سلام lone عزیز، احتمالا مشکل DNS هستش. رو کلاینت از دستور ipconfig /registerdns در قسمت CMD استفاده کنید. امیدوارم مشکلتون حل بشه.
Printable View
سلام lone عزیز، احتمالا مشکل DNS هستش. رو کلاینت از دستور ipconfig /registerdns در قسمت CMD استفاده کنید. امیدوارم مشکلتون حل بشه.
متاسفانه مشکل حل نشد . پیغامی رو که سیستم زمان run کردن با اسم دستگاه نمایش می ده می نویسم شاید بهتر بتونید راهنمایی کنید :
D7 is not accessible . you might not have permission to use this network resource . contact the administrator of this server to find out if you have access permissions.
this servers clock is not synchronized with the primary domain controllers clock
سلام
شما یکم بیشتر در مورد شبکت توضیح بده
شما تو شبکتون wins server دارید یا dns؟
فقط computer name شو میزنید یا full computer name؟
از روی کلاینت های دیگه امتحان کنید ببینید شاید مشکل از جایی باشه که داره اون کامپیوترو ping میکنه
اگه dns دارید برید ببینید توی zoneتون همچین رکوردی دارید یا نه یا اصلا dns رو میتونید ببینید یا نه
ما در خانه يك شبكه بسته ايم كه متشكل از 3 كامپيوتر ميباشد. حال از كجا بايد فهميد كه مثلا كامپيوتر من در شبكه چندمين كامپيوتر است؟ يعني در واقع من ميخواهم static ip را بدست آورم و تنظيمات پورت فورواردينگ را انجام دهم لذا به همين دليل بايد بدانم چندمين كامپيوتر در شبكه هستم. اولين ip كه مربوط به مودم ميباشد 192.168.1.1 است و ip من 1.2 و بقيه هم به بالا(حداكثر 1.254 ) مودم ما در واقع هم مودم است و هم سوييچ كه از خطوط بيسيم هم ساپورت ميكند مدل TP-Link TD-W8910G حال براي تنظيمات پورت فورواردينگ برنامه eMule بايد وارد مودم شده و تنظيمات را انجام داد آيا كسي هست مرا راهنمايي كند؟
lone عزیز. 1- از دستور w32tm برای sync کردن time استفاده کنید 2- اگر مشکل حل نشد به صورت دستی DNS رو چک کنید که Arecord به درستی ایجاد شده باشه.
masood hashemy عزیز. با دستور ipconfig /all میتونید تنظیمات Static ip رو بدست بیارید. برای استفاده از EMULE نیازی به Port forwarding ندارید. اگر مشکل دارید با ISP مطرح کنید.
ببخشید نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه امتحانات شبکه مایکرو سافت هزینهش چنده و چه جوری باید امتحان بدم؟
با تشکر از mkoleiny عزیز ، برای استفاده دیگر دوستان باید بگم که مشکل من با استفاده از دستور w32tm حل شد . ممنون
سلام. من اگه بخوام از اینترنت پر سرعتم به چند نفر دیگه بدم. چقدر تجهیزات و سرمایه لازم دارم؟ می خوام هم از طریق مایکرو ویو بدم و هم از طریق Vsat لطفا راهنمایی بفرمایید.
mohsen.rajabi گرامی، باید خدمتتون بگم که توی ایران هر امتحان 220000 تومان، جاهای دیگه 80 تا 120 تومان، برای راهنمایی بیشتر پیغام خصوصی بدید.