2 ساعت دور هم هستيم .
خالي از لطف نيست .
هر كي مياد اعلام امادگي كنه .
جمعه اخر سال . پارك شاهد . 10 صبح . هوراااااااااااااااااااااا ا
Printable View
2 ساعت دور هم هستيم .
خالي از لطف نيست .
هر كي مياد اعلام امادگي كنه .
جمعه اخر سال . پارك شاهد . 10 صبح . هوراااااااااااااااااااااا ا
شاید باشم .ممکنه تو شهر نباشم.
ما نیز دوست داریم شما را از نزدیک زیارت نمائیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه بابا .... درب و داغون ترم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------------------------------------------------------
راستی بهروز رفتم DVD & CD رو گرفتم .... جمعه بعد از ظهر رفتم ... الانم میخوام نصبش کنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم بخاطر لطفی که بمن داشتی ازت تشکر میکنم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله واسه قرار بعدی سی دی RW رو برات میارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مبارکه . برو حالش رو ببر .
بعد از اینکه نصبش کردی دیگه سراغ ایکس پی به ندرت میری .
راستی با اون زمان ملاقات موافقی؟
سلام ... میگما فقط wookman گفت پنجشنبه هم خوبه ... آقا بهروز هم انگار بخواد روی منو کم کنه فوری گفته هر کی با جمعه موافقه دستا بالا !:eh: حالا بگذریم... من دختر خیلی منطقی هستم !:wub: اگه تونستم جمعه 10 صبح می یام ، فقط چند تا مسئله : اولا منو با شماها تو پارک بگیرن چی کار کنم اونوقت ؟! :blink: نمیشه کافی شاپ قرار بذاریم ... قرارهای اینترنتی بین بچه ها معمولا توی کافی شاپه ... هم آرومتره و هم نگرونی نداره ...با همه این حرفها من یه عضو تازه واردم شماها برنامه خودتون رو داشته باشین ... من فقط چند تا پیشنهاد داشتم ... :)اگه این قرار هم نشد ایشالا قرار بعدی ...:santa:
نقل قول:
راستش من که از 7 صبح تا 7 شب سر کارم . اخر سال هم هست نمیشه از زیرش در برم .
فقط میمونه جمعه .
خوشحال میشیم شما رو هم ببینیم .
ممنون
آره ، مشکلی نبیده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا تا حالا دختر خانما تو جمعمون نبیدن ... نمیدونم مشکلی پیش بیاد یا نه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کافی شاپم خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما چون من خودم شخصا آروم و قرار ندارم و همش کرکر میخندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بهروز میدونه) میترسم ضایع کاری شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
حالا قسمت شد تشریف بیارید اگرم نه که انشالله قرار بعدی .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین باره که یک خانم میخواد بیاد در ملاقات شرکت کنه .
بقیه از دور با دوربین نگاه میکنن ما رو .
خب باید به اون بقیه حق داد ... کرمانشاه محیط خاصی داره که نمیشه زیاد آزاد بود ... من نظرم اینه که این قرار یه قرار صرفاً اینترنتیه و اصلاً پسر و دختر نداره ... همه چیز بستگی به شخصیت هر فرد داره ...