یه سوال حتما باید مودم رو از ایرانسل خرید؟
Printable View
یه سوال حتما باید مودم رو از ایرانسل خرید؟
آره.........
نقل قول:قسمت تجهیزات رو ببینکد:http://wimax.irancell.ir/Layer1/?id=210
منظورم رو بد رسوندم منظورم اینه که مودم دیگه غیر از ایرانسل میشه استفاده کرد یا حتما باید ایرانسل باشه؟ من یه جا خوندم میگن مودم ایرانسل به درد نمیخوره و فوق العاده گرونه. اگر من مودم غیر از شرکت ایرانسل بگیرم ممکنه بهونه بیارن و اصرار دارن ازشون بخریم!.
ارزونترین و بهترینش چیه؟
در حال حاضر همچین امکانی نداره یعنی سیستم قبول نمی کنه حتی سیستم مودم اشتراکی رو که خود ایرانسل تبلیغ کرد رو هم قبول نمیکنه و در آینده همچین امکانی وجود داره بنابراین در حال حاضر باید حتما مودم رو از خود شرکت تهیه کنید هر چند که فکر نکنم در بازار هم مودم وایمکس برای فروش وجود داشته باشهنقل قول:
سلام
ببينيد دوستان من نه پدرکشتگي با ايرانسل دارم نه قصد تبليغ ديگر سرويسها رو .يه مشترک هستم مثل شما که 2.5 برابر هزينه اي که ميشه باش از يه سرويس adsl استفاده کرد رو صرف سرويس 128 ايرانسل کردم (حدود 130 هزار تومان اوليه + 15 هزار تومان اشتراک فروردين) از روز 17 اسفند که پيش يه نمايندگي ايرانسل در اهواز ثبت نام رو انجام دادم تا الان که 2 ارديبهشت است درمجموع تونستم 11 روز از اين سرويس استفاده کنم !
نمي دونم واقعاً شرکت ايرانسل چطوري فکر مي کنه اصلاً چيزي به اسم رضايت مشتري يا خدمات پس از فروش براشون معنا هم داره ؟
اگه شما وقت خوندن تمام مطلب رو نداريد فقط همين رو بدونيد که مودم ضعيف ايرانسل (که بر خلاف آنچه تبليغ مي کنند نياز مبرم به برق داره) اگه کوچکترين مشکلي پيدا کرد از ديد ايرانسل يعني پرکردن فرم تعويض مودم که زمان رسيدگي بهش رو هيچکس نيدونه و هيچکس ولو بعد از 25 روز!! پاسخگو نيست.
ببينيد اگه از تاخير 9 روزي بين زمان ثبت نام با روز فعال سازي سرويس(26 اسفند) بگذريم اولين موضوع ناراحت کننده نوع شارژ کردن حساب ماه بعد بود با کارت شارژ هاي ايرانسل (که کمتر از مبلغ رويشان دارند و براي يک ماه سه تا شارژ 5 تومني کافي نيست ) و از طريق تماس با اپراتور و بعد بيش از 10 دقيقه انتظار، شارژ رو انجام بدي و از اون مسخره تر اينکه اول ماه که ميشه 15 هزار تومان از حسابت کم ميشه و تا نزديک به 2 روز ترافيک 3 گيگا بايت بهت داده نميشه و تو اين دو روز بايد با نرخ آزاد ( گيگا بايتي 10 هزار تومان ) از سرويس استفاده کني (يه نوع کلاه برداري حرفه اي )
اما مشکل :
روز 9 فروردين بود که صبح مثل روزاي قبل کامپيوتر رو روشن کردم که برم تو اينترنت ولي با کمال تعجب ديدم مودمم روشن نميشه کابل برق رو جاي ديگه تست کردم به دکمه هاش ور رفتم ولي فايده نداشت با پشتيباني تماس گرفتم گفت که براتون فرم پيگيري پر مي کنيم ظرف 24 ساعت با شما تماس مي گيرن و کارشناس ايرانسل به منزلتون مراجعه مي کنه همون روزا خونده بودم تو همين انجمن که يه نفر مودم فضاي باز ايرانسل داشته و مودمش مشکل پيدا کرده و 10 روز ميشه که کاري براش نکردن ولي من فکر نميکردم اتفاقي که براي من مي افته بدتراز اون بشه خلاصه 48 ساعت بعد باز تماس گرفتم ،هيچ ،آخر هفته زنگ زدم گفتن کلاً اين شرکتي که تو اهواز بايد بهتون خدمات بده الان که آخر عيده نمي آد صبر کنيد اول هفته بعد منتظر مونديم اما خبري نشد 10 روز گذشت هر روز تماس مي گرفتم فقط مي گفتن منتظر بمانيد بعد از ده روز بدون اينکه کسي رو به خونهمون بفرستن گفتن مشکل از مودمتونه و براتون فرم تعويض مودم پر مي کنيم 15 روز شد باز کاري نکردند تا اينکه يکي از اپراتورها گفت فاميل شما و شناسه وايمکستون تا الان براي سرپرست وايمکس شناخته شده نبود!! و تا الان کار چنداني براتون انجام نشده ولي مطمئن باشيد از الان به بعد که سرپرست به مشکلتون واقف شدن کارتون به عنوان کار ارجنت خيلي زود انجام ميشه تنها اتفاقي که افتاد تماس بخش پشتيباني بود که بعد 17 روز مي پرسه آدرس مک مودمتون رو برام بخونيد ، خوب خيلي ممنون کاري نداريد ! آدم نميدونه فحش بده چي بگه بش ميگم مرد حسابي بعد اينهمه مدت تازه آدرس مک مودم رو مي پرسي تا الان چي کار مي کرديد يه مش شعرمي بافه ميگه حق با شماست ولي ما الان اسمتون رو تو ليست تعويض مودم قرار داديم و بدونيد ديگه از اينجا به بعد کارتون سريع انجام ميشه 20روز شد اس ام اس برام اومد که "اعتبار شما براي تعويض مودم کافي نيست " زنگ زدم مي گم يعني چي ؟ مگه اين مودم گارانتي نداره پس ديگه پول گرفتنون چيه ؟ اصلا اين اعتبار چقدر بايد باشه ؟ بعد از کلي معطلي اپراتوره ميگه سرپرست گفت به اين اس ام اس توجه نکنيد ! به زودي بخش فني ... 22 روز شد بعد از بيش از 30 تماس و پرکردن 6-7 تا فرم پيگيري توسط اپراتورها بازم خبري نشد هرچي داد و بيداد باهاشون کردم که بايد همين الان مشکلو برطرف کنيد شده با هواپيما مودم نو رو بفرستيد ديگه صبرمون تموم شده ... ولي با کمال پر رويي مي گفت تا دو روز ديگه هم نمي تونيم بهتون قول بديم ... آخر گفتم بابا گور پدر گارانتي برم ببينم اين الکتريکي ها مي تونن کاري بکن ديگه حتي حاضر بودم بدم بيرون مودم رو تعمير کنن (وقتي نه نمايندگي تو اهواز هست و نه از تهران کسي پاسخگويه ) اول گفتم اين آداپتور مودم رو تست کنن بعد از تست گفت آداپتور سوخته !!! واقعا تعجب کردم گفتم جدي مي گي ! يه آداپتوري مثل اين نداريد 12 ولت يک آمپر بهش زد و روشن شد !!!!!! نمي دونستم خوشحال باشم يا ناراحت اين همه مدت گير يه آداپتور بي ارزش بوديم و خودمون نميدونستيم آدم تف بندازه به اين خدمات پس از فروش ايرانسل حق داره ، بايست تا کارشناس ! ايرانسل بياد !! ... رفتم با 4500 تومن يه آداپتور خريدم ولي حالا حساب وايمکسم منجمد بود و فقط سه تا سايت ايرانسل ، بانک ملي و تراويان بالا مي آورد ولي طبق گفته اپراتورها در حالت انجماد ترافيک باقيمانده به ماه بعد منتقل ميشه. اما اضافه نشده بود ! دوباره زنگ زدم به ايرانسل اصلا به روي خودم نياوردم که مسئله قبلي حل شده گفتم مشکل ما با اين شماره پيگيري چي شد دوباره اومده همون حرف هاي تکراري در دست بررسي ، منتظر بمونيد و... گفتم به اين سرپرست بگيد مشکل ما اينجوري حل شد و...اصلا بده با خودش صحبت کنم ... به زور قبول کرد به سرپرست گفتم اگه شما همون روزهاي اول يه کسي رو فرستاده بوديد اينطور ميشد... بگذريم حالا اين حساب ما رو فعال بکنيد دوباره ميگه عذرخواهي مي کنم به بخش فني ايميل مي زنم وباهاتون تماس ميگيرن
دوباره امروزم زنگ زدم گفت حتماً تا پايان وقت اداري تماس مي گيرن ولي نشد شب زنگ زدم اپراتوره مي گه براي اين مشکل جديدتون يه فرم پيگيري ديگه پر کردم چون جوري منجمد شده که ما از اينجا نميتونيم فعالش کنيم ! بايد بخش فني ... (ديگه کي اين مسئله جديد حل بشه خدا مي دونه ...)
تا الان نمي خواستم بيام اينا رو اينجا بگم ولي ديگه واقعاً مجبورشدم
خواهشم از شما اينه که اگه ديدين کسي خواست سرويس وايمکس ايرانسل ثبت نام کنه بهش اينا رو بگين ديگه تصميم با خودش
در ضمن علاوه بر تمام مشکلات ذکر شده بايد بداند که
1-در شهرستان نمايندگي ها فقط ثبت نام مي کنند و هيچ مرکزي براي رسيدگي به مشکلات احتمالي تان وجود ندارد
2-مگر در روزهاي اول امکان پس دادن مودم و گرفتن پولتون وجود ندارد و اين مودم با اين خدمات ضعيف هميشه بيخ ريشتان است
3-اگه يه دفعه مودم خراب شد که ديگه بدبخت شدين !!! به فکر يه سرويس ديگه باشين
4-در همون مدتي که از سرويسم استفاده مي کردم بعضي وقتا (حداقل سه دفعه) در بخش کنترل حساب اينترنتي شناسه وايمکس و پسوردم رو که مي زدم و تمام اطلاعات يه کاربرديگه از نام و نام خانوادگي گرفته تا کدپستي و تلفن و ادرسش رو به جاي اطلاعات حساب من نشون مي داد ! ديگه خودتون امنيت سرويسش رو بفهميد (البته همون موقع گزارش کردم و جديدا اين مشکلو رو نداشتم)
5-بهتر است اگه با همه اين بدي ها مصر به استفاده از سرويس وايمکس هستيد به عنوان پيشنهاد يه سيم کارت ايرانسلم بخريد چون اگه بخواهيد با تلفن خونه به بخش پشتيباني زنگ بزنيد(که البته مجبوريد با اين خدمات ضعيف زنگ بزنيد ) و بيش از 10 دقيقه انتظار بکشيد بعد با اپراتورها صحبت کنيد پولي که سابق براي ديال آپ رو تلفنتون مي اومد صرف مکالماتتون با پشتيباني ايرانسل ميشه ولي با سيمکارت ايرانسل و شماره 707 فقط پول دقيقه اولو مي ديد.
نتيجه گيري :
اگر مقايسه اي بين سرويس وايمکسي که در کشورهاي ديگر حتي کشورهاي عربي ارائه ميشود (که يه چيزي شبيه کول ديسک رو به درگاه يواس بي لپ تاب يا کامپيوتر مي زنن و تمام ! ) با آنچه که ايرانسل تحت عنوان وايمکس ارائه مي دهد داشته باشيم مي فهميم که وايمکس ايرانسل سرابي بيش نيست و تنها دو حرف از اين تکنولوژي را ارائه مي دهد !!!
چند تا سوال داشتم
اول اينكه ميشه مودم رو به صورت قرضي از ايرانسل گرفت ؟(شرايطش چيه؟)
دوم اين مشكل امنيتي هنوز هست يا برطرف شده ؟
و سوم وضع پشتيباني تو تهرانم همين جوريه كه تو پست بالا گفتن؟
من فکر کنمنقل قول:
تعداد کاربرای وایمکس ایرانسل به جای بیشتر شدن هر روز کمتر میشه
یا منجمندن یا یخ زدن یا مودم خرابه
یا شارژ تموم شده یا سیستم شارژ در حال آپدیت
آی پی گم میشه
آداپتور میسوزه
آنتن میپره
دوست ندارن
شما دوست ندارید
اصلا اینترنت چی هست برید پای تلویزون
جام جهانی از آفریقای جنوبی ببینید
تازه کشور دوست و همسایه دور آفرقای جنوبی