اینکه میفرمایید تو 48 روز موها دارن عالی میشن واقعا جالب و عجیبه. اینکه میفرماید بعد از 48 روز پی ار پی رو تکرار کردید از اونم عجیب تره چون معمولا برخی از متخصص ها که انجام میدن بعد از 6 ماه یا 9 ماه تکرار میکنن و اثرش میگن حتمی نیست بگیر نگیر داره و این حرفا خیلی از متخصصین هم بسیار مخالف این موضوع هستن مراجع مهم مربوطه هم اصلا تاییدش نکردن. اونایی هم که میگن همه جا رواج داره یه تاییده از یه جای معتبر رو کنن لطفا من قبلا هم گفتم من انجام دادم متاسفانه که بزرگترین اشتباهم بود حالا نمیگم که هیچ کس جواب نمیگیره فقط میگم دقت کنید به شنیده ها و این چیزا زیاد اعتماد نکنید سعی کنید حد اقل یه نمونه قطعی و مطمئن پیدا کنید بعد انجام بدید به این حرفا هم که عمو، عمه، خاله من انجام داده عالی بوده زیاد توجه نکنید.
اگه میشه ایشون رو به بنده هم معرفی کنید ممنون میشم اگرم که مطمئن شدم از کارشون خودم هم میام اینجا به همه اعلام میکنم خودم هم انجام میدم
از لطفتون ممنون هیج قصد جسارت و پیش داوری هم وجود نداره ولی میدونید که این روزا چند صد نوع دارو و روش برای مو هست که همگی هم ادعای عالی بودن دارن و کلی بحث های و نقد های مثبت در موردشون هست که خیلی هاشون بی اثر و خیلی هاشون مضر و بعضی ها شون کم اثر و بعضی هاشون در بعضی مواقع موثرند