-
این 65 ربات ایناست یا اینا ربات 65 ان؟ به نظر می رسه کنفنداسیون خیلی زود تولید 65 ها رو هم متوقف کنه و یه مدل جدید تر بیاد! چون این 65 ها بیش از حد شاخ می شن! الان تا آخر رمضون یه ماه وقت دارن! امیدوارم تو این یه ماه بشینن صحنه حمله فضاییا به زمینو مثل بچه آدم طراحی کنن که ما کف کنیم:31: خیلی هم دقت به خرج دادنا! 25 تا قسمت تا قبل از رمضون و 25 تا قسمت هم بعد از رمضون! اینجوری وقت کافی برای جلوه های ویژه 25 قسمت دوم خواهند داشت!!!! آخه تو شما و سیما طرف می گفت ما شبانه روز داریم کار می کنیم که جلو هاشو در بیاریم وقت هم خدایی کم دارن!
-
بچه ها تو ماه رمضون نمیزاره مسافران و:(
تازه داشت خوب میشد
-
واقعا حیف شد که 1 ماه نمیتونیم این سریال قشنگ رو ببینیم
تازه داشت باحال میشد
میگم کسی لیست سریال های ماه رمضون رو داره که کی پخش میشه ؟
-
نه دیگه انقدرا هم نابود نیستن این برنامه به طور مستقیم ازشون انتقاد نکرده حالا برره و مرد هزار چهره یه چیزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم حالا چجوری می خوان این 65 رو بگیرن این خیلی خره یهو دیدی منظومه ی شمسیو به فرت داد :دی
-
تازه داشت ديشب قشنگ ميشد
اين 65 كه اومد خيلي با خال بود
يه چيزي تو مايه هاي ترميناتور بود :31:
اون تيكه كه عينك بهرام را گرفت دقيقا مثه ترمينانتور بود كه لخت اومد رو زمين و لباساي مردم را پوشيد :31::31:
حيف نميدونم چرا ماه رمضون پخش ندارن ؟؟؟؟
-
آون تیکه رو نمیگی درصد خشونت بچه ها رو اندازه می گرفت یه لحظه فک کردم ترمیناتور 2 دارم نگاه میکنم یادتونه آرنولد میگفت تلفات انسانی 22 نفر:دی
میگم این یکی جدیده بفهمه سوپر ترانزیستور پنتومیک 37 سی 4 از تو زمین در میاد و ما میخوریمش چه حالی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
این قسمت آخریه همیچین قشنگ نبود دلمو زد ولی تلویزیون باید از این انفعالش بیرون بیاد و برنامه هاش رو بهتر کنه !!
-
ماه رمضون فقط میخواد برنامه های ..پخش کنه...هیچ برنامه طنزی نداره...افسرده میشیم...ولی شاهواره!!!که نمرده!!!!!
-
تازه داشتم بهش عادت می کردم!
من فقط همینو می دیدم از تی وی!
حالا چی ببینم!دی:
-
آره ماه رمضون مسافران پخش نمیشه ؛ ولی معمولا فیلم ماه رموضون شبکه 3 طنز هست ...
تازه داشت از مسافران خوشم میومد ؛ این جومونگ دوستی رو خوب مسخره میکنن :دی :دی
امیدوارم یادشون نره بعد از رمضون ادامه بدن :دی