بچه ها اگر يه نفر يه حالي به ما بده جواب سوال رو بگه ممنون ميشم .. حقيقت يه مقدار قضيه فوري شده .. مي خوام بدونم اگر مشكل از ISP هست يه گپي ! باهاشون بزنم ...! بازم ممنون ...نقل قول:
Printable View
بچه ها اگر يه نفر يه حالي به ما بده جواب سوال رو بگه ممنون ميشم .. حقيقت يه مقدار قضيه فوري شده .. مي خوام بدونم اگر مشكل از ISP هست يه گپي ! باهاشون بزنم ...! بازم ممنون ...نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
این آپدیت نکردن kb 971033 واقعا کافیه برای از بین نرفتن جنیون کرک؟
الان میخوام 7600 اورژینال رو نصب کنم برای اولین بار که 30 روزست. حالا که تا یه ماه نمیخوام کرک کنم، اون فایل آپدیت رو بگیرم(بعد کرک کردن آپدیتش نکنم) یا نه اصلا کلا نباید اونرو بگیرم؟
دوست عزیز کرک های جدید کاملا مشکل این اپدیت رو بر طرف می کنننقل قول:
شما این اپدیت رو هم دریافت کنید و بعد کرک کنید مشکلی پیش نمیاد و ویندوز جنیون میشه
من ویندوز پریمیوم هوم ادیشن دارم. میشه با کرک یا کی یا... آپگریدش کنم به پرفشنال؟
دوستان ویندوز من نسخه 32 بیتی enterprise هست
یک روز هم بیشتر وقت ندارم تا ویندوز غیر فعال بشه تورو خدا سریع کمکم کنید
چند تا سریال معتبر بدین تا ویندوزمو نجات بدم
یا کرک بدید
همه جا رو گشتم پیدا نکردم
بفرمایید: آخرین و بهترین نرم افزار کرک ویندوز با گرفتن جنییون از مایکرو سافت (شما فقط اینستال کنید خودش سریال رو وارد میکنه ) بعد ریستارت
[CODEhttp://rapidshare.com/files/419218260/Windows.7.Loader.1.9.2.rar][/CODE]
همچین اخطاری میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدس می زنم به خاطر اینه که شما دارید از سرویس پک یک بتای ویندوز 7 استفاده می کنید و این کرک روی این نسخه جواب نمسدهنقل قول:
البته مطمئن نیستم
برای ویندوز 7 enterprise x64 من هم جواب نمیده!!!!!!!!نقل قول:
سلام
اینم مال من!!! سریال هاش رو دستی هم وارد میکنم قبول نمیکنه!!! میگه مال سری N نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]