:44::18::44:نقل قول:
Printable View
:44::18::44:نقل قول:
خب بلاخره پیداش کردم :دینقل قول:
همه میدونن که من همیشه برای گفته هام مدرک دارم
بارسلون من جات باشم دیگه تسلیم میشم و چیزی نمیگم :27:
اینم مدرک البته اگه تعصب بزاره حقیقتو قبول کنید :
تازه نگفته سرعتش به hd2 نمیرسه گفته عمراً نمیرسهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4874100&postcount=246
حله بارسلون یا هنوزم میخای بهونه بیاری :27:
اوووووووووووووووه چه خبره! خداییش خندم میگیره وقتی می شنوم بعضی ها نسبت به برند های خاصی از سونی گرفته تا مثلا سامسونگ و ال جی و نوکیا اصطلاحا تعصب دارند!
متاسفانه یا شایدم خوشبختانه هیچ کدوم از اینها تو ایران کارخانه ندارند که بگیم مثلا کارمند یا مدیر فلان برند هستیم و منافعی داریم البته شاید باشند کسانی که وارد کننده هستند و... .
اونها اونور دنیا دارند پول پارو می کنند ما اینجا داریم تو سر هم می زنیم.
----------------------
یه سوال داشتم در مورد آیفون: گوشی iphone 3gs بصورت پیش فرض از زبان و فونت فارسی در مرورگر و اسمس ها پشتیبانی می کنه یا نه باید روت کرد و رام ریخت و دنگ و فنگ داره؟
آقای دارک لایف یا جت لی یا همون حسن موتوری عزیز
شما کدوم یکی از این گوشی ها رو داشتید؟
جواب همه سوالاتون رو میشه داد. با دلیل و مدرک ...
ولی برای شما دلیل و مدرک فایده ای نداره!! داره؟!
پس بهتره بیخیال شی و بری تو همون جایی که اصلا دروغ نمیگن ...
مشخصه که دوستان به بن بست رسیدن و جوابی برای گفتن ندارن و دارن به حاشیه میزنننقل قول:
قرار نیست من همه گوشیارو داشته باشم همه نینجا رو قبول دارن حداقل بیشتر از شما
مدرک واسه شما فایده نداره اتفاقاً
دیگه باید قبول کنید که تعصبو به اوج رسوندین و حرف هیچ کس و هیچ سایتی رو به جز خودتون قبول ندارید
وقتی به بزرگترین و معتبرترین سایت آندروید سوئد بگی بیکار که اتفاقاً یه طرف همین برندتونم سوئدیه دیگه بحث فایده داره ؟
هر جور راحتین به به و چه چه کنید ولی به فکر کسایی که میخان بخرن هم باشین و اون چیزی که واقعیت داره رو بیان کنید
اولا بنده به برند خاصی تعصب ندارم ولی از جنس کره ای متنفرم...از ماشینش گرفته تا موبایل چون کپی برداری میکنه!
دوم اینکه ببخشیدا به کسی توهین نشه ولی بنده حرف نینجا رو قبول ندارم...شما بببین از 20نفری که X10 رو خریدن گفتن عجب اینترفیسی ولی ایشون گفتن اینترفیس زیبایی نداره!
ببین آقا dark life من گفتم تعصب ندارم ولی اگر سونی گوشیهاش مشکل داره مثلا یکی دوتا مشکل داره مثل I900 نبود که گوشی نو بخری که موسش کار نکنه بگن با آپدیت درست میشه بعد بگن آپدیت کنن هفتاد درصد گوشیها دد بشه!اینو خودم تجربه کردم
به هرحال من زیاد توی تاپیکهای سامسونگ دیدم توی معرفی یهو یک عیب ازش بیرون میاد ملت میگن مهم نیست!
موفق باشید
چیکار کنم. به هر روشی میخوایم بفهمونیم نمیشهنقل قول:
مدیرا هم مثل اینکه دارن لذت میبرن :دی
ولی حالا که غیر از یوزر ساختن تو این زمینه هم از رو نمیری جواب میدم
من بیشتر سمپل هایی که میذارم از فروم هایی هست که یوزرها با گوشی خودشون میگیرن
در مورد نویز هم بهراد نبود من بودم. البته شما که یادتون نمیاد چون تا حالا یوزر شما رو ندیدم . ولی یکی بود که بهش میگفتم حسن موتوری. اون فکر کنم یادش باشه ...
اون موقعی هم که گفتم نویز نداره فقط از روی سمپل ها بود ولی بعدا خودم گوشی رو گرفتم و با عکسی که خودم گذاشتم گفتم نویز نداره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتری رو آره شما درست میگی . چون هم ساتیو دارین و هم امنیا اچ دی.
وقتی با گوشی علی ریسر ور میرفتم بهش گفتم چرا همچینه و هیچی نداره؟ گفتش یه فریموری ریختم که ساده ترینه! برای کمتر شدن مصرف!!
در مورد کیفیت ال سی دی هم چیزی که به چشم خودم دیدم مقایسه یه عکس گرفته شده با گوشی خودم تو گوشی خودم و گوشی علی ریسر بود ... نتیجه ش هم بهتر بودن تو گوشی خودم برخلاف چیزی که فکر میکردم بود!!
در مورد بقیه هم جواب هست ولی همونطوری که گفتم فایده ای نداره ...
اینم گفتم زیاد دور نگیری ...
