بانک ملت امکانی داشت به اسم حواله سقف بالا که باید درخواست میدادین و..... . امکان جابجایی پول از 3 تومن به 7-8 تومن افزایش پیدا میکرد درسته یا نه
Printable View
بانک ملت امکانی داشت به اسم حواله سقف بالا که باید درخواست میدادین و..... . امکان جابجایی پول از 3 تومن به 7-8 تومن افزایش پیدا میکرد درسته یا نه
چشم حتما میذارم ولی فعلا امکانشو ندارم...نقل قول:
یه هفته ی پیش رفتم بانک که رمز مخصوص انتقال وجه و اینترنت بانک رو فعال کنم از بس شلوغ بود که پشیمون شدم، شعبه هم متصدی مربوط رو نداشت...(یکی از معایب بانک پارسیان شلوغیش هست برخلاف پاسارگاد که هر وقت میبینم خلوته)
در اولین فرصت یه review ازش میذارم...
دوستان یک سوال.
من اگر بخوام از یک کارتم، به یک کارت دیگه (خودم یا شخص دیگه) از یک بانک دیگه به صورت اینترنتی انتفال وجه انجام بدم، باید چی کار کنم و به چه چیزهایی احتیاج دارم؟
شما اول باید حساب در بانک داشته باشید ترجیا در پاسارگارد پارسیان ملت فعلا به خاطر اینکه باید تایید بشه پیشنهاد نمیشه بعداز افتتاح حساب درخواست کارت میدین که مهمترین مراحل رو ی این کارت هست البته در اینترنت بانک خود سایتها بدون دردسر میتونید با داشتن شناسه شبای شماره حساب طرف مورد نظرتون جدیدا راحت تر انتقال بدین.نقل قول:
البته قضیه کارت به کارت از طریق اینترنت فعلا به خاطر بانک مرکزی منتفی هست ولی در اینترنت بانک،بانک موردنظرتون با ورود به سیستم شون میتونید انتقاا بدین
موفق باشید
حدود 15 میلیون پول دارم.
در حال حاضر کدام بانک بیشترین سود رو به من میده؟؟
سود تمام بانکها یکیه و هیچ فرقی با هم دیگه ندارن ولی میتونید به قرض الحسنه ها سر بزنید یه اماری از اونها هم بگیرید ببینید اونها چقدر میدن.نقل قول:
ولی بهتره با این پول دست به یک سرمایه گذاری مطمئن تر بذارید چونکه اگه بخواهید این مبلغو تو بانک حساب بلند مدت 5 ساله بذراید کلی میخوابه و به ضررتون میشه.
پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید
منم دوست ندارم تو بانک بزارم اما جایی رو نیافتم واسه سرمایه گذاری! ناچارم این کار رو بکنم:41:نقل قول:
درستهنقل قول:
ولی اون وسیله ی مورد نظر (=توکن) ، بعد از مدت زمانی طولانی به دست سفارش دهنده می رسه
تا 200 میلیون تومن در روز امکان حواله باهاش وجود داره.
worldm عزیز جمله ی بالا یعنی چی؟نقل قول:
ملت اینطور که شنیدم پرداخت اینترنتیش باید تایید بشه اونم توسط کارمند مرکزیشون که وقت گیره و به درد نمی خوره ولی امکاناتش خیلی خوبه اگه این قضیه درست بشه ملت هم عالیه
یه سوال سود 5ساله که می زنند 151%ماهانه برای یک ملیون تومان چه قدر میشه؟