دوستانی که این لپ تاپ رو دارن ( core i5 و gt 540 ) عمر باطری موقع بازی چقدر دوام داره؟
کسی بازی cod:ops رو امتحان کرده خوب فریم میده؟
Printable View
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن ( core i5 و gt 540 ) عمر باطری موقع بازی چقدر دوام داره؟
کسی بازی cod:ops رو امتحان کرده خوب فریم میده؟
یه چیز برام جای سوال هست .. بعضی از لپ تاپ های ایسر مثل 5742zg یا 5742z تو خود وبسایت رسمی ایسر صفحه نمایش را LCD زده ، ولی تو سایتهای ایرانی یا کانفیگ هایی که از مغازه ها دیدم LED بودن ، حتی سایت سازگار که نمایندگی ایسر هست هم LED معرفی کرده . جریان چیه ؟؟ خالی بندیه ؟؟ واسه جلب مشتری ؟؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
850 خریدم اشتباهی گفتم 750......
gf 540mمدل گرافیکشه...
کیبورد عربی...
نصب سون هم هیچ کاری نداره....شما راحت بوت کن بقیش رو من تضمین میکنم که میتونید انجام بدین البته اگه قبلا حداقل یکبار ویندوز اکس پی نصب کرده باشین...
فقط سی دی درایواش همراهش بود...جالبه که لینوکسم روش نبود نه سی دیش نه نصب بود!!!!!!!!!
---------- Post added at 03:56 AM ---------- Previous post was at 03:54 AM ----------
خوشحال نیستم خسته ام....شرمنده کاکو جون(من خودم شیرازی نیستم اینجا دانشجو هستم عزیز)نقل قول:
سفارشی نبود زنگ زدم سازگار شماره ی نمایندگیش رو گرفتم تو شیراز رفتم ازش راحت خریدم........البته نمایندگیش اونی که تو سایتش نوشته بود نبود...عجیبه...
---------- Post added at 04:01 AM ---------- Previous post was at 03:56 AM ----------
برای منم جالبه این قضیه....رو برچسبی که روی لبتاپه منه تمام اطلاعاتش رو نوشته و برای صفحه نمایش زدهHD LED LCD "15.6 منظورش رو هم نفهمیدم....نقل قول:
در بهترین حالت ٣ ساعت ولی در حالت عملی و واقع بینانه ٢.٥ ساعت در هنگام کار با افیس و گیم هم بستگی به مشخصاتدتنطیم شده بازی داره بدیهی که باید از ٢.٥ کمتر باشه, حتی اگر بازی را خیلی با کیفبت کنی من ٤٥ دقیقم شنیدم.این پردازنده ها قویند و از باطری ٦ سلولی نمیشه از این بیشتر انتظار داشتنقل قول:
نقل قول:دوستان تا جایی که من اطلاع دارم صفحه نمایش این مدل LCD هست اما از نوع LED Backlit یعنی اون نور سفیدی که از پشت به LCD تابانده میشه، LED هست و با صفحه های Full LED فرق می کنه. صفحات Full LED خود پیکسل ها LED هستند. مزیت LCD LED Backlit نسبت به LCD، کنتراست بالا هست.نقل قول:
کلا تمام ال ایی دی هایی که فول اچ دی نیستن led backlight هستن
از دوستانی که 5742 خریدن و گارانتی ساز گار داره میخواستم بپرسم زیر لپ تاپشون label سازگار خورده یا نه؟
برای من نخورده و خیلی برام سواله چون هر لپ تابی بگیری label گارانتی کننده را زیر دستگاه (روی باتری و ...) میزنن
نه برادر از من فقط روی برگه گارانتی خوردهنقل قول:
درسته من الان از چند تا جا پرسیدم میگن سازگار label نمیزنهنقل قول:
حتی رفیقم که Asus گرفته ّبرای اون هم نزدن
ممنون
من رفتم سایت ایسر تا درایوراشو دانلود کنم ولی نمیدونم چیارو دانلود کنم
مشخصات سیستمم اینه cpu core i5 460m 2.53
vga 540m geforce(سایت ایسر 4 تا ndidia داره کدومو دانلود کنم)
بلوتوث چی؟