مدل شما ورودي مجزا براي h.d.d داره ؟نقل قول:
ممكن مربوط به منبع تغذيه و كمبود ولتاژ باشه
Printable View
مدل شما ورودي مجزا براي h.d.d داره ؟نقل قول:
ممكن مربوط به منبع تغذيه و كمبود ولتاژ باشه
نه
تنها یک کابل یو اس بی داره
-منظورم پنلتون هست ورودي usb نه كابل عزيزنقل قول:
-احتمالا بخاطر همين مسئله هست تا يك ظرفيتي رو جوابگو هست
با سلام
تلویزیون من وقتی که برق میره و دوباره میاد روشن میشه آیا عادیه ؟ راهی هست که روشن نشه ؟ دیشب نصف شب روشن شد و خواب به سرم کرد
-شما وقتي وارد گزينه hotel mode ميشين زير شاخه مربوطه در مورد همين مسئله هستنقل قول:
power on volume
power on source
power on channel
min /max volume
وووو
سلام
من یک مشکلی با ال سی دی c650 سامسونگ دارم گاهی اوقات که مثلا 3 ساعت خاموش میمونه وبعد روشن میکنم اول تصویر تاریکه بعد روشن میشه در عرض 2 دقیقه ولی گاهی اوقات همونطور تاریک میمونه تا برم یکدور تنظیمات تصویر تلویزیون از استاندارد به پویا جا به جا کنم ودوباره برگردم به استاندارد تا تصویر روشن شه یا یک دور برم روی تی وی بعد برگردم AV
علت چیه؟
یک جا خوندم یکی گفته بود که (خازنهای الکترولیتی تغذیه تغییر ظرفیت داده اند وباید تعویض شوند)
من یک بار وارد منو مخفی شدم و اینترنت تی وی رو راه انداختم ایا این یعنی گارانتی رو باطل کردم
در ضمن اگه همینجوری بمونه مشکلی پیش میاد
ممنون
يكي ديگه از دوستان هم اين مورد رو داره
ممكن مربوط به زمان warm up باشه منتها اگر زياد هست احتمال داره مربوط به همين موردي كه ميگين باشه
-در مورد گارانتي هم نه نگران نباشين قبول ميكنند
من يك مشكلي دارم وقتي روي گزينه auto wide با دكمه هاي بالا و پايين محل تصوير رو تنظيم ميكنم با تعويض كانال دوباره تصوير سر جاي خودش برميگرده مي خواستم ببينم كلا سيستمش اينطوريه يا من مشكل دارم مدل من 37c695 هست
-قاعدتا نبايد اينطور بشهنقل قول:
چرا اينطوري تنظيم ميكنيد ؟مگه حالت هاي نرمال وتعاريفي كه داره قابل قبول نيست ؟
من براي اين از auto wide استفاده مي كنم كه كشيدگي تصاوير 4:3 كمتر بشه و تصاوير به حالت نرمال نزديكتر باشه ولي توي حالت پيشفرضش نصف زيرنويس ها ميفته بيرون كه وقتي تصوير رو كمي بالا ميارم مشكل برطرف ميشه ولي با تعويض كانال دوياره تصوير برميگرده سرجاي قبليشنقل قول: