پیش شماره ما 44 نیست از اون بدتر 77. ولی اون موقع نه شاتل نه همین صبا نه لایزر نه داتک نه اسیا تک هیچکدوم پورت خالی نداشتن وگرنه که ....نقل قول:
البته ناگفته نماند نمیدونستم امپراطور نمایندگی فروش صبانته.
Printable View
پیش شماره ما 44 نیست از اون بدتر 77. ولی اون موقع نه شاتل نه همین صبا نه لایزر نه داتک نه اسیا تک هیچکدوم پورت خالی نداشتن وگرنه که ....نقل قول:
البته ناگفته نماند نمیدونستم امپراطور نمایندگی فروش صبانته.
دوستان زنگیدم پشتیبانی گفت امشب شبا نه ردیفه.
انشالله که هم سرعتش خوبه هم طرف راست گفته.
مدل planet 3410نقل قول:
راستی من با پست های همین p30world تصمیم گرفتم صبا بگیرم حالا مگه چه جوریه که میگی اشتباه کردم!!:41:
پیش شماره ی منم 44هست و پورت خالی هم داشت و گرفتم (شهران 4433)
پیش بسوی اینترنت شبانه امشب
جسارت به این سایت نباشه. سایت بسیار خوبی هست.
اما فکر نمیکنم این تاپیک اینقدر بازدید کننده داشته باشه که به خاطر اطلاع رسانی در اینجا یه دفعه همه ایران ریخته باشن واسه دانلود و سرعت این همه اومده باشه پایین.
حیف من که گفتم شاید یادتون رفته باشه و یاد اوری کنم. قابل توجه اونایی که از پست من نا راضی بودن. براتون متاسفام.:8:
معذرت میخوام من الان حرف شیرازی ها و مشهدی های عزیز رو درک نمی کنم.
من 128 محدود توی قم دارم سرعتم بارها روی 235 فیکس شده.بعد از این که صبانت محدودیت پورت ها رو برای برنده شدن توی اسپیدتست برداشت واقعا خیلی حال کردیم،هرچند سرعت دانلود شبانه کم شد که البته بهتر شده.ولی امروز عصر من از شبانه خیلی خیلی سریع تر دانلود کردم.
دوستان من از 4 که کانکت شدم تا الان همش کانکت بودم کلی وب گردی کردم بیشتر از 50 مگ هم دانلود کردم ولی از حجمم هیچی کم نشده.:31:
شما هم امتحان کنید شاید کم نکنه
عزیز من هیچ جوری نیست خیلی هم خوبه!نقل قول:
من راضیم شما هم انشالله راضی باشی ازش!
فقط همونطور که توی پست های قبلم هم گفتم
رمز موفقیت = دانلود از سرور های پرسرعت+دانلود همزمان چند فایل! :31:
موفق باشی
ببینید با یوزرنیم و پسورد شبانه کانکت شدن توی شبکه اصلا در حال استفاده بودن رو برای شما لحاظ نمی کنه!(ایول جمله بندی:8:)نقل قول:
یعنی وقتی با این یوزرنیم و پسورد کانکت میشید عملا با یوزرنیم و پسورد صلی خودتون کانکت نشدین و وقتی میرین توی ریزمصرف میزنه کاربر در حال استفاده نیست.پس عمرا با این یوزر و پسورد ترافیک حجمیتون کم بشه.خیال همتون راحت.:4:
االبته مناطق مختلف سرویس دهیشون فرق داره با هم!نقل قول:
ولی ما که قم هستیم هیچ مشکلی نداریم!:10:
فقط حیف که دیر فهمیدم و از ساعت 3 شروع نکردم !
از 6 وصل شدم و 7:43 یه دیسکانکت زدم ولی بعدش دیگه وصل نشد!
ولی انصافا عجب نابغه هایی هستن!
فکر کنم یارو فرق AM و PM رو نمیدونسته!:27:
خدا کنه این شبانه رو درست کنن اینم از دستشون در بره و با اینم حال کنیم!:20:
اونوقته که دیگه صبانت تو آسیا اول بشه! (البته از نظر اسکل بودن!:31::27:)