پست خصوصی جهت جلوگیری از انحراف تاپیک.نقل قول:
والا سامسونگو که انقدر آقای جت لی دارن تعریف میکنن کلا گوشیاش رو کاغذ خوبه . تو صفحه سایت فقط قشنگو پر قدرته .نقل قول:
مشخصه که دوستان به بن بست رسیدن و جوابی برای گفتن ندارن و دارن به حاشیه میزنن
قرار نیست من همه گوشیارو داشته باشم همه نینجا رو قبول دارن حداقل بیشتر از شما
مدرک واسه شما فایده نداره اتفاقاً
دیگه باید قبول کنید که تعصبو به اوج رسوندین و حرف هیچ کس و هیچ سایتی رو به جز خودتون قبول ندارید
وقتی به بزرگترین و معتبرترین سایت آندروید سوئد بگی بیکار که اتفاقاً یه طرف همین برندتونم سوئدیه دیگه بحث فایده داره ؟
هر جور راحتین به به و چه چه کنید ولی به فکر کسایی که میخان بخرن هم باشین و اون چیزی که واقعیت داره رو بیان کنید
نمونش یکی از دوستام اومنیا 2 گرفته بعد از دو ماهی استفاده کردن . یه روز نیم ساعت یه سره با گوشیش حرف زد صورتش عرق کرد ال سی دی گوشیش سوخت :18:. اینو بری کجا بگی آخه؟! این فقط از سامسونگ بر میاد .
اینم بگم که f480 هم دیدم که اینجور شده بود .به مراتب چنین مشکلاتی رو از سامسونگ شنیدیم .:41:
خوده hd2 : من میخواستم اول hd2 بگیرم(اینو نگم که قبلش دنباله hero و i8000 و چنتا گوشیه دیگه بودم ولی وقتی دیدم چه مشکلای فنی عدیده ای دارن کلا بیخیال شدم) وقتی بری تو فروم hd2 عینه بیمارستان میمونه:27: از 5 تا پست سه تاش داره میناله از گوشی که آی گوشیم خیلی داغ میکنه , اوپرا باز میکنم هنگ میکنه , برنامه نصب کردم دیگه بالا نمیاد و و و ...
الان x10 گرفتم واقا راضیم کاملا گوشیه عالی ایه . کلا اگه بخونی تاپیک x10 رو هیچ کس نگفته گوشیم خرابه نمیدونم فلانجاش
فلانه بهمانه . یکی از دلایلی که من این گوشیو گرفتم این بود میدونستم خرابکاری توش نیست . البته یه مورده کوچیک صدا داشتم که حل شد من با آندروئید آشنایی نداشتم .
تو فروم X10 فقط کل کله با گوشیای دیگه که فلانش بدتره یا بهتره . اگه به باطن قضیه نگاه کنی میبینی که سونی خیلی خوبه که فن بوی های برندای دیگه میان و اینجوری کل کل میکن که ...!!!
بابا به خدا هم من هم شما دوست داریم وقتی یه گوشی رو میخریم مشکل فنی نداشته باشه که بعدا عذاب نکشیم . نه اینکه نمیدونم گوشی باطری خوب نگه داره ولی lcdیش بسوزه یا خیلی مشکلای دیگه . به خدا من دوست دارم گوشیم باطریش زود تموم شه ولی مشکل فنی نداشته باشه .:5:
آمارو ارقام رو هم میتونید تو فرومای دیگه هم ببینید که فکر کنم تو فروم i9000 بود که یکی یه عکسی گذاشته بود از صفحه
سه تا گوشی که i9000 , x10 ,نمیدونم سومیش کدومیکی از گوشیا بود . با اینکه مربوط به i9000 بود به سختی میشد بگی
i9000 از x10 بهتره اونم به خاطره بکلایت سیاهه i9000 بود که خوب شده بود .
اینا همه کیفیت سونیو میرسونه .
اینم بدونید هیچ گوشی ای کامل نمیتونه باشه!
نقل قول:نقل قول:
با اینکه میدونم اینکه میگی میخواستم بخرم فقط واسه اینه که بگی آره چون بد از آب در اومد پشیمون شدم...ولی خدا نیاره اون روز رو که سونی اریکسون یه گوشی بزنه که شما و ...بقیه کره ای ها خوشتون بیاد و بخواین بخرین.
اینکه من بین 10 نفر مشکل باطری دارم.ولی 9 نفر دیگه شدیدا از باطری راضین دلیل میشه که باطریش بده؟ من دارم رو 3G ازش استفاده میکنم و بقیه رو 2G.اگه هم پرسیدم میخواستم ببینم دلیلش همینه یا چیز دیگه.از دیروز تا الان هم گذاشتمش رو 2G باطریش هنوز نصف هم نشده
SE هرچقد هم بد باشه مثل این کره ای نیست که تالک تایم 100 ساعت میزنه,مبگه ال سی دیمون هم سوپر مستر گاد امولده.مصرفش 1/10 TFTه.بعد میبینیم نصف روزم دووم نمیاره!!!الان میاد میگه کی گفته:31:مال پسر عمه عموم که اینجوری نیست:27:
نقل قول:
حربه تبليغاتي بيش نبود ...
....:31:(بمیرم سامسونگ که اصلا تو تبلیغاتش دروغ نمیگه و گوشیهاش رو اینجوری نمیندازه به ملت...)
میگم برو بکس اس ای بیاین یه صندوق صدقه بزنیم پول جمع کنیم بدیم این کره ای ها که از سونی اریکسون و این گوشی بکشن بیرون . بابا کم آوردیم اصلا خویه؟سامسونگ خدای گوشی هاست.حالا ولمون میکنید یا نه؟..
..
روزی 3 صفحه اینجا رو با بحث درباره حساسیت تاچ گوشی S نمیدونم چی چی میبرن جلو.اه