ای بابا مخلصیم جناب وزیر.:46:نقل قول:
چرا لیست تیم آلفا و بتا رو آپدیت نکردید؟
میخوام یه مدت جنگ رو بیخیال شم و فقط نیرو بسازم.گاردام که رفت بالای 200 و نابودگر بالای 100 اونوقت شروع میکنم.
Printable View
ای بابا مخلصیم جناب وزیر.:46:نقل قول:
چرا لیست تیم آلفا و بتا رو آپدیت نکردید؟
میخوام یه مدت جنگ رو بیخیال شم و فقط نیرو بسازم.گاردام که رفت بالای 200 و نابودگر بالای 100 اونوقت شروع میکنم.
اداره كردنشون يكم عرضه ميخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان میرم به روز میکنم .نقل قول:
یه اشتباهی کردم وزارت رو فبول کردم ! این فرمانده داره واسه خودش حل میکنه من باید جوابگوی همه اتفاقات اتحاد باشم . هر چی میشه بچه های اتحاد به من پ خ میدن !! :41:
آره فعلا نیرو بساز ! اگه اون نامرد به من حمله نمیکرد یا دو رو ز صبر میکرد الان سیاره چهارم رو داشتم . خیلی بد موقع ضربه خوردم . نمیدونم چرا همش من رو انتخاب میکنن . اینهمه تارگت بهتر از من هستش که راحت تر هم میتونن بزنن باز گیر میدن به من ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منشی توهم زده ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرضه نمیخواد.کله خری میخواد که 24 ساعت آنلاین باشی.:27:نقل قول:
ایول بابا فرمانده.الان تو فرمانده هیچ چیز هستی.خیلی باحال بود:31:نقل قول:
من یه سفینه کلونی فرستادم سیاره دوم الان اونجاست بعد یه پیغام داد برو آزماشگاه . چطوری دانش بذارم ؟!
ميدونستين دارين با رنك 2 صحبت ميكنين ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعی که کلونی رو میفرستی از مامو.ریت ها گزینه "اشتراک گذاری تکنولوژی" رو انتخاب کن .نقل قول:
بیدار شو صبح شده :27:نقل قول:
چرا تاپیک خوابیده ؟ من صبح تا شب سر کارم شما چرا اینجا رو ساکت نگه داشتین :20: