اساتید محترم لطفا پاسخ ما رو هم بدننقل قول:
Printable View
اساتید محترم لطفا پاسخ ما رو هم بدننقل قول:
اگر برای موارد استفاده عادی میخوای تبلتهای اندرویدی مناسبترندنقل قول:
ایسوس ترنسفورمر نسبت به قیمت بهترین انتخابه فقط سیمکارت نمیخوره که چندان مهم نیست
شاید هنوز بعضی شاپینگها به قیمت مناسب بفروشن چون قیمتهای بازار که خیلی رفته بالا
خدا کنه که هفته ی بعد معرفی بشه و منرو هم از این دو دلی در بیاره.نقل قول:
راستی نگفتید که بگم از دبی برام پست بکنن یا نه ؟{اگه قرار بر این شد که P7100 بگیرم } تو اینجا پست هم روش پول میخوره ؟
اساتید اینجا نیستن باید بری بخش آیپد!نقل قول:
چیزی که مشخصه خرید تبلتهای ارزانی که صفحه نمایش خوبی ندارند باعث پشیمانیه
اگه پستی بفرسته که دیگه اصلا ارزش ندارهنقل قول:
فعلا صبر باید
دوست عزیز به این دیگه تبلت نمیگن.این خودش یه نوع Laptop به حساب میاد با این تفاوت که دی وی دی رام و اینا نداره :31:نقل قول:
آخه یه تبلت CPU چهار هسته ایی رو میخواد چیکار ؟ تبلت جزئی از کنسولها هم حساب نمیشه که بگیم براش میخواد بازی خفنی بیاد.
فکر کنم قیمتش هم خدا تومن باشه
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
آخه میگفت هزینه ی پست نهایتش میشه 45 یا 50 تومن.نقل قول:
باید ببینیم سامسونگ تو این هفته چی میخواد به دنیا معرفی کنه :40:
prime کاملترین تبلتهاست و قیمتش هم از 500 دلار شروع میشه که مناسبهنقل قول:
استفاده از پردازنده های 4 هسته ای روی تبلتها باید از یکجا شروع میشد
تگرا 3 هم پیشرفتهای قابل توجهی نسبت به تگرا 2 داشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باشید تبلتهای ایسوس رو به تبلتهای سامسونگ و یا آیپد ترجیح میدید ؟ تو همین رنج قیمت هم فکر کنم که ایسوس تبلت داشته باشه {منظورم تو مایه های P7100 و یا آیپد 2 }نقل قول:
به نظر من فعلا تبلتهای ایسوس با در نظر گرفتن کیفیت و قیمت بهترین انتخابندنقل قول:
البته فعلا غیر از tf101g مدل سیمکارت خور نداره
با این حساب شما میگید که من بیخیال سامسونگ بشم ؟ البته همونطوری که خودتون اشاره کردین مدل سیمکارت خور هم فقط یکی داره که منم دنبال همین سیمکارت خورش هستم { چون هر کدوم از مدلها رو هم بگیریم سیستم عامل یکی هست و برنامه و بازی باز یکی هستش و چیزی که مهمه کیفیت هست }نقل قول:
من خودم از طرفدارهای دو آتیشه ی ایسوس هستم و در مورد محصولات دیگش اصلاً شکی به دل راه نمیدم.