچه ها این امتحانا که هیچی برنامه تون واسه تابستون چیه کلاس خصوصی؟ استراحت؟ گام اول ؟ یا اینکه خودتون می خواید بخونید؟ چیمخواید بخونید؟پیش؟پایه؟.